Mamici de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

chinabulina in Bucuresti...in Romania se intampla toate astea?
poti sa ne spui si noua numele acestei doctorite si spitalul unde este?

pe mine chiar ma intereseaza...

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Magazinul Rococco este in P-ta Sf.Gheorghe(acolo unde intorcea tramvaiul 21).mai e unul si pe cal.Victoriei inainte de intersectia cu Dacia.
Eu una m-am rasfatat azi..(de unde naiba oi face rost de bani sa-i pun la loc...).Mi-am luat pantaloni de la Rococco-raiati,pe negru,3/4-,parfum de la Cavalli...da' ma simt bine
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Apropo de parfum...ca zicea Andreeap...voua nu vi s-a deformat mirosul? Eu inainte miroseam foarte slab, am o rinita alergica din copilarie, de-abia simteam mirosurile. Acum simt si din gaura de sarpe un miros care nu-mi place.
Mi-a luat sotul un parfum cadou ieri si mi-a venit rau instant de la el. Nu stiu cum ar fi fost in conditii normal dar pur si simplu nu am putut sa-l suport. S-a dus si l-a schimbat cu ceva ce am mai avut si mi se terminase si pe care il suport.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Apropo de parfum...ca zicea Andreeap...voua nu vi s-a deformat mirosul? Eu inainte miroseam foarte slab, am o rinita alergica din copilarie, de-abia simteam mirosurile. Acum simt si din gaura de sarpe un miros care nu-mi place.
Mi-a luat sotul un parfum cadou ieri si mi-a venit rau instant de la el. Nu stiu cum ar fi fost in conditii normal dar pur si simplu nu am putut sa-l suport. S-a dus si l-a schimbat cu ceva ce am mai avut si mi se terminase si pe care il suport.

Pai Gabitzam, e un lucru relativ general pentru sarcina ca mirosi orice mai rau ca un caine de vanatoare. Eu am patit asa si la sarcina anterioara si acum. Eu nu pot suporta cam orice ce miroase in orice fel! Si am mare pata pe mirosuri artificiale: parfumuri sau parfumuri in detergenti, produse de curatat. Cel mai rau imi fac produsele de curatat cu miros de lamaie, nu stiu de ce. Asa a fost si cu Laura, aveam ceva pt wc care imi facea rau de tot. Ieri am fost sa iau pastile pt masina de vase si noroc ca am vazut ca aveam in mana o cutie pe care scria "lemon", am pus-o repede jos
Si cand ma dau dimineata cu deodorant in baie fug repede de acolo sa nu inhalez vaporii ca imi vine rau sa vomit altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by inais

Daaa, si eu sunt curioasa...

Buna la toate fetele!!! Mai dragelor, sa va traiasca baietzeii, ca a mea e fetitza... Iuby tot spera ca o sa ii creasca putza, dar nu se mai poate (cred) Am sa incerc ca bag si eu un carucior roz, sa fie asa... motz pe aici, printre atatia baietzei!
andreeap, eu am facut TT-ul la Institutul de Ocrotire a sanatatii mamei si copilului. Pe luni cred ca trebuie sa ajung sa imi iau rezultatul... Ca apropos, dupa ce am stat 2 ore in picioare (da, da, in picioare!!! Nu erau scaune in fata cabinetului de TT) cand am intrebat cand e gata analiza mi s-a raspuns sec: cam intr-o saptamana...
Mie tot doctoritza de familie imi ia tensiunea si ma intreaba cate kg am. Da, ma intreaba, nu ma cantareste, ca probabil e prea complicat. In rest nu ma intreaba nimic, dar ma amuz eu si incep sa ii povestesc cate in luna si in stele, aberatii despre cum ma simt, doar ca sa o enervez... Data trecuta ii era foame si m-a lasat in cabinet sa se duca sa ia o "imbucatura". Am auzit ca trebuie sa imi tina un "Carnet de gravida"? Pe naiba Carnet de gravida! Dar data viitoare o intreb.

Va pupez.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Of, mie imi spui, eu eram nebuna dupa parfumuri, de cand am ramas nu m-am mai dat cu niciunul, sa nu le mai vad... Nu stiu ce sa ma mai fac.

aaaaaa, sa va zic la ce am poftit eu ieri!!!!!! Sa nu cumva sa radeti de mine!!!! Am poftit la .... cizme cu toc!! Mergeam eu frumusel pe strada si am vazut-o pe o fata cu niste cizme dintr-alea misto, pe picior, cu tot cui si inalt, wow, super!!! Mama, si mi s-a facut un dor de cizmele mele cu toc cui......... Cum am ajuns acasa m-am descaltat de "ratzele" astea cu care sunt incaltata si azi si direct in cizmele mele de diva am sarit, m-am fatzait un pic de colo colo, l-am intrebat pe iuby daca sunt sexi... si gata! Hi, hi, hi!!! M-am gandit sa radeti un pic si voi!

Pupici

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
mai e o ora si 20min pana intru la dr in cabinet.ce emotii am, si stiu ca nu e bine.
la mine inainte sa intru la dr in cabinet asistenta imi ia tensiunea si ma cantareste.imi da biletelul cu care intru in cabinet.acolo ma asez pe scaun si incepem sa povestim cu dr dupa care urmeaza eco, acolo am si eu monitor in fata mea deci vad tot ce vede el pe monitorul lui, cel mai mult imi place cand imi explica el in termenii lui medicali, dupa care se uita la mine si il pufneste rasul de moaca mea ca nu prea pricep, si o ia iar de la capat pe intelesul meu.pana ma imbrac el completeaza carnetelul si dupa aceea mai povestim, si cam asta se intampla la controlul.cand ies ma duc la asistenta sa platesc consultatia si sa-mi fac programare.ce ma distreaza ca niciodata nu ne incadram in alea 20min pe care le am pt o consultatie.cand ies vad deja 2 femei care asteapta si ma privesc cam urat ca le-am mancat din timp, dar nu ma deranjeaza ca ele nu-s cu BB asa ca sa ne respecte ca doar suntem 2.
va pup si va scriu mai tarziu amanunte de la consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

ylari, sincer si mie mi-e dor de niste tocuri, dar dr mi-a spus sa renunt pe cat se poate la ele ca poate dauna la coloana vertebrala a lui BB, m-am cam speriat si gata cu ele.cu toate ca eu sunt asa de mica si printre copiii de cls 4 ma cam pierd, risc sa ma confunde cu elevii, noroc cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, , tare simnpatica mai esti, mai ales cu faza cu crescutul putzulicii...spune-i sotului tau ca are atatzia baietei pe-aici incat nu va face fatza la atatea "curti" cate i se vor face.

Ralu,, mi-ai mai dat sperante. Inseamna ca sunt sanse sa se mai lungeasca putin colul? Asta ar fi nemaipomenit.
Sfatul meu: ignora-i pe colegii de la servici care sunt javramente, nu merita, acum ai nevoie liniste pt bebele tau.

Onyx si colega mea vine tot timpul sa vada ce fac la calculator. Inainte o lasam special sa vada ca scriu pe forum si sa inteleaga ca sunt chestii pe care chiar n-am chef sa le vada. Acum inchid fereastra, ca nu vreau totusi sa auda colegii sau seful ca...de ex am colul scurt

Alina 16+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by inais

in romania, dar nu in bucuresti, ci in bacau ... eu sunt foarte multumita de ea, pe cuvant, ca n-am niciun interes s-o laud

14+, probabil

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput