*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Woooooow, Leea, vrem poza! Vrem poooooooozaaaa!
Cu bona - io-i dau 6 milioane pe 4 zile. Adica o zi pe saptamana o duc la mama, unde e si ea de altfel, dar pe pstul de femeie de serviciu.
Mananca din frigider mancarea facuta de mine, mic dejun nu, ca-l ia acasa. Ii las si ciocolata sau ceva dulce ca stiu ca-i placer, dar o fac din prietenie si ca sa scap de cioco si sa nu o mananc io.
are acces peste tot si de altfel amortizeaza asta la greu, ca face ordine in dulapuri etc...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea eu ii dau 7.5 mil pentru 5 zile pe saptamana/8 ore si cam 15 min.si are acces la tot ce este in casa. Noi nu prea avem mancare gatita la noi in frigi, dar manca ce e, adica racituri sau daca tine post isi face de post din ce e prin figidr sau isi mai aduce de acasa.
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, colectie :)
fuguta, sa-i spun alexandrinei toate cele bune si sa se bucure de maria. refacere usoara si bebei cumintei!
lavi, ma bucur ca e spre bine si ca te-ai intors . imi pare rau de nurorica, seamana cu ce au ai mei. adica au avut febra initial, fara alte simptome, acu' nu mai au febra, au in schimb muci si tusesc.
bic, ma ofer si eu de baby sitter ;)
ripley, muuuuulta sanatate, lasa ca dovedesti tu boalele. ce-i drept, dupa doua nasteri organismul e mai slabit.
asa... pt intreruperea lactatiei si evitarea galmelor, merg comprese cu rivanol de la frigider.

mai, ce nu mi-ati spus ca miroase asa frumos karvolul am pus pe o batista si s-a umplut toata casa de esente. credeam ca-i o scarbosenie mentolata.
in rest, noi luam ambroxol si zyrtec.
of course, amandoi copiii cu aceleasi simptome. si fata sora-mii, de asemenea. astia se imbolnavesc cu totii, nu mai au nevoie de gradinita ca sa ia toate cele.
iar pe andrei azi l-am scos si-afara, ca nu mai statea in casa.

a... faza cu andrei: de ziua lui a primit o pijama cu fulger mcqueen. si ce credeti, o mai scoate de pe el? e asa de incantat ca a iesit cu ea si afara, abia am putut sa-i scot bluza sa-i pun si o maleta pe dedesubt cred ca o sa o spal cu tot cu copil

va pup ca tre sa dau papa la fetita

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANISORI. SA FITI SANATOSI SI FERICITI !!!!!!!!!!!!

EU DESCHID aproape in fiecare zi calc deci automat DC-ul, dar abia citesc pe sarite.

RIPLEY sanatate multa.

ALEXANDRINA sa-ti traiasaca micuta Maria, sa fie sanatoasa!!!

BIC

LAVI sanatate Natalicei.

numai stiu ce vroiam sa zic. este scris acest mesaj la 10.45 si trimis la.........13:00

de fapt o intrebare. sau doua:
1. Vlad are pe spate de o saptamana cateva bubite. a inceput deasupra mijlocului cam de latimea unei palme caniste ciupituri. de puricei. dar e scarpina ffff rau la ele. ai de atunci ii tot ies cate una cate alta, pe gat, pe picior, saracu se scarpina de-l inebuneste, ii dau cu tinctura si atat.
in ziua anterioara aparitiei bubelor ii dadusem un cremvurst (nu mananca regulat, raaaar de tot si nu acasa ci pe la altii) si a baut de la nasa lapte Meggle.
ma gandeam sa fie de la mancare ceva...dar apoi l-am tinut pe "regim", fara e-uri, doar cat mai normal.
dar tot ii ies si dr a zis ca-s ciupituri de purice. dar al naibii purice doar pe Vlad il ciupeste? pe altcineva din casa nu?
el a mai avut de astea de cate ori l-am dus la tara, cand ajungea acasa nu-i mai apareau altele si semnele de la ele dispareau cam in 3 saptamani. dr mi-a zis ca-i vor disparea cam in 3 saptamani semnele pt ca face si o usoara alergie la ciupitura pana sa-i zic eu ca a mai avut si asa s-au manifestat.

ce kkt credeti ca poate fi????

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Saraca Maia si nu vreau sa ma gandesc la ce simte mama ei!!

Niste poze cu stefan de 2 zile

LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT 2 ANI!
ALEXANDRINA, SA-TI TRAISCA PRINTESA MARIA!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, eu zic ca bubitele sunt de la mancare(cremvursti). AR trebui sa-l dai nu numa cu tictura ci ceva sa nu-l mai manance de ex. fenistil, asta daca se scarpina.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy, sigur sunt de la crenwursti. Si noi am patit la fel singura data cand i-am dat piticaniei asa ceva. Numai ca era demuuul - pe la vreun an si cateva luni si nu se scarpina.Baga tinctura de-aia mentolata si da-i ceva antialergic seara. io i-am dat - la sfatul medicului care a venit sa o vada - Peritol.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,s-ar putea sa fie de la crenwusti,eu n-am patit dar am tot vazut alergii la nepotii mei de la alimente si arata cam cum zici tu ,da-i cum a zis si Noki ,Peritol sau Ketof ,Aerius ,ceva antialergic
Hilde ,ce baloteaza flacaul ,papa singurel cu furculita sau era doar pt poze?:)
Corap ,sanatate la pitici ,la toti trei!
Leea ,baga poze cu noul look
Anda ,stiu ce zici ,am patit-o de f multe ori ,sa raman blocata prin Bucuresti cu zecile de minute ,o iei razna ,imi vine uneori s-o trag pe dreapta si s-o iau pe jos ,m-am saturat de aglomeratie .Chiar aseara in drum spre sala ,care se afla cam la 2 statii de autobuz am facut vreo 35 de min. ,asa ca m-am hotarat sa merg pe la 13-14:00 cind nu e cine stie ce aglomeratie .

Azi ,fi'miu a mincat din nou supa cu galusti la prinz ,de data asta doar un ciocanel dar dupa ce-a terminat mi-a cerut ,,sodasei''(soldatei) de ,,semish''(sandwich),facut la aparat ,ii place la nebunie ,asa ca executat unu repede cu sunca de pui si cascaval ,acu' merem la nani.Am bintuit pe afara vreo 2 ore ,e rupt de picioare...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alexandrina sa-ti traiasca Mariuca mica, sa fie sanatoasa si tie refacere rapida!!!

Nu mai spuneti de traficul din Bucuresti ca ma apuca iar dracii...eu REFUZ sa mai merg in oras, zau. Merg strict atunci cand am nevoie...si incerc sa evit pe cat posibil orasul unde e dezastru. Nu stiu care e explicatia, efectiv nu mai ai loc de masini..stau sa ma gandesc ce-ao mai fi peste cateva luni. Deja am dezvoltat fobii legat de asta, ma apuca o stare de nervi si de agitatie de-mi vine sa fac cale intoarsa. Si peste tot se lucreaza, lumea e din ce in ce mai nervoasa, va compatimesc pe cele care sunteti nevoite sa treceti zilnic prin calvarul asta. Ieri seara am mers pana la Medicover sa-mi iau un PAP si am avut un noroc incredibil la dus, am ajuns in 15 min de pe Mihai Bravu pana la Stef cel Mare...dar la intors am facut 1 ora

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Uitati aci niste poze cu piticu ,le-am facut azi in plimbarile noastre ,sint cam micute ca le-am facut cu telefonu' si n-am setat nu stiu ce p'acolo http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=SPM_A0011.jpg

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput