Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ariel he-he...bravo , foarte bine ai facut cu medicalul si cu programul micsorat de lucru...inca ma mir ca ai putut fi asa de calma la atata nesimtire, ca eu una nu ma puteam abtine si le ziceam vreo doua...
kitzy - trebuie sa il simti tu pana la urma...

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Kitzy incearca sa te linistesti , am patit-o si eu , si acu sunt batuta intr-una. El este inca mic si nu are suficienta putere sa te loveasca asa tare , pune sotul sa asculte burtica sa iti spuna ca se adude cum inoata.si in plus mai doarme si el.

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce sa fac mai Anca..Ciripesc si io aici pe crenguta-desi sunt cam zburlita de frig!Pupici multi pt.micuta Maria si mamica ei!
Sovi asa am gandit si eu-ca spunand-o in cor-are putere muult mai mareSa nu va mai spun ca i-am trimis-o si lui Naty!
Ariel mi-a placut felul in care ti-ai pus planul in aplicare!Foarte bine le-ai facut!!
Cat despre catelusa,ce sa-ti spun-am fost aseara iar la Dr. si i-a facut eco si ne-a zis ca-i totul in regula si ca se reface!Inca tremura si plange cand vine noaptea,dar o baga socrela in patut cu ea si se calmeaza
Felicitari pt.victoria asupra numelui lui BB!!Abia astept sa ne spui daca se termina in r sau a!
Da Pucca-asa este cu palpitatiile astea in sarcina-zice bine Giani!
Giani draga mie!
Si.. sa mai pun o crenguta in copacel!!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Innebunesc si-mi pare rau !

I-am scris iar sms lu' Naty, si tot pending imi da...dar mesaje pot sa dau, ajung la destinatie, am verificat!!!! Si mi-e tarsheala sa o sun, ca poate doarme, poate e cu doctorita, nu vrea sa deranjez....Helpppppp!!!!!

Olga 24+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

olga - eu pe numarul de connex am dat si mergea dimineata

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ramurica 45!!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olga si eu tot pe conex am trimis mesaj si a fost primit, poate nu e ceva bine , mai verifica nr odata .

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olgutzica - este f aproape Giulestiul de Podul Grant. Se poate
merge si pe jos desi ar cam fi o statie de masina... Spitalul este chiar paralel cu Carrefour, colt pe colt cu Bricostore sper ca m-am facut inteleasa.

Kya - la asta m-ama gandit si eu: ca ditai stolul n-are cum sa se plime prin targ la cumparaturi. Ne vedem la o ceasca de ceai, eu as propune Daverro pt ca e mai spatio si pt ca stiu ca la aia cu clubul de tenis (Daimon) chelnerii si toata lumea se plimba agale rau de tot, nici spatiu nu e prea mult...Oricum eu ma supun majoritatii. Dar la Daverro stiu ca putem savura si o pizza. Sincer n-am fost acolo pana acum dar am auzit numai lucruri bune. Daca vreti ma ofer sa rezerv o masa la ora stabilita pt randunicile care confirma.

Roxana 26 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna burticilor...sunt o mamica noua pe acest forum...este al 2 lea mesaj care il trimit si sper si o sa am rabdare sa fiu accepatata in grupul vostru...am citit despre voi...dar trebuie sa mai citesc,inca nu sunt la curent cu toate...am vazut si eu stirea bebicului sebastian...saracii parinti sunt terminati,dintr-o neglijenta acum sufera ei si micutzul care nu are decat 3 luni,sper din toata inima sa ii ajute cineva si sa-i poata face tratament in strainatate....si acei nemernici care si-au batut joc de viata unui bebelus sa fie pedepsiti aspru...cu toate ca ma indoiesc,doar traim in romania....pupici si sper sa vb cat mai repede...

Mergi la inceput