Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata fetelor.Iacata vin si eu cu vesti despre bebeu meu.Ieri am fost la gine si mi-a facut o eco morfo... nu stiu cum ii zice.
Bebelusul meu are 2 kg, e asezat cu capul in jos, puls 152 , placenta grad 2, deci totul e bine si frumos.
Iulia82, da tot cu putza a ramas :))
Eco 3D nu mi-a facut ca nu avea rost, ca nu-i puteam vedea fatzuca, statea cu manutele la fata si cu capul putin aplecat, si era intors cu fata in partea dreapta.
Acuma is si eu fericita, nush de ce dar todeauna inainte cu o sapt inainte de a merge la control, am o stare de neliniste, desi de fiecare data a fost bine, fara probleme.

Bine ati venit fetele noi.

Multumesc feelor care m-au votat la concurs, cate un si o la fiecare.
care mai doriti sa ma votati sunt la Pag 18 si la 12 sau 13.Moment foto, si fotografa se numesc pozele.

Ma duc sa mai recuperez cu cititul, ca nu apuc o zi sa citesc si trebuie sa recuprez 2 cap, harnicutelor.

32+

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si puisorul intreba... eu, in afara de Elevit, nu am luat niciun supliment pana acum.

Cu pusul... in toate cartile si articolele scrie ca normal e daca pui intre 10 si 12 kg, in total, in sarcina. Evident, calculul de acasa nu se potriveste cu cel din targ pentru majoritatea.

Eu, in continuare, sunt cam la 5 kg luate pana acum. Si sunt in saptamana 32. Dar nu prea a tinut de mine. Adica nu am facut nimic special, dar daca luam 10-15 sau 20 pana acum, ce puteam face?? Intram la regim??

quote:
Originally posted by adab

Buna fetelor....mai apar si eu asa din cand in cand, cand am vreme si nu-s la lucru. Doar pana la Sarbatori mai merg...apoi am toata ziua la dispozitie....
Din sapt. 28 am inteles ca trebuie luat calciu cu vit.D. Voi ce anume luati mai exact?
Zicea nemary ca a luat prea multe kg deja in sapt. 30 , adica 7 kg. Si eu am luat deja 7 si sunt abia la sf. sapt. 27. Da cat e normal sa pui pe tine????

Cat despre nastere, eu aleg nasterea nat. cu epidurala. Desi am auzit de la multe prietene ca nu le-a prins anestezia. Ce sa fie de vina? anestezistu??

Ada 27+ (Sara Denisa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Felicitari, Ramona! Deci bebel cu puta si cu 2 kg in dotare! Sa cresteti mari amandoi!

quote:
Originally posted by ramonab

Buna dimineata fetelor.Iacata vin si eu cu vesti despre bebeu meu.Ieri am fost la gine si mi-a facut o eco morfo... nu stiu cum ii zice.
Bebelusul meu are 2 kg, e asezat cu capul in jos, puls 152 , placenta grad 2, deci totul e bine si frumos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Felicitari, Ramona! Deci bebel cu puta si cu 2 kg in dotare! Sa cresteti mari amandoi!

Mersi, cretzulino, la fel si tie iti doresc

quote:
Originally posted by ramonab

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Iulia, nu te speria, tu ai 32sapt si sigur mai rezisti macar 2. mie ieri mi-a spus doc, ca dupa 34 sapt. daca e naste bb e in siguranta. acum nu stiu daca vroia sa ma sperie si sa las serviciul de azi sau chiar asa este. curaj
Irlandeza, imi pare tare rau ca nu te simti bine. ai incercat si cu osciloccocilum? mie mi-a trecut cu el.
Alina023 ce bine ca te-ai hotarat sa stai acasa. mai ai asa de putin...
Lala20, lasa curatenia in seama altora, chiar daca nu o fac asa cum vrei tu. mai ieri, alalataieri te plangeai ca te doare burtica si ai contractii si acum ce faci?
Puisorul, bine ai venit la odiseea noastra

Mari 30 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Din sapt. 28 am inteles ca trebuie luat calciu cu vit.D. Voi ce anume luati mai exact?
Zicea nemary ca a luat prea multe kg deja in sapt. 30 , adica 7 kg. Si eu am luat deja 7 si sunt abia la sf. sapt. 27. Da cat e normal sa pui pe tine????

Ada 27+ (Sara Denisa)

nu am spus eu, ci doctora. nici mie nu mi se pare ca am luat mult pana acum, 7 kg.

Calciu nu prea este indicat sa iei, mie mi-a dat doar magneziu cu b6 si tardyferon fol.

Mari 30 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

De zuza ce sunt am uitat sa iti transmit iulia sa fii optimista, ca totul va fi bine, fa ce ti-a recomandat doctorul si vei avea o bebelina nascuta la termen, sanatoasa si frumoasa.
Ai grija de voi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Ereena

quote:

Buna fetelor....mai apar si eu asa din cand in cand, cand am vreme si nu-s la lucru. Doar pana la Sarbatori mai merg...apoi am toata ziua la dispozitie....

Cat despre nastere, eu aleg nasterea nat. cu epidurala. Desi am auzit de la multe prietene ca nu le-a prins anestezia. Ce sa fie de vina? anestezistu??

Ada 27+ (Sara Denisa)

Mie nu mi-au iesit anaizele bune la ca si mg si iau taxofit(ca+mg+d3) 2/zi.In mod normal se ia 1/zi dar la mine e deja lipsadeci iau 2 .Vroiam sa va intreb de vit c si e .A luat cineva?Am inteles ca sunt bune pt evitarea preeclampsiei .

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

eu iau vitamina c + calciu. mai precis, CalC Vita. pastile efervescente, doua pe zi, de doua saptamani.

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Nemary, de ce nu e indicat sa luam Ca? Mie mi-a recomandat MF sa iau Ca cu vit D de doua ori pe zi, desi la mine nu trece nici o zi fara sa mananc lactate. Ca eu iau numai o data pe zi, aia ii partea a doua.
Sa stii ca si eu am mai auzit ca nu e recomandabil, dar atunci de ce ni se da?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici, eu iau in continuare centrum materna .. si acum dr gineco mi-a dat sa iau si fier .. in rest nu iau nimic ..

cat despre kilograme .. eu am pus .. multe .. s-a suparat dr pe mine si acum sunt la regim .. offff .. parca-s o balena esuata ..

la mine a fost si nasol caci cu o luna inainte de a ramane insarcinata, m-am apucat de regim drastic .. cu electostimulare etc etc .. si va dati seama ca dupa ce am aflat ca-s gravi .. nu au mai tinut regim .. iar corpul infometat a stocat tot .. mi-e rusine sa spun cate am im plus .. oricum multe rrrauuu .. sper sa le dau jos usor .. si acum tin regim macar sa raman tot la nr asta de kg sa nu mai cresc .. ma simt ca dracu' ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput