Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
adab spune:
Buna fetelor....mai apar si eu asa din cand in cand, cand am vreme si nu-s la lucru. Doar pana la Sarbatori mai merg...apoi am toata ziua la dispozitie....
Din sapt. 28 am inteles ca trebuie luat calciu cu vit.D. Voi ce anume luati mai exact?
Zicea nemary ca a luat prea multe kg deja in sapt. 30 , adica 7 kg. Si eu am luat deja 7 si sunt abia la sf. sapt. 27. Da cat e normal sa pui pe tine????
Cat despre nastere, eu aleg nasterea nat. cu epidurala. Desi am auzit de la multe prietene ca nu le-a prins anestezia. Ce sa fie de vina? anestezistu??
Ada 27+
(Sara Denisa)
Ereena spune:
quote:
Originally posted by adab
Buna fetelor....mai apar si eu asa din cand in cand, cand am vreme si nu-s la lucru. Doar pana la Sarbatori mai merg...apoi am toata ziua la dispozitie....
Din sapt. 28 am inteles ca trebuie luat calciu cu vit.D. Voi ce anume luati mai exact?
Zicea nemary ca a luat prea multe kg deja in sapt. 30 , adica 7 kg. Si eu am luat deja 7 si sunt abia la sf. sapt. 27. Da cat e normal sa pui pe tine????
Cat despre nastere, eu aleg nasterea nat. cu epidurala. Desi am auzit de la multe prietene ca nu le-a prins anestezia. Ce sa fie de vina? anestezistu??
Ada 27+(Sara Denisa)
Mie nu mi-au iesit anaizele bune la ca si mg si iau taxofit(ca+mg+d3) 2/zi.In mod normal se ia 1/zi dar la mine e deja lipsadeci iau 2 .Vroiam sa va intreb de vit c si e .A luat cineva?Am inteles ca sunt bune pt evitarea preeclampsiei .
30+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
adab spune:
Zuzelor din Bucuresti.....cand e expozitia baby....stiam ca la incep. lui decembrie, da nu stiu exact cand si unde se tine. Sotu are de mers la Buc. pe 8 dec. Asa m-as duce si eu la expo....e ok oare pt. sarcina atata distanta, daca merg cu trenu la cuseta? As fi pe atunci sapt. 29-30.
Ada 27+
(Sara Denisa)
Ereena spune:
quote:
Originally posted by adab
Zuzelor din Bucuresti.....cand e expozitia baby....stiam ca la incep. lui decembrie, da nu stiu exact cand si unde se tine. Sotu are de mers la Buc. pe 8 dec. Asa m-as duce si eu la expo....e ok oare pt. sarcina atata distanta, daca merg cu trenu la cuseta? As fi pe atunci sapt. 29-30.
Ada 27+(Sara Denisa)
6-9 dec , sala polivalenta
30+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
quote:
Originally posted by honey79
Yuppy!!!!
Pup fetele zuze, de pe plaiuri Texane.
Am ajuns cu bine, dupa o calatorie lunga lunga.
Aici e super frumos.... ies afara la maneca scurta si pantaloni scurti.
Va pup si va imbratisez cu drag.
PS:Ieri am implinit si noi 27 saptamani.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey27+
Andrew John
Vali
Bine ai ajuns in Texas
felicitari pt.cele 27 saptamani. 
Mari
30 bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
buna!
Sunt o mamicuta de decembrie-ianuarie
Um4.042007,Dn 16.03.1979,DPN 9ianuarie 2008
Ma primiti in club?
Mai e cineva din Neamt?
maria anna
bine ai venit in club
sa-ti creasca mare bebe si sanatos. 
Mari
30 bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Iti mai dau eu o varianta de cearta. Cu constructorul. In care iti bagi tot ce poti si iti aduci aminte de toate injuraturile pe care le stii... pentru ca... pentru ca... ne-am inundat a 3-a oara din august pana acum!!!!!!!
Aseara, m-am apucat sa imi fac baie. Am strigat "evrika!", precum nenea Arhimede. Nu din acelasi motiv, evident. Bine, mi-am dat seama ca acum disloc un volum mai mare de apa, cand ma bag in cada.
Dar nu despre asta vroiam sa va zic. Ci despre faptul ca am gasit-o! Mi-am vazut-o! Despre budunica vorbesc. ![]()
Dar starea mea de euforie a trecut repede, cand am coborat si am vazut apa in living. Din nou!!!
Deci... e un motiv bun?? 

quote:
Originally posted by irinouka
sictir si aici, bleah!
sunt atat de legumita si fara chef si cazuta ca mi-as dori un partener de cearta, un fel de soacra lu' miri, cu care sa ma smotocesc putin ca sa imi revin. azi abia paseam pe strada, eram letargica, apatica...si m-am mai inviorat imaginandu-mi cum ar arata o scena in tramvaiul 41, spre care ma indreptam, in care ma iau la cearta si eventual de par cu vreo cucoana care vrea sa ma dea jos de pe scaun. mi-am imaginat scena cu toate detaliile, cu replici, cu tot, si m-am mai inviorat.
creata2008 spune:
Probabil un doctor care nu se risca. NU stiu, nu ma pricep, sincera sa fiu. Ei i-a spus ca bine ca a cerut cezariana, pentru ca altfel o bagau ei, dupa analizele de rigoare...
quote:
Originally posted by emiliapopquote:
Originally posted by creata2008
Angi... ziceai in capitolul trecut de cezariana. Am filmat 2 cezariene. Eu. Parca v-am mai povestit. A fost incredibil!! Din punctul de vedere al faptului ca vezi cum iese copilul dintr-o burta mare si el e asa mic si frumos de tumefiat. Dar cand am vazut ce se intampla acolo (mai bine am vazut la cea de-a doua, din cauza unghiului de filmare), am hotarat ca nu vreau cezariana. Si ca nu mi-as face una ca asta nici in ruptul capului! Decat terapeutica, evident. Acolo n-ai de ales. Prietena mea a avut un travaliu de 30 ore si, la un moment, copilul s-a intors cu funduletul, de nervi. Ca atare, cezariana, chiar daca n-a vrut. Iar a doua amica, de frica, a ales cezariana. S-a dovedit ca oricum nu aveam cum sa nasca normal, ca avea circulara de cordon de 2 ori.
Ei ash cine zice ca nu poti sa nasti daca are copilul dubla circulara de cordon ?
Eu asa l-am nascut pe Alex cu dubla circulara dupa un travaliu de 8 ore cu anestezie epidurala si copilul a fost bine sanatos, a treia zi am plecat din Polizu, am nascut miercuri la ora 18 si vineri la 12 am plecat acasa,iar prietena mea l-a nascut pe fiisu cu tripla circulara si e bine sanatos, are trei ani acum.
emiliacu
Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
nemary spune:
quote:
Originally posted by Littlebig
Uau, cate mesaje intr-o singura zi!!
Multumesc tuturor celor care ne-au urat: "bun venit".
Ca sa apar in lista am incercat cu pm la zuzele2008 dar nu a mers :(, asa ca incerc sa-mi las toate datele aici si cine se ocupa de actualizarea listei, o rog frumos sa ne introduca si pe noi.
Data nasterii: 20.12.1981
Ultima menstruatie: 29.03.2007
DPN: 03.01.2008
Nasterea naturala (speram noi) la Municipal cu doamna dr. Diana Secara.
Cu primul bebe pe drum.
esti pe listuta. felicitari inca o data pt. sarcina.
Mari
30 bebe 
odiseea
creata2008 spune:
Inca nu am inceput analizele. Dar, in afara de urina, pe care am facut-o lunar si trebuie sa o fac din nou saptamana asta, nu stiu de alte analize acum. Am inteles ca vor mai fi secretiile de col, dar mai aproape de nastere, nu acum. Luni ma duc la doctor si o sa aflu exact ce mai am de facut si cand.
Welcome to the club, sagetatoareo!
quote:
Originally posted by puisorul
La cate saptamani ati facut analizele de trimestru trei? Si a luat cineva calciu si de la ce varsta a sarcinii?29+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]