Buna fetelor,
Am fost ieri la dr la eco. Am 33 de sapt calendaristice si mi-a spus ca bebe are 2,330 . Cu o marja de 170 de g. Apoi a zis ca ar fi mai mic cu 6 % ... Voua cum vi se pare? Sa ma ingrijorez??? La voi cum a fost? Macar orientativ...in jurul acestor saptamani...
la 31 de sapt avea 2 kg +/- 300 g.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vlad avea la 33 de saptamani 1.800 kg.Atunci m-am speriat si eu putin dar medicul ginecolog care urmarea sarcina m-a linistit spunandu-mi ca e putin slabut dar va recupera dupa nastere daca este cazul. S-a nascut la 37 de saptamani si a cantarit 3.000 kg. A fost considerata o greutate normala pentru varsta lui. De altfel in primele luni a luat foarte bine in greutate.
Nu iti face griji, bebe este foarte bine!Va lua mult in ultimele saptamani de sarcina.
Uite aici media.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Daca masori saptamanile de la CM, atunci bb e mai mare decat media, daca numeri saptamanile de la data conceptiei, atunci bb tau e in grafic.
Deci unde-i grija?
Pupici,
Micsunea
30+
la 32 avea aprox 2,000kg, iar la 34 aprox 2,200.
eu zic k e foarte bine si nu are rost sa te ingrijorezi din atat.
Madalina
14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
La mine a avut 2.300 la 35 saptamani, dar am inteles ca e ok deoarece bebelusi cresc in pulseuri, greutatea este oricum estimativa si in plus nu toti sunt la fel de mari. Daca nu e corelata cu alti factori greutatea asta nu e un motiv de ingrijorare. Oricum pe mine m-a determinat sa-mi fac o programare la eco si pentru saptamana 38, sa vad cat a mai crescut :).