Leoaicele DC (8)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Dodo-Gabi - esti o adevarata mama-leone !

tuturor ce-si serbeaza onomastica !
Noi raportam : laringita
Ata ete. Trece si asta .
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Neata si de la mine!!!
Daria, ma bucur ca ai o atitudine asa optimista si nu esti panicoasa!! Si bine ca e doar o laringita!
Gabi, are dreptate Daria, esti foarte razbatatoare cand e vorba de puiul tau, "ca o Leoaica", nu?? Super-mama!
La multi ani si din partea mea tuturor Nicoletelor de la noi sau Nicolae!!!
Nikolle_t, La Multi Ani!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Katty,
cum io`st paranoica rau di tat, am deschis un sub despre laringita acu vreo luna cand m-au navalit piticii pe creier. Asa k ieri seara la pediatra m-a luat direct cu "mami lui Giuli, ai citit deja tot pe net, asa k spune-mi ce medicamente recomanzi"
Io`st genu` de nebuna care la un stranut merg la pediatra sa-i asculte plamanii, am avut 3 luni de tras cu o rinita alergik, asta cand Giulik era bb si de atunci am ramas marcata.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
La multi ani!!! tuturor care astazi aniverseaza ziua onomastica 
Daria , multa sanatate Dariei,
sa treaca mai repede.
Cum a fost, ce va adus mosul? La noi nu ia pasat de nimic, doar de "Cocio" kinder
...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Multam fain 

pt cuvintele frumoase .Sunt convisa ca asa ar
face orice mama.
Daria multa sanatate Giuliei;
La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei,multa sanatate si tot ce va doriti.
La noi Mosu' a venit o data aseara pt a vedea si taica-su reactia puilui si a doua oara la gradi.Aseara a fost de nota 20 reactia lui caci nu a gasit pe unde a intrat mosu si cat de repede s-a miscat caci el a lipsit de langa ghetutze cel mult 2 min
.A reusit sa scoata primul waw dupa cca 5 min de surprindere si cautare fara succes a usii Mosului.Si la noi tot cioco a avut succes masina a parcat-o rapid(sub pat
).Azi la gradi s-a bucurat si nu prea cand a vazut tot masina(omu'vrea papusa
)si dulciuri.
Va dorim o seara cat mai placuta

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
szivarvany spune:
Giulia s-ar fi bucurat mai mult, daca nu trebuia sa o aspir si indop cu siropurile de rigoare, plus ca a fost f obosita.
Cam asa si asa a facut, mult prea light pt stilul ei ![]()
Sa vedem diseara cum ne prezentam la machiat papusi, pieptanat ponei. ![]()
Dodo, si dc nu luati copilului papusa-baietel ? Eu asta i-am luat finului meu si a fost tare multumit.
Zic si eu, nu dati ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Daria pt ca nu am vazut pe unde am mers.Cat costa ,e din colectia lui Barbie caci atunci o sa-l primeasca la majorat
.
Gabi ami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
szivarvany spune:
Poi tipu` lui Barbie, Ken.
Finul meu avea pe atunci vreo 4 ani si doar asta visa, papusa ca restu` de fete de la gradi. Si in loc de carucior, i-am luat o roaba
Si Giulik in fiecare punga de pufuleti sau oo kinder viseara masinute ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Hello, hello!
Ce fac super-leoaicele? Sper ca sunteti bine!
Gabi, ce drgut a fost Bogdan cand a vazut cadourile! Cred si eu ca a fost foarte emotionat!
Si Andrei a fost emotionat, el a primit totul pe 5 seara, fiindca eu ieri dimineata tb. sa plec inainte de a se trezi el si voiam neaparat sa-i vad reactiile, asa ca i le-am pus in ghetute mai devreme (2 DVD-uri cu desene, bomboane Chocotoff, preferatele lui, 3 carticele educative, sosete cu personaje de din desene si alte dulciuri si fructe la greu).
Reactia lui era de filmat, dar fiindca n-am vrut sa se prinda a trebuit sa ne facem si noi ca suntem surprinsi, deci era exclusa camera! Nu stia de care sa se minuneze mai repede, concluzia lui a fost ca noi n-am primit nimic fiindca nu apucasem sa ne facem ghetutele, el si le facuse mai devreme singurel fara sa-i zica nimeni!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Intru sa va urez un we frumos ! 
Noi avem program sexos de gatit si facut curat si muuulte plimbari 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)