reluarea activitatii sexuale dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

off sunt si mai "speriata" acuma...... noroc ca am parte de un sot fff rabdator. sper sa fie ok.
sigur ai citit toate mesajele? la mine au fost 5,5 luni deci nu esti singura, fii pe pace..cand te vei simti pregatita....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cele care ati "facut-o" asa devreme ati avut facuta epiziotomie la nastere?

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

eu nu am avut epiziotomie la nici o nastere, nu au fost nici un fel de probleme, si, in consecinta, nu am avut de ce sa mai astept.
Nici de alaptat nu am alaptat mai mult de trei saptamani.....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Eu am avut epiziotomie la ambele nasteri, si am si alaptat pe deasupra.......
Conteaza sa se vindece epiziotomia, sa poti sta oe sezut si sa nu doara. Si sa nu mai ai lohii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Conteaza sa se vindece epiziotomia, sa poti sta oe sezut si sa nu doara. Si sa nu mai ai lohii.

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

si sa ai chef

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Dupa 4 saptamani la prima nastere, dupa 3 saptamani la a 2-a nastere. Fara epiziotomie, fara jena sau dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

La 2 luni...si am avut si epiziotomie care s-a vindecat dupa 4 sapt...nu m-a durut deloc......mai mult ii era frica la sotz ca ma doare...si de aia am asteptat mai mult......am luat vibratorul m-am jucat cu el sa vada ca nu am nimik si de atunci numai are nici o retinere.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

si sa ai chef

diana si david 03.12.06

Ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Dupa 6 sapt de la nasterea prin cezariana, dupa sfatul medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici eu nu am alaptat decat 3 sapt, si alea cu completare lapte praf. pe fund am putut sta dupa 3 zile de la nastere, dar ink simt asa o jena, un discomfort jos. de abia astept sa merg la control la 6 sapt!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput