FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

sandica imi pare rau. Dar daca tu ai avut sanse si la IA gandestete cate sanse ai la FIV, sunt mult mai multe. Multa bafta sa se prinda din prima!!!!
Gyungyi noi facem bine, sau cel putin eu ca pe Szili nu l-am mai vazut de ieri. Da zice ca e bine.
Magduta, Borzasimo, Liana, Leny si restul fetelor

Cristina 6+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

NETATA AICI A VENIT IARNA AU APARUT PRIMII
SANDICA imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Nu te descuraja. DD exista si vei vedea asta.
LENY - ce se intampla acolo, ai plecata la SIMO? S-a racit

LIANA, CRISIS, TIA, MIHA2004, TIA SI TOATE FETELE

Ade 36 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna dimineata la toate fetele
Adaca venim la tine daca la TM e soare dar e frig, Ade mai un pic si vine Rares,Leny nu e la mine cred ca sa dus la analize, eu imi beau cu voi.
Fetelor are MI-ka o fetita, frumusica foc ce mai o dulceata de copil
Liana, cris, popica, magduta si toate fetele va
Pussi unde esti nu ai venit acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaa!!
venii si io la cafea

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Neata Liana.Neata fetelor.Ma primiti si pe mine la cafea? Desi inca nu am inceput nimic la Szeged?
Drept sa va spun am cam ocolit subiectul asta.Refuzam sa cred ca in Romania nu reusesc sa-mi rezov problema.
Dupa 5 IA nereusite si "trasa de maneca" de prietena draga mie de aici de pe forum am inceput sa va studiez
Probabil ca o sa incerc o FIV la Cj.Inca mai sper.Dr Micu de la Cluj mi se pare tare ca lumea.Si eu zic ca si meserie cunoaste.
Dar o sa raman sa va studiez si sa va tin pumnii tuturor celor care sunteti in tratament.
Liana, stai tot timpul tratamentului in Ungaria? Asta ce inseamna, cate saptamani?
Sper sa te ajute DD sa ai rezultatele dorite in luna asta si Mos Craciun sa-ti aduca cel mai frumos cadou din viata ta.

Va pup pe toate.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ali bun venit aici la noi
vrei o parere de la o "veterana"?...NU la Cluj ,,NU la Micu..repet e parerea mea din ceea ce am auzit si vazut ani de zile pe aci..
te pupp si multa baftaaa..
aaaaaaaa si nu ne spui si noua cine e prietena ta draga?o fi si a noastra

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetele
Cris, Borzasimi , Liana si toate fetele nu va insir ca suntei multe

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Prietena mea draga e micky2007.Ne sprijinim reciproc si cand cade una dintre noi o ridica cealalta .
Ce bine e cand ai prieteni care te inteleg si te sprijina

ali

Mergi la inceput

Liana , de ce nu la dr Micu?Daca crezi ca nu poti sa zici aici scrie-mi pe PM.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
In primul rand va fac cinste virtual ca ne-am luat masinuta noua! Cu 7 locuri, sa aiba loc tripletii pe care-i vom face la anul
Deci poftiti:]
Mai am putin si termin scoala de soferi, peste o sapt am examenul si poate primesc si eu de Mos Nicolae permisul daca alt cadou mai frumos (adica ) nu primesc
(scuze de off-topic, dar nu mai pot de bucurie si vroiam s-o impart cu voi)

Ali bine ai venit! Noi eram colege la inseminare, din pacate majoritatea fetelor de la inseminare s-au cam mutat la fiv..
Iti doresc mult mult noroc si sa ti se realizeze visul, oriunde te-ai decide sa faci fiv.
Sunt si eu de acord cu Liana, mai bine alegi Szeged decat Cluj, daca tot vii pana la Cluj, cat mai e pana in Ungaria, inca cateva ore de mers.
Si desi pretul de la Cluj pare incredibil de mic, costul tratamentului e cam mare, depasesti costul fiv-ului + tratam in Ungaria (m-am interesat si eu pe vremea cand nu stiam unde sa ma indrept pt fiv)
Spune-i prietenei tale (si a noastra) Micky2007 ca o mai asteptam pe la noi, ce mai face, s-a hotarat pana la urma pt Ungaria?
Liana cand o sa fiu mai libera, te caut eu pe mess!

Ce stiti de PUSSI? Cred ca e acasa acum si tusztele o tin ocupata!
Pussi, mi-e dor de tine! Si sper ca atunci cand vei avea putin timp sa mai intri la noi si sa ne trimiti poze cu printesele tale!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput