FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana sapt trecuta am fost la endocr si ea mia- zis ca dat fiind ca nu mi-a venit cm sa o fac cit de repede s a vedem si un 17-oh progesteron pina nu imi vine cm, de aceea le-am facut toate atunci . Doar asa m-i s-a zis. La analizele care el faceam in z2 sau 3 mai ales la unguri imi ieseau ok toate si dr a zis ca is foarte ok.
Iar de Lili ii urez muuuuult succes, ce mai face? In ce stadiu e ? O pupppppp

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

may magduta aia cu 17 io zic ca e bine facuta..dar FSH in z30 mi se pare o tampenie..crede'ma..
Lili e bine.

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Leny acuma am ajuns acasa, am plecat de dimi dupa analize si dupa aia am fost cu ele la dr sa vad daca totul e in ordinetotul e ok in afara de una care am repetat-o, ca aia de la BIO CLIN nu stiu ce au facut ca dr mea de fam nu a inteles nimic din ea si nici alt dr uite, Anticorpi HAV ( IgG + IgM ).... Pozitiv nimeni nu a stiut ce sa imi zica,IgG inseamna ca am avut, IgM inseana ca am, ce sa intelg ca am avt si inca mai am, de ce le-a scris impreuna cind ele trebuiau scrise separat pe mine ma intereseaza prezentu nu ce a fost cu toate ca nu stiu sa fi avut vreodata HEPATITA A, fetelor voi ce parere aveti.
Mi-ka imi pare rau ca esti gripata, unde te-ai gripat la B..d sau la servici, bea mult ceai cu miere si lamaie te
Fetelor si pe voi va pe toate

Mergi la inceput

brorzasimo nu stiu ce sa'ti zic ca nu ma pricep la hepatita aia...poate te lamuresc fetele..

Miha e bineee..nu poate intra pe forum din cauza netului..auzisi adelooo?nu ca ar fi suparatava pupa pe toateeee..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Buna tuturor! Ma bucur ca sunteti bine!
Eu am facut doua teste de sarcina, ambele negative, asa ca am incetat sa iau tratamentul si astept sa-mi vina CM.
Magda si tu ai luat utrogestan, nu? La cate zile dupa ce l-ai intrerupt ti-a venit CM?
Deci, ramane FIV in ianuarie sau februarie ca de IA ne-am plictisit si noi si Zadori!
tuturor!

Mergi la inceput

sandica imi pare rau..mie mi'a venit la 4 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sandica imi pare nespus de rau, poate e nevoie niste analzie mai complexe, eu am interupt sa iau med sambata dimineata dupa ce ma vb cu dr si luni dimineata mi-a venit deci max trei zile, dar din cite am inteles in decurs de vreo 4 zile iti vine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LENY - de ce nu intri pe mess? Spune-i lui Gabi ca il sparg.

MIHA2004 deci esti bine, ma bucur.

BORZASIMO, LIANA, CRISIS, PUSSI si toate fetele

Ade 36 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

merci de raspunsuri!
astept sa vina, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

sandica imi pare rau..te pupam,