Ce porti in geanta?
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
Naty si Liliac sunteti
... trebuie sa recunosc ca m-ati batut ... desi imi e frica sa caut in geanta ![]()
Oricum m-am distrat grozav 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
myk75 spune:
buna. scriu prima data in forum v-am citit doar p. acum .si mi-a placut...
la mine in geanta:
telefon
chei
2-3 pachete de tigari
2 brichete
ruj
fard ochi
rimel
servetele umede,uscate
portofel acte
portofel bani
absorbante
medicamente de tot felul unele nu le folosesc
crema de par,spuma de par
agrafe-(-un pumn)
crema de maini
pixuri
agenda
hartii de aruncat...aproape toate
parfum
laveta de sters ochelarii
etui-pe care nu-l folosesc
o mana de bomboane
guma de mestecat
Si daca mai caut mai gasesc cate ceva
am gasit:
o punga
oglinda
o masinuta de la fimiu
umbrela o punga de cafea
2 cutiute de lapte pt. cafea
2 pachete de tigari-----goale
Cam atat ca nu stiam de ce nu se mai inchidea geanta, saraca si de ce ma durea umarul....
CrisaS spune:
Eu am asa:
-telefonul...indispensabil
-portofel cu acte , carduri, si alte alea , bani din cind in cind.
-fardde obraz, ruj, gloss, oglinda..musai!!
-pieptan
-guma de mestecat
-pila de unghii
-agenda cu numere de telefon si adrese
-un manunchi mareeeeee de chei
-parfum
Astea sant cele mai importante...uneori e in geanta mea dezastru...prietenele mele din Romania , cind eram acolo mereu ma intrebau disperate..ce-ai fata in geantaaaaaa de e grea asa?
Tot timpul mi-a placut sa am la mine tot ce-mi trebuie.
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
soanso spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
La mine in geanta este putin diferit, la modul ca geanta acasa sta tot timpul goala, iar cand plec nu bag in ea decat ce-mi trebuie in ziua respectiva. Adica nelipsitele: portofel, chei, servetele, telefon, pix
Plus dupa caz unde ma mai duc. Seara un ruj si o perie de par, dc ma duc sa platesc utilitatile: facturi si tot asa.
cam asa e si la mine cu specificatia ca am mai multe genti pe care le schimb-asortez in functie de tinuta.nu-mi place sa car dupa mine lucruri inutile si sa ma traga geanta intr-o parte.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
ariella spune:
Eu am o multime de posete....in functie de ocazie, de culoarea pantofilor si a hainei, a vremii de afara. Si mereu imi mut lucrurile dintr-o parte intr-alta. Asa ca...imi fac mereu curat in poseta. Imi iau mereu telefonul mobil, portofelul cu bani si cu acte, cheile, oglinda cu pudra, rujul, servetele, guma de mestecat, parfumul, o cutiuta mica cu crema de maini. Rimelul si alte produse cosmetice le folosesc acasa, inainte de a pleca. Iar pentru copil folosesc o geanta speciala in care am tot ce-i trebuie lui.
amyarabella spune:
Super treaba cu geanta (gentile)...Eu pot spune ca sunt o mica maniaca a gentilor cred ca am vre-o 100 dar sa spun can ce se gaseste in general in geanta cu care ies :
Portofele 2
Telefoane 2
Sticlute de apa 2(una eu una bebe)
Servetele umede/uscate
Cheile ...n ...multe(casa,masina,scara,casa rom etc)
batista
ochelari 2(vedere si soare)
pix + agenda
chitante multe...(nici nu stiu de la ce or fi tote)
o minghie mica (pt bebe)
cam atat....
mami Amy si bebe Stefan
ForemanElf spune:
Am asa:
-telefon, portofel, chei, cartea pe care o citesc in momentul respectiv/ revista de citit in metrou, rimel, gloss, pensule de intins glossul, servetele, agenda, penar superindesat, ochelari de vedere, ochelari de soare, ascutitoare, carti pe care le folosesc la seminarii, harta de TTC (ff buna si pentru cautat / gasit strazi), TicTac, calciu lactic, papaverina, colebil, perie de par, spray de fata, deodorant, crema de miini (iarna), o sticluta de dezinfectant,
bonuri, pe care aici e bine sa le pastrezi o vreme (in caz ca vrei sa dai ceva inapoi la magazin), umbrela, cind e nevoie, sticla de apa, bomboane, ciocolata, mar.
Pe toate astea le plimb cam in fiecare zi dintr-o geanta in alta, ca si eu sint gentomana
.
Laura
dooku3 spune:
hollyyyy...hahahaha,trebuie sa aveti niste bicepsiii!Da' cand e vorba sa se schimbe geanta,exista firme de transport specializate?:P La mine car portofel,tf si inca(max.)5 obiecte care difera in functie de programul zilei.Dar cunosc "patologia",traiesc in contact des cu ea-mama mea,daca ar putea,ar cara si casa in geanta!Si nici macar n-ar gasi-o daca ii ceri sa o caute ..la volumul de obiecte ce traiesc acolo:-)
energy79 spune:
eu nu car asa multe,ca e geanta grea..dar cum in ultimul timp am inceput sa port numai genti mari..nu le pot tine goale....asa ca:
telefon,chei,portofel,ochelari de soare,gloss,pudra,oglinda,sevetele,sticla de apa(de cele mai multe ori),o agenda mica,pixuri..cam asta..daca geanta e model de-ala de sta pleostit daca nu e plina,mai pun camera foto si vreo revista ceva...
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg