reluarea activitatii sexuale dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 3
nikole spune:
Noi am incercat dupa 5 sapt.Am avut o epiziotomie pana la coloana , adanca, care s-a vindecat greu, o luna nu am putut sta in fund, stateam numai pe o parte, a fost groaznic...
primul contact dupa nastere a fost f putin dureros, si asta din cauza epiziotomiei, insa ce sa zic...libidou cam 0 din pacate...
merg si eu pe idee ca pofta vine mancand si-i dam batai!
Nikole,mami lui albastrel
angiuta spune:
Noi am inceput cam dupa 7 saptamani, a fost mai greu la inceput dar acum am progresat, cu toate ca o facem destul de rar. Ce am observa e ca e nevoie de lubrifiant.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
bb_yasmi spune:
am revenit asupra subiectului ca sa incurajez proaspetele mamici care vor citi aici.
nu am mai asteptat controlul de 6 sapt si....am trecut la....treaba!!!! e multttt mai bine decat ma asteptam!! e chiar mai bine decat inainte, pasiune mai mare, durere deloc!!! deci fiecare e altfel!! important e sa nu fii stresata, sa fie multa dragoste si sa ai un
cuminte care sa faca nani.....![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
martie spune:
Eu cred ca bat recordul - adica pe la 7 luni, ca am avut o epiziotomie super tare, dupa o luna aveam niste dureri de lesinam, m-am dus la Dr. Anghel Georgiana, cu care am nascut si mi-a zis ca am dureri asa de mari pentru ca ma autosugestionez! Am fost la alt medic apoi, care cand m-a vazut, i s-a facut si mila de mine, cert e ca m-a cusut din nou, ca eram desfacuta complet, de aia ma si durea asa rau. Deci eu am facut pe la 7 luni si ma durea si atunci, dar ideea e ca am si alaptat tot atata timp si cat alaptezi nu mai esti femeie.. esti doar mama, nu ai nici chef si din cauza asta nici nu te lubrifiezi si te doare. E normal, nici animalele nu se imperecheaza in timpul in care isi cresc puii, chiar atunci sunt cele mai aresive cu masculii, stiu de la pisica mea, ne batea pe toti! La a doua nastere n-am avut epiziotomoe pt. ca am nascut in apa si nu m-a durut deloc.. pe la o luna eram si cu chef, ca n-am avut nici lapte si mi-a venit CM.