Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Ba da, ma gandesc si vreau. Doar ca mai am de bifat cateva lucruri in "My to do list" si odata ce vor fi "checked" ne concentram ptr o surioara.
ei, atunci sa va rezolvati problemele si sa aveti spor!
Tanima, tare dragalas si poznas Rares!
![](inlove.gif)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
![](floare.gif)
Mephala - Gusta - Cornelia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eloise spune:
Carmen, mi-au placut foarte mult pozele de la mare. Tu intr-adevar ai slabit mult si aratai minunat bronzata si cu ochii aceia albastri . Si baieteilor se pare ca le-a priit vacanta.
Tanima, vazut pozele cu Rares cel nazdravan.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
mephala bine ai revenit, ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii, speram ca o sa fie obisnuita asta. Eu tot de kg voiam sa te intreb, ai slabit mult, stiu ca ai facut si ceva eforturi pt. asta. Eu tot 18 kg am slabit dar fara nici un efort, mananc de sparg, serviciul si stresul mi-au fost de ajutor. Teo e un dragut, tot asa de pufos si scump a ramas, si David era mai grasut dar a slabit odata cu mersul.
Raspund din amintiri:
* cereale nutriben, 3-4 masuri, dimineata si seara in lapte (piure nu-i dau deloc);
* doarme fara perna dar adoarme cu ea, pur si simplu asa ii place, mai nou cere singur "nani" si cere perna;
* si al meu baga in guritza insa de o vreme mai putin, a mai crescut si de asta probabil;
* omleta ii dau cand pap si eu, o data pe sapt cred, cu de toate, unt si cascaval ras; tigaie teflon;
* fata nasilor mei a inceput sa vorbeasca destul de tarziu, pe la 2 ani primele cuvinte, pe la 3 lega ceva vorbe, apoi a inceput ff repede si frumos sa progreseze.
Nu stiu daca mai trebuia ceva.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
eloise spune:
Multumesc si eu pentru raspunsurile la chestionar. M-am mai linistit afland ca si ai vostri duc totul la guritza. Nu stiu de unde mi se nazarise ideea ca de acum ar fi cazul sa nu mai faca asta, ca e mare.
Cat despre vorbit si Vladut nu se grabeste. In afara de "mama" nu sunt sigura ca mai spune ceva, nici macar "papa; apa; pa; kk"... intr-o vreme spunea "caca" toata ziulica, dar chiar non stop, totul era "caca" pe lumea asta (trebuie sa recunosc ca avea copilul ceva dreptate ), sau spunea derivate "abacaca, ocacaca etc". Acum din fericire i-a trecut. De pe la 7 luni vorbeste pe limba lui mult de tot, cu intonatie, intreaba, exclama, explica, povesteste... dar numai el intelege! E tare scump
... dar cateodata e frustrant ca nu pot sa inteleg ce vrea sa spuna. A! Si mai repeta unele cuvinte dupa noi, dar sa le spuna din proprie initiativa, nu, nici pe cele mai simple.
Din fericire intelege tot ce ii spunem. De multe ori ne-a uimit cu niste reactii care ne-au lasat gura casca, dovedind ca intelege ce spunem, intelege indicatii, isi aminteste tot felul de lucruri...
Lili, omleta am facut-o cu putin unt, intr-o tigaitza mica de teflon. Un singur ou. Fara altceva. Nu stiu cat de ok e cascavalul topit pt stomacelul lor, dar un pic de lapte sigur e ok.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
mephala30 spune:
Eloise, multumesc, .
Mirabela, da, am depus mare efort!! si inca depun :)
Tu esti o fericita dac'ai scapat asa usor de ele. In toamna viitoare, voi incepe si eu serviciul si sper sa ma mentin mai usor.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Mephala - Gusta - Cornelia
alexutza_26 spune:
Fetelor - dar cat ati putut scrie in dupa-amiaza asta...5 pagini avusei de recuperat
Sa raspund si eu..cu intarziere...
Floricel: - Mi-a placut de Roxi cu bretonel
Nu dormim cu perna - doar fara pe salteluta.
Nu ne-am gandit inca la vaccin impotriva varicelei.
Andra - si grasu roade cartile - asa le citeste el, nu are rabdarea necesara sa stea sa dea pagina cu pagina (cum am vazut intr-un filmulet ca facea Rares al Tanimei
) - de bagat in gura vad ca s-a mai oprit in ultima perioada , poate pt simplul motiv ca eruptia dentara s-a mai diminuat...cand ne-or chema dintii le venim de hac cu dif obiecte!!!
Omleta - i-am dat de 2 ori - nu e mare amator de ou facut asa, el mananca oul simplu - fiert si gol fara paine!!!
Am vazut cei 2 voinici ai lui Carmen - amandoi au ochii tai e clara treaba - tu arati - cate kg ai slabit?
Tanima- am vazut pozicile si filmulete anuntate - e super cu nasucul julit - de fapt cred ca se va purta in iarna asta la bucurii
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!