cat "costa" un cerclaj?
![](images/user_woman.png)
buna fetele. azi am aflat ca am uter bicorn
. s-ar putea sa fie nevoie de cerclaj. cine a mai trecut prin asa ceva? am nevoie de incurajari.
cine stie cat "costa" un cerclaj in ziua de azi? dar anestezistul? la infiermiere sau asistente, cat se da?
va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi.
multumesc anticipat si va urez sarcini usoare si bebei sanatosi
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Raspunsuri
SilviaPop spune:
haideti fetelor, ajutati-ma ca doar stiti cum se uita la tine daca nu dai "pretul corect"
macar niste scoruri de anul trecut, din auzite, si calculez eu la rata inflatiei
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ela03 spune:
Silvia, iti doresc multa sanatate si sarcina ta sa se termine cu bine. Eu ti-am scris doar ca sa te incurajez, pt ca nu stiu sa-ti raspund. De ce nu intrebi la o clinica privata? Acolo ti se spune exact pretul. Eventual dai un telefon.
sisubeatrice spune:
Buna, eu am facut cerclaj la Giulesti in august si i-am dat doctorului 200. pt asistenta 50 iar anestezistului 100.Nu este ceva dureros, chiar nu simti nimic.
irinik spune:
buna silvia eu am facut cerclaj acum o saptamana si am dat 300 de lei fara nici un leu in plus la anestezit ,asistenta , pt ca l am facut la cabinetul particular ,curaj nu te doare te adoarme si cand te trezesti e ok . pe mine m a durut burtica timp de 2 zile dupa <dureri suportabile >
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
eu am facut in feb la municipal.am dat 200 ron dr , nimic la anestezist , 50 ron la o asistenta.
mie mi-a facut anestezie totala, mi s-a parut super nashpa, m-au legat pe masa de operatie, m-a durut mai ales dupa, am fost ca lovita de ren pana spre seara.am stat 2 zile in spital iar apoi vre 3 sapt mi-a fost super super rau.
Brrr, pt mine a fost e experienta urata si dureroasa.yac
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Roxie spune:
Buna. Mai stiti care sunt preturile "actualizate" pentru cerclaj? Se face numai cu anestezie totala?
Jasmine spune:
scot de la naftalina acest subiect ca sa nu deschid unul nou pe aceeasi tema
stiu ca e un subiect sensibil dar pt mine e foarte important pt ca saptamana viitoare urmeaza sa fac cerclaj si habar n-am cat trebuie sa cotizez
actiunea se va petrece in Bucuresti la Spitalul Municipal
dupa ce ca mi-e tare frica,mai trebuie sa-mi bat capul si cu intrebarea "cat sa dau"?
va rog mult,daca aveti informatii recente pe tema asta,luminati-ma si pe mine,eventual pe PM
multumesc 17+
Jasmine spune:
nu stie nimeni?
n-a mai facut nimeni cerclaj?
sau n-a mai cotizat nimeni?
macar pe PM spuneti-mi,va rog. 17+
roxie24rop spune:
Salut!
Eu am facut cerclaj anul trecut. Eu zic ca pretul depinde si de doctor. Am ''cotizat'' 300 de lei si 100 la anestezist, dar cred ca daca dadeam mai putin la doctor nu era bai. Operatia a fost destul de simpla: m-au adormit si gata. A fost mai neplacut dupa, pentru ca mi-a fost rau de la anestezie, dar am dormit bustenel in noaptea respectiva si a doua zi eram ca noua.
Cam asta e tot!
Bafta!