SIDOL spray pt grill si cuptor

SIDOL spray pt grill si cuptor | Autor: TweetyGeo

Link direct la acest mesaj

Cine a folosit SIDOL BACKOFEN & GRILL? Vreau si eu sa stiu instructiuni de utilizare pt ca nu stiu germana. La inceput am crezut ca se da in cuptor si se aprinde focul 10 min, numai ca a scos un fum de m-am trezit cu vecinii la usa. Credeau ca mi-a luat casa foc. Spune-ti-mi si mie cum se foloseste, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Pentru cuptor se procedeaza astfel: incalzesti cuptorul la 50 de grade, apoi il inchizi.Astepti 5-10 minute, , aplici Sidolul si il lasi 10 minute sa actioneze.Apoi cureti cu un burete.
Exista si posibilitatea de curatare "la rece".In acest caz nu mai incalzesti cuptorul.Pur si simplu dai cu Sidol si lasi sa actioneze 20 de minute.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Ce este acest "sidol"? Unde se gasesti? Nu e toxic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Sunt mai multe marci nu numai SIDOL,de exemplu eu am FORNET.
Daca cuptorul este fierbinte lasi numai 20 de minute sa actioneze spuma,daca e rece lasi cam 60 minute.Dar nu il folosesc numai pentru cuptor ci si pentru cratita in care fac cartofi prajiti.La inceput nu stiam ca pot folosi si pe cratita dar apoi mi-am dat seama ca e pentru grasime.

Aceste spray-uri cred ca le poti gasi in supermarcheturi mai bine dotate.De obicei arata pe ele un aragaz.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by anelize

Nu e toxic?

nu e vorba in nici un caz de un produs ecologic,presupun totusi ca nu e toxic.
Eu prefer sa stau in afara bucatariei cand il folosesc are un miros foarte puternic insa curata cuptorul perfect

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput