Ce porti in geanta?
sunt curioasa ce se mai gaseste prin gentile voastre ![]()
la mine in primul rand tre sa fie:
telefonul,
portofelul,
cheile.
apoi mai am:
acte (buletin, permis conducere), un calendar mic
servetele uscate, servetele umede, o agrafa (in caz ca mi se rupe fermuarul
)
un ruj, o oglinjoara, un elastic de prins parul,un pieptan,
o sacosa, guma de mestecat, plic de ness,
pastile: algocalmin, paracetamol; un tampon pt orice eventualitate,
un pix si post-it-uri (in caz ca tre sa scriu ceva pe undeva)
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Raspunsuri
kitzy spune:
La mine e asa:
Telefonul in primul rand
Guma de mestecat
Batistutze
Plasa de cumparaturi
Portofel
Acte
Piaptan
Pixuri
Medicamente nu, doar No spa ( ca mai mult n-am voie
)
17+ cu posibil 
RalMar spune:
Cred ca in cazul meu intrebarea corecta ar fi " ce NU porti in geanta?" Am telefoane, acte, calendar, chei, batistute, crema de maini, un parfumel mai mic, rujuri, pudra,pixuri, carnetel, o.b.-uri, servetele umede, solutie si laveta de sters ochelarii, brichete, tigari, pastile de toate felurile![]()
_giulianna_ spune:
portofel (unde tin si banii si actele masinii)
telefon
chei (am un manunchi zdravan, tin impreuna cheile de la masina cu cele de la casa)
servetele
guma de mestecat
vreo 3-4 pixuri
agenda mica
un absorbant
pastile de tot felul dar cand imi trebuie cate una nu am de-aia 
o punga de cumparaturi
ruj rimel, oglinda
chitante de tot felul
hartii, hartiute, hartioare cu diferite insemnari ca poate-mi trebuie vreuna desi...nu s-a intamplat des
daca ma uit in geanta mai gasesc ![]()
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png
XIO spune:
In mod normal in geanta a portofelul cu bani , buletin, carduri samd, telefoanele , un strugurel au glos transparent ca sa nu-mi mai musc buzele, gel antibactrian,servetle si eventuao sticla de apa/suc. De multe ori am doar portmonu si telefoane.
Cand ma duc la facultate car dupa mine si caiete , si costum , i halat , si stetoscop ,s i mancare si .. de toate
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Carrye spune:
Auch!
Exceptand posetele in care din motive tehnice nu pun decat telefonul, portofelul, cheile si o sticla mica de parfum sa vedem...
Telefon, portofelul meu, portofelul iubitului, chei casa, chei masina, gel antibacterian, crema de maini, bomboane, guma, pix, folia cu pastilutele magice, chestii pentru par, o strumfita primita cadou de la sis si nelipsita sticla de parfum de cele mai multe ori de 100 ml.
cristina1974 spune:
Telefoanele, cheile masinii, cheile de la casa, potmoneu, o oglinda, parfumul folosit in ziua respectiva, pixuri, o agenda in care imi am notate toate ce trebuie facute in fiecare zi, servetele umede si uscate, un tampon sau doua,si cam atat.
Aaaa,si pozele fetitelor mele, a sotului si a cateilor mei. Si nurofen, in caz ca ma ia vreo durere de cap.
Ajutati-o pe Sonia
mi_ro spune:
Mai bine ma intrebati pe mine: In care geanta?
De regula cheile si actele migreaza dar in fiecare geanta am cate ceva. In poseta am si niste tampoane zilnice, un absorbant o agrafa, un elastic de par, un pix, agenda telefonica, un strugurel si rimelul. Mai am si un rucsacel cu care ies cu cel mic la plimbare in care zac scutece, cutia cu servete umede, un scutec, crema de funduletz pt bebe si biberonul cu cu apa sau ceai. Si nu mai stiu.....
mihaela
Tisina spune:
De regula am urmatoarele: in primul rand cardul de identitate si ID-ul de la gradinita lui fiu-meu (fara el nu pot intra sa il iau). Apoi mai am o sticluta minuscula cu solutie de dezinfectat (manute, mici rani...), servetele umede si uscate, in mini-carnetel si un pix, telefonul si desigur banii si cheile. Din cand in cand (depinde pentru cat timp sunt plecata de acasa) imi adaug un ruj hidratant si o oglinjoara.
Cam atat.
liliac1 spune:
Mi-ati dat o idee: sa-mi fac ordine in poseta!!
Ce am gasit:
- telefoanele
- C.I. a mea + a sotului
- legitimatie de serviciu
- carti de vizita a unor necunoscuti (cred ca mi le-a dat al meu sot sa le tin...si le tot tin de vreo ceva vreme
)
- buzunarul cu "de aruncat" este plin ochi cu tot felul de hartii, servetele, ambalaje de la tot felul de chestii de rontait...
- cupoanele de alocatie al copilului (chiar nu stiu de ce le car dupa mine!!)
- chitantele de la gradinita
- portofel (bani+carduri)
- CD-uri
- facturi platite sau de plata
- tampoane
- oglinda
- pix+marker
- sirop de muguri de pin si propolis
- tigari
- bricheta
- 2 cutii chibrituri (pt backup
)
- o chestie de prins parul
- 2 rujuri
- 1 balsam pt buze
- o sticulta de parfum
- fond de ten
- pudra de fata
- clame
- servetele
- cutter
- spray "paralizant" (care nu e chiar la indemana
)
siiiii
- o capatana de usturoi ![]()
Azi am mai pus un mar si-o banana...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!