Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
inais spune:
Nu ma pot abtine sa va spun ceva...va rog, mare grija cu acest Iosup!
Vi-o spun nu din experienta mea personala, ci a unui foarte bun prieten a carui nevasta, avand sarcina monitorizata ecografic de acest medic, a trait o drama.
Nu este o persoana de pe acest forum...desi tangential, citind una, alta pe aici, am dat si peste alte cazuri nefericite aduse in discutie din pricina aceluiasi personaj.
Nu vreau sa intru intr-o polemica cu nimeni, insa stiind suferinta prin care au trecut oamenii acestia din cauza dr. Iosup, m-am gandit sa va atentionez.
Repet, nu e experienta mea personala si nu am de gand sa mai deschid acest subiect...dar cred ca trebuia sa spun ceva, ca intre prietene.
Ina
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
gabitzam spune:
Mie imi face ecografie si doctorita mea la cabinet, la Iosup merg dupa aceea. Nu stiu ce sa zic, sunt cazuri si cazuri. Eu la prima sarcina am fost multumita de Iosup, n-am avut nemultumiri legate de el. Pina la urma e o chestie subiectiva, depinde de experienta personala a fiecareia.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cory74 spune:
ziua buna fetelor!
vai ce frig a fost la noi azi dimineata -6 grade, mi s-au lipit narile de frig pana am intrat in scoala.
legat de candida, eu am colectat-o in cls9, am stat 5 ani in internat si sincer cam o data pe an apare, e tare urata.anul acesta cam prin februarie stiu ca am facut amandoi tratament, eu ovule si el ceva pastilute, nu mai am reteta in casa ca va ziceam ce sa ia sotul.acum pt voi folositi sapun de bebelusi, si cea mai mare atentie cand vine vreo femeie in vizita si merge la wc, eu fug dupa ea si dau ori cu domestos ori cu spirt, ce am la indemana pe wc, sincer ajuta.nu sti cine are boala si e grav sa o luam acum.dr meu mi-a spus ca e bine cand nasti normal ca se poate pierde la nastere, sper sa fie asa ca e urata de tot, mai ales mancarimile.
hai sa va spun ceva de care eu am fost f socata azi, am vorbit cu o prietena care a nascut cu cezariana la o clinica particulara in brasov, a platit 200mil lei vechi pe cezariana si spitalizare.o groaza de bani!oare chiar merita?zicea ca o nastere normala cu epidurala costa 15 mil vechi si dupa 3 zile te trimite acasa.
vai cat mai e pana joi!!!!!!!!!
va pup pe toate pa-pa
gabitzam spune:
200 milioane, sau 20 milioane?
Ca 20 milioane as plati si eu.
Parca ar fi cam mare diferenta de la 15 normala la 20 cezariana.
La Euroclinic e cam doua mii si ceva de euro o cezariana, ceea ce e sub 200milioane.
cory74 spune:
gabitzam exact asta am intrebat si eu si mi-a repetat ca 200milioane a costat cezariana cu o saptamana de spitalizare.mi se pare enorm de mult, sincer.hai ca 15mil mai merg dar 200mil nu as da.
onyxg1998 spune:
Haideti sa va spun cum este pe aici:
Cand esti pe punctul de a naste, mergi la spital, te interneaza si apoi iti dau tot ce ai nevoie (LA STAT!): camasi de noapte (trec de 2 ori pe zi cu caruciorul cu haine curate, spalate), bureti cu sapun, prosoape, pieptarase pentru bb si pampersi (dupa ce ai nascut), tampoane, iti schimba asternuturile in fiecare zi, vin si te intreaba ce vrei sa mananci de 5 ori pe zi (dimineata, la pranz, pe la 5 dupa amiaza, pe la 8 seara, pe la 11 seara). Copilul sta cu tine in camera 24 de ore din 24, doar cand vrea sa-l vada pediatru, ti-l iau, si ti-l aduc imbaiat, parfumat, cu freaza facuta. Nu-ti dau lapte pentru bb decat daca ai nascut prin cezariana, daca a fost normal, iti spun sa-l pui sa suga pana iese ceva si se linisteste. Iti fac cezariana numai daca este absolut necesar, in rest (daca ai optat pentru asta) iti pun anestezie epidurala si nasti normal, sau in cazul in care nu iese, ti-l scoate cu forceps sau ventuza, sau daca nu se poate, iti fac cezariana. Nasti cu moasa, nu cu doctorul, acesta vine doar daca este vreo complicatie.
Stati cam 3 in camera, fiecare are televizor in dreptul patului, telefon, radio. Sotul poate sta cu tine de cand intri in spital pana iesi, au niste fotolii (cam incomode, e drept), dar poate sta cu tine mereu, sau mama, sau sora, cineva, doar o persoana. In rest, pot veni in vizita in orele stabilite.
Fiecare camera are baia ei, cu vestiare si cada si apa calda.
Curatenie, nu mai spun! As vrea ca toate femeile sa nasca in conditiile astea, ca este tare bine!
SI TOTUL GRATIS, NU PLATESTI UN LEU!
Pupik de la Onyx si Vlad
Adidana13 spune:
Am votat si eu iepurasul albastru...sau galben??? 
Azi ma fost un pic in piata si m-am intors cu plasa plina de poftele facute... nu spun ce am cumparat, dar am de rontait in fiecare seara de-acum inainte vreo saptamana...Numai fructe...
Spun eu o saptamana, dar aseara am devastat un compot de ananas in 10 min.
Profit si eu de cat mai e marfa pe piata...la iarna ne limitam la ceva portocale, mandarine si banane.
Ce sapun de bebe folositi pentru spalaturi? Ca inca nu ma pricep la capitolul asta...
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
aldaesme spune:
Simonix Cand ajungeti in Belgia? Une o sa stati? Iti sugerez sa te uiti de pe acum oe immoweb.be e cel mai vast site de imobiliare din Be si de multe ori gasesti chestii care nu apar prin ziare sau la agentii, fiindca pe asta pun si multi particulari (noi asa ne-am gasit casa). Cumparati sau inchiriati? Nu inteleg de ce daca erai ok cu DT-ul nu esti ok cu TT-ul e doar ceva mai vast ca rezultate. Si aici procentul de rezultate aiurea nu e asa mare cum citesc ca e in Romania. Daca gasiti casa pe net, va salvati timp si poti de cum ajungi in belgia sa iti faci rapdi asigurarea (dureaza in jur de trei zile sa primesti cardul, dar mai sunt cateva alea cu inscrierea la primarie, ca abia apoi poti sa te asiguri) si sa te inscrii rapid al un doctor pentru consult. Presupun ca poti si fara asigurare la consult dar atunci costa mai mult.
esme
gabitzam spune:
Cory, zau ca nu-mi vine sa cred, asta inseamna 6000 de euro. Pai te duci afara sa nasti de banii aia, frate.
Iar la Euroclinic in Bucuresti este 85 de milioane. Ce naiba ii face de banii aia? Pur si simplu nu pot sa cred. Cum se cheama clinica aia? Au site? Sa vedem si noi preturile. Undeva e o greseala de tipar, cu siguranta.
Edit; hai ca m-ai facut curioasa, am cautat pe net. Uite ce am gasit, un articolas: http://www.roportal.ro/stiri/stirea-535282.htm
Deci 700 de euro, care este ceva peste 20 de milioane. Nu 200milioane!!! Cunoastinta aia a ta cred ca nu stie sa transforme din lei vechi in noi, sau din euro in lei.