--> --> -->

FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

borzasimo referitor la hepatita A si analizele de care spui - e posibil sa fii purtatoare de virus(gazda),asta inseamna ca poate il ai de cand te-ai nascut sau poate il ai de ieri,adica nu e nici o problema atata timp cat doar esti gazda nu il poti transmite nici macar fetului,eu zic sa-ti faci analize speciale de microbiotica - nu sunt medic dar am un caz in familie mai complicat si am studiat un pic tema....
Liano hai fato o data cu vestile alea bune!
toate fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by atelocin74
crissmultumesc de urari..ma bucur ca ati ajuns cu bine..da cu?da cu??cu beutu cum ramane ?nu trebuia sa dai de beut?daca iti dadeam in scris?ce faceai?
va pupp pe toate..

chiar asa!!!!!!chiar asa!!!!!
beuturaaa????unde e beuturaaaa?????

si halatu???halatu??????
scump doamna!!!!scump!!!scump!!!

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76
Si desi pretul de la Cluj pare incredibil de mic, costul tratamentului e cam mare, depasesti costul fiv-ului + tratam in Ungaria (m-am interesat si eu pe vremea cand nu stiam unde sa ma indrept pt fiv)

Ioana nu stiu ce pret era cand te-ai interesat tu la Cj dar pe mine tot tratamentul m-a costat 1.300 ron ( 588 inhibarea si 712 stimularea caci am luat gonalul compensat)adica 375 euro. La Szeged e 375 euro manopera?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Tushi iti multumesc de raspuns, dar atunci de ce nu au specificat ca IgG e neg sau poz, asa si la IgM neg sau poz, sau daca sint purtator iasa ambele pozitiv, trebe sa iau ceva tratament, acum astept rezultatul de la a 2 a analiza de la un alt laborator,ori cum stau ca pe ace nu am nici un fel de simntoma ca ma intrbat dr de fam daca am ameteli,oboseala nu am nimc. te
Leny cam mult stai la analize

Mergi la inceput

borzasimo virusul hepatic poate fi un virus mutant pe care o analiza normala nu il detecteaza de aia ti-am recomandat sa faci analiza microbiotica si doar daca e necesar dupa aia sa faci o biopsie - simptome nu ai fiind doar purtatoare pt ca practic virusul nu lucreaza - eu iti zic sa stai linistita pt ca purtatori sunt o multime de oameni care habar nu au ca sunt pt ca nu-i afecteaza cu nimic - si inca ceva: unei prietene de-a mea i-au detectat virusul hepatitei B in timpul sarcinii si iti zic ca a nascut o fetita sanatoasa tun - tratament pt virus nu se i-a pt ca nu este vb de boala in sine - stai linistita!!!
cu placere iti raspund la orice intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

quote:
Originally posted by ioana_p76
Si desi pretul de la Cluj pare incredibil de mic, costul tratamentului e cam mare, depasesti costul fiv-ului + tratam in Ungaria (m-am interesat si eu pe vremea cand nu stiam unde sa ma indrept pt fiv)

Ioana nu stiu ce pret era cand te-ai interesat tu la Cj dar pe mine tot tratamentul m-a costat 1.300 ron ( 588 inhibarea si 712 stimularea caci am luat gonalul compensat)adica 375 euro. La Szeged e 375 euro manopera?!

Cred ca nu m-am exprimat prea clar, nu vroiam sa reiasa ca la Cluj costa tratam cat costa fiv+ tratam la Szeged, vroiam sa zic ca pe total Cluj (fiv+tratam) e mai scump decat la SZ (fiv+ tratam), neluand in calcul compensarea gonalului, de care nu poti fi sigur ca beneficiezi, in fct de med de fam, daca gasesti la farmacie, etc, plus ca am citit la FIv ca se pare ca nu se va mai compensa, din pacate..
Daca intre timp e mai ieftin tratam la Cluj, asta e f. bine, insa pe prima pagina la sub. FIv scrie ca ar fi in jur de 1000E, poate n-au mai actualizat fetele.
La Sz m-a ajuns tratam cam 400E.
Scuze pt neintelegerea creata!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

borzasimo analizele tale defap arata ca ai fost in contact cu virusul si probabil sunt urme de virus in organismul tau - asta trebuie sa afli acum - ar trebui ca si sotul tau sa-si faca analize pt asta - oricum stai linistita pt ca hepatita A este cea mai usoara forma a hepatitei care nu progreseaza si in cazul bolii propriu-zise se trateaza foarte usor

scuze, stiu ca sunt off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

SALUT FETELE

Cam tarziu dar asta e, am reusit sa intru si eu putin.
ADACA-stii cum e cand ai copii,stai ai tai inca sunt mici dar vor creste sa vedem daca o sa mai acces pe comp.
SIMO-ai dreptate ca am stat cam mult dar am trecut si pe la neamuri putin.Am reusit sa fac o buna parte din analize voi primi rezultatele luni o sa vedem cum sunt sa speram ca bine.
Cam atat ca trebe sa ies ma duc sa fac si intru mai tarziu daca am acces.
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Tushi si sotu si-a facut analizele si e negativ te

Mergi la inceput

Tushi iti multumesc frumos pt informatii
Cris cum te mai simnti?
leny, Adaca, Liana, Mi-ka si restu fetelor va

Mergi la inceput