FIV in Ungaria 27
Raspunsuri - Pagina 13
sunshine4ever spune:
Liana sapt trecuta am fost la endocr si ea mia- zis ca dat fiind ca nu mi-a venit cm sa o fac cit de repede s a vedem si un 17-oh progesteron pina nu imi vine cm, de aceea le-am facut toate atunci . Doar asa m-i s-a zis. La analizele care el faceam in z2 sau 3 mai ales la unguri imi ieseau ok toate si dr a zis ca is foarte ok.
Iar de Lili ii urez muuuuult succes, ce mai face? In ce stadiu e ? O pupppppp
in asteptarea unui ingeras
Liana30 spune:
may magduta aia cu 17 io zic ca e bine facuta..dar FSH in z30 mi se pare o tampenie..crede'ma..
Lili e bine.
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
borzasimo spune:
Leny acuma am ajuns acasa, am plecat de dimi dupa analize si dupa aia am fost cu ele la dr sa vad daca totul e in ordinetotul e ok in afara de una care am repetat-o, ca aia de la BIO CLIN nu stiu ce au facut ca dr mea de fam nu a inteles nimic din ea si nici alt dr uite, Anticorpi HAV ( IgG + IgM ).... Pozitiv nimeni nu a stiut ce sa imi zica,IgG inseamna ca am avut, IgM inseana ca am, ce sa intelg ca am avt si inca mai am, de ce le-a scris impreuna cind ele trebuiau scrise separat pe mine ma intereseaza prezentu nu ce a fost cu toate ca nu stiu sa fi avut vreodata HEPATITA A, fetelor voi ce parere aveti.
Mi-ka imi pare rau ca esti gripata, unde te-ai gripat la B..d sau la servici, bea mult ceai cu miere si lamaie te
Fetelor si pe voi va pe toate
Liana30 spune:
brorzasimo nu stiu ce sa'ti zic ca nu ma pricep la hepatita aia...poate te lamuresc fetele..
Miha e bineee..nu poate intra pe forum din cauza netului..auzisi adelooo?nu ca ar fi suparatava pupa pe toateeee..
"Nimic nu-i imposibil!"
sandica spune:
Buna tuturor! Ma bucur ca sunteti bine!
Eu am facut doua teste de sarcina, ambele negative, asa ca am incetat sa iau tratamentul si astept sa-mi vina CM.
Magda si tu ai luat utrogestan, nu? La cate zile dupa ce l-ai intrerupt ti-a venit CM?
Deci, ramane FIV in ianuarie sau februarie ca de IA ne-am plictisit si noi si Zadori!
tuturor!
Liana30 spune:
sandica imi pare rau..mie mi'a venit la 4 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul
"Nimic nu-i imposibil!"
sunshine4ever spune:
Sandica imi pare nespus de rau, poate e nevoie niste analzie mai complexe, eu am interupt sa iau med sambata dimineata dupa ce ma vb cu dr si luni dimineata mi-a venit deci max trei zile, dar din cite am inteles in decurs de vreo 4 zile iti vine.
in asteptarea unui ingeras
adaca spune:
LENY - de ce nu intri pe mess? Spune-i lui Gabi ca il sparg.
MIHA2004 deci esti bine, ma bucur.
BORZASIMO, LIANA, CRISIS, PUSSI si toate fetele
Ade 36 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/