Mamici de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Am votat Iepurasul! Bafta!

Lumi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ii face rau lui bebe daca nu rezolvi constipatia,onyx, altfel ce sa-i faca rau? Iaurtul? Nu stiu ce se gaseste la voi, dar orice iaurt cu Bifidus ar trebui sa functioneze.

Ina, mai intreaba o data Iarta-ne si pe noi daca mai scapam vreo intrebare...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, uitati ce a intrebat Ina78:

"Fetelor la 15 saptamini si putin oare ar putea sa dea cu presupusul legat de sexul copilululi? Sa intreb astazi la eco ptr TT?"

Eu (cu umila mea parere) zic ca isi poate da seama, daca are un eco performant si este un bun ecografist. Insa banuiesc ca nu e 100% sigur. Dar tu sigur ca trebuie sa intrebi :D :D Mie la 13+2 nu a vrut sa imi spuna :) nu stiu daca nu se vedea sau nu a vrut el sa se hazardeze, nici eu nu am insistat. Ma voi duce la saptamana 17+ sper sa imi spuna ca nu mai pot !!!

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Simona multumesc pentru raspuns...
De aceea n-am mai repetat... ca deja repetasem... nu era postarea initiala... In fine. Nu conteaza. asa e cind nu esti la zi cu postarile, nu?

Am intrat la alte subiecte si am vazut ca in general daca este baiat se vede mai devreme. Si ca deja au inceput sa apara carucioare. Data trecuta cind am fost la dr nu am intrebat nimic de asta. Si acum... mi se pre mic, insa vazind... ma gindeam ... e vre-o sansa...
va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ii face rau lui bebe daca nu rezolvi constipatia,onyx, altfel ce sa-i faca rau? Iaurtul? Nu stiu ce se gaseste la voi, dar orice iaurt cu Bifidus ar trebui sa functioneze.

Ina, mai intreaba o data Iarta-ne si pe noi daca mai scapam vreo intrebare...

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

GATAAAAAA! Am rezolvat problema! Ce bine ma simt!

Da, se gaseste si la noi Activia si tot felul de iaurturi cu Bifidus, dar cum spuneam, nu le-am incercat niciodata. Azi cand am pauza de pranz ma duc sa-mi cumpar cateva.

17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La sarcina cu Andrei mi-a zis Iosup in saptamana 13+ ca e baiat si asa a ramas. Eu zic ca ar trebui sa-si dea seama daca e un aparat bun.

Edit: am cautat pe net o poza de ecografie sapt. 15.
Uita-te aici si ai sa vezi o putzulika mika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Gata, am votat si eu Iepurasul. Succes!

17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Iar eu, ina78, nu ti-am raspuns pentru ca habar n-am!
Cred ca intrebarea le este adresata celor care au trecut de stadiul sapt. 15 sau celor care au mai fost mamici...
Celorlalte...doar daca-s medici sau au cunostinte temeinice.

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele....cum spuneam,aveti un spor la scrisssss...de ma pierd!
Ina - si eu zic ca ar trebui sa-ti spuna sexul lui bb - evident ca exista posibilitatea ca bb sa stea intors, eco sa nu fie prea performant, etc, dar in principiu la virsta asta ar trebui sa-ti spuna!
Simona - rezultatul la DT se raporteaza la virsta pacientei, ecografii, greutate, etc deci nu poti compara rezultatul tau cu al lui onyx (parca - ca nu mai tin minte cu cine comparai...)
Luminel - Bun venit printre noi!
Mihaser - deci pare sa fie ? Felicitari!!!
Abia astept sa ma duc si eu pe 30 la Iosup si sa stiu ce e!!!!!.....

13+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu ma asteptam sa-mi spuna cineva exact... daca-mi spune sau nu. La fel de bine ar putea sa nu se vada din cauza pozitiei.
Insa constatam ca apar carucioare - vedeam ca in genere cu baieti - si faceam presupuneri... pe care voiam sa le impartasesc... In fine...
Multumesc pentru poza ... se vede putulica ... dar sta f. relaxat si "intins" ... insa vad ca se vede...
Multumesc si pentru raspunsuri.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput