Leoaicele DC (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata,suntem bine.
Azi am program de curatzenie pt iarna caci mai e putin si trebuie gagtit bradu'.
Va dorim o zi cat mai buna si multa sanatate.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara leoaicelor. am intrat putin sa pun poze proaspete cu noi

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut doo fete tare faine, Cata, steti frumoase amandoo, dar Bianca e o frumusete Sa puneti poze mai des !

Noi am incheiat un we de greva a foamei, de dimineata i-am facut damblaua si am mers pana la gradi, dar nu am lasat-o ca nu mi-a placut cum arata. Maine va merge numai pt sedinta foto si`atat.

O saptamana frumoasa tuturor, cu muuulta sanatate !

Haideti la semnat condica !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Neatza pe la pranz si de la noi

Daria , multumim mult pentru complimente Voi ce faceti, cum se simte Giulia? Mai e pe tratament?

Noi am fost la baby expo vineri iar sambata am fost in oras sa vedem beculetele.A fost foarte frumos, doar ca Bia a facut greva mersului pe jos asa ca a fost mai greu cu ea in brate.
Voi ec a-ti facut in we asta?

Mergi la inceput

Buna ziua leoaiceleee !
Pe unde umblati toate ? Cum sunteti ?

Noi stem un pic mai bine, io rupta de oboseli, dar Giulia e mai bine, dar tot nu am lasat-o la gradi, spre dezamagirea ei. A fost doar pt sedinta foto (se fac calendare, felicitari de sezon :-)).

Cine vine la un capuccino de dupa`masa ? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello si de la mine, am venit la un capuccino!
Am vazut si eu pozele, Catutza, superfaine!!! Da cat m-am chinuit pana am descoperit cum treci la poza urmatoare!! Dar pana la urma a fost ok!!!
Daria, deci o faci fotomodel, nu??? Ai si pe cine!!! Si la noi se fac tot felul de chestii de-asta, anul trecut au facut cizmulite cu poza copilului!! Anul asta om mai vedea!

Voi cand faceti bradul???

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, nuuu, io sper sa nu o intereseze modellingul, desi are toate "atuurile" (aici ma refer la tendinta anorexico-bulimica, cum numesc eu vomitatul frecvent al fie`mi ...:()
Abia astept sa ajung acasa ... sper sa-mi povesteasca cum fu`.
Cu bradul ... sunt atat de tentata sa-l fac mai repede ... dar nu pot si gata. Vreau ca pe 24 sa expediez cupilu` la plimbare, sa pregatesc bradul si cadourile si sa ne intoarcem amandoo acasa sa ne minunaaam :-))) Cam asa a fost anii trecuti.
Voi cand faceti bradul ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu ma gandeam sa-l facem in weekendul urmator, adica mai aproape de Craciun! Si sa-l cooptam si pe Andrei la impodobit ca in anii precedenti!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna la un ceai cald

Katty , multumi cum se simte Andrei?

Bradul ...noi l-am facut pe 6 decembrie de Mos Nicolae i-am explicat ca daca este cuminte de Craciun o sa ii lase Mosul muuulte cadouri, abia astepta ...si eu pe langa ea sa ii vad reactia

Daria , e bine ca se simte mai bine Giulia inseamna ca sunteti pe drumul cel bun

Asa...desper noi nu stiu ce sa va mai spun, maine vom merge la cora sa cumparam tot ce se poate pentru Craciun, mai las pentru atunci doar legumele, laptele pentru prajituri , toba, lebarul si ce o mai fi.I-mi este groaza de aglomeratia de atunci asa ca incerc sa scap cat de cat.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Mergi la inceput

Cata, spor la cumparaturi !!!
Si eu fac lista maine sa cumpar in we ce se poate ... ink nu m-am decis ce prajituri sa fac ... uooof ...
Idei, sugestii ???

Mergi la inceput