Cine a folosit SIDOL BACKOFEN & GRILL? Vreau si eu sa stiu instructiuni de utilizare pt ca nu stiu germana. La inceput am crezut ca se da in cuptor si se aprinde focul 10 min, numai ca a scos un fum de m-am trezit cu vecinii la usa. Credeau ca mi-a luat casa foc. Spune-ti-mi si mie cum se foloseste, va rog!
Pentru cuptor se procedeaza astfel: incalzesti cuptorul la 50 de grade, apoi il inchizi.Astepti 5-10 minute, , aplici Sidolul si il lasi 10 minute sa actioneze.Apoi cureti cu un burete.
Exista si posibilitatea de curatare "la rece".In acest caz nu mai incalzesti cuptorul.Pur si simplu dai cu Sidol si lasi sa actioneze 20 de minute.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Sunt mai multe marci nu numai SIDOL,de exemplu eu am FORNET.
Daca cuptorul este fierbinte lasi numai 20 de minute sa actioneze spuma,daca e rece lasi cam 60 minute.Dar nu il folosesc numai pentru cuptor ci si pentru cratita in care fac cartofi prajiti.La inceput nu stiam ca pot folosi si pe cratita dar apoi mi-am dat seama ca e pentru grasime.
Aceste spray-uri cred ca le poti gasi in supermarcheturi mai bine dotate.De obicei arata pe ele un aragaz.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
quote:
Originally posted by anelize
Nu e toxic?