Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RalucasS

Anca - ura!!!
Cum te simti? Ce face Maria?

23+ Lucas

Noi suntem bine acum,ne-am obisnuit una cu alta si deja avem un program.Fata este cumintica,mananca bine si se mai alinta si ea din cand in cand.Acum doarme ca azi-noapte a avut program de alint si nu prea a dormit.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=22784" target="_blank">vrem si noi un vot pentru printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Anca - ma bucur mult pt voi, sa va dea D-zeu multa sanatate si sa va bucurati una de alta pana la adanci batraneti!

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ancaaaa fericitelor! Salutari si urari de bine si de la poporul sovietic! Ma bucur enorm pt tine/voi!

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Acum e aproape fix :

" Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by sovietica

Ancaaaa fericitelor! Salutari si urari de bine si de la poporul sovietic! Ma bucur enorm pt tine/voi!

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Multumim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=22784" target="_blank">vrem si noi un vot pentru printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Buna, dragele mele drage! Iar nu am reusit sa va scriu de mult…dar voi rezolva eu si problema asta.ma omoara conexiunea proasta pe care o am la net. Am stat aseara 3 ore sa incerc sa caut ceva pe net, timp in care s-a deconectat cred ca de 100 de ori. oricum, se pare ca in max 1 luna rezolv eu si problema netului. Am facut cerere la rds si au zis ca in 4 sapt.vor veni sa instaleze. Asa ca din ianuarie, cand vreau sa raman acasa, nu mai scapati voi de mine#61514;))
Iar m-am enervat la munca….i-am zis sefei mele, care intra in concediu, ca voi lua cateva din cele 16 ora la sf lunii, ca voi merge la dr. si m-a intrebat pt a suta oara ca de ce nu ma duc la un dr cu cabinet privat care sa aiba “program normal”!!!! m-am imbufnat, am incercat sa-mi tin nervii, mai ales ca pretendenta la locul sefei, era cu gura cea mai mare cu toate ca ea, cu 2 zile inainte a stat o zi intrega acasa sa pazeasca cum pune barbat-su parchet. Si “logic” ca a fost pontata de sefa, iar mie imi face mofturi pt ca-mi cer drepturile mele!!!! M-am hotarat sa le las in pace, dar mi-am pus planul in aplicare. Chiar in seara aia m-am dus la dr. de fam.si i-am cerut adeverinta de scurtare a prg de lucru cu 2 ore si medical 2 zile. Cand a auzit dr mea ce rele sunt cele 2 colege ale mele s-a infuriat si mi-a dat 2 sapt de medical!!! Asa ca, acum ma relaxez….si poate ma voi mai relaxa si peste 1 luna#61514;))
Asa ca vineri, cand am aflat ca mi-a semnat directorul cererea, mi-am luat bagajelul si le-am pupat din zbor, cu 1 ora mai devreme. Imi era ciuda ca nu am aflat si eu de joi ca era cererea semnata, ca plecam cu 2 ore mai repede#61514;)). Asa ca m-am dus si eu la alexutza la serbarea piticilor si tareeee s-a mai bucurat#61514;, ca era vb sa mearga doar tati si mamaie.
Luni nu am mai dus-o la gradi ca era racita si am stat cu ea toata ziulica, numai ca nu aveam stare amandoua din cauza vremii oribile, care ne tinea in casa.
Azi s-a dus la “servici” asa ca eu raman cu mamaie si ne tinem de urat una alteia. Si mama s-a bucurat cand i-am zis ca stau acasa 2 sapt., dar cred ca o sa-i treaca repede, mai ales ca de azi pana duminica va trebui sa ma suporte 100%, ca pleaca sotziorul la SV, apoi da o fuga si la BT la socrii mei, ca tot e in zona….si eu care abia il convinsesem sa dam o fuguta in Doraly sa cumparam jucarii pt Mos….apropos,pt cine e interesat, au acolo o gramada de jucarii superbe si iefine, se gasesc si-n magazine numai ca au pret dublu, in unele chiar ma mult. De ex., acum 2 ani i-am luat alexutzei un bebe care face pipi, kk la olita ,plange cu lacrimi, are gentuta cu biberoane, suzete, scutece, etc.am dat pe el 400000 lei, iar in cora era 850000 lei. Abia astept sa ma duc….nu numai pt jucariile ei si ale nepotelului meu#61514;)). Sigur ma lipesc si eu de ceva dragut#61514;.

Pana la urma, de cand se poate lua prenatalul? La mine la munca, dar si dr de fam au zis ca de la 7 luni si 10 zile….la mine ar veni undeva la mijl. lui februarie, dar eu vreau sa-mi iau si tot concediu pt anul viitor (adica 28 de zile lucratoare),deci de la ½ lui ianuarie raman acasa. Imi era teama ca nu pot lua tot CO, dar sefa de la financiar mi-a zis ca pot….

Naty, draga mea, ai grija de tine si de iulia! O sa vezi ca o sa fie bine. Sa va protejeze Doamne Doamne!

Simo, iti tin pumnii! Doamne Doamne sa-l ajute si sa-l ocroteasca pe David!

Ela, sanatate catelusei….eu am avut un ringo drag si stiu ce inseamna sa suferi #61516;

La multi ani sarbatoritelor din noiembrie!!!

In rest, toate bune si frumoase….aproximativ. ma omoara sciaticul, mama lui!!!! Am mers 2 zile schiopatat, apoi, s-a reglat….m-a luat si pe stanga. Asa ca nu merg sontac, ma tarasc!!! Am arsuri de stomac ingrozitoare, ca pe vremea studentiei cand aveam gastrita de la tutun, cola,cafea si chips-uri….ufffff. acum ma simt ca atunci cu toate ca nu am mai fumat de mai mult de 5 ani, cola nu am mai baut de muuuuuuult, cafea nici ata, iar chips-uri…..ce sunt alea????
Raportul pe cantar…6.8 kg in plus….urias fatza de sarcina trecuta, cand in in luna a 5 a aveam numai 2.5 kg in plus….ajunsesem si eu la dimensiuni mai femeiesti, nu copilaresti, depasisem 50 kg#61514;)).acum am depasit 70, uffff! Tot imi promit ca ma tin de dieta montignac, in care mananci aproape orice, dar dupa 2 ani de monti,mi s-a taiat rau de tot. am zis ca acum e vremea rasfatului (nici macar nu am cine stie ce pofte…). Apropos, sovi, tu ziceai ca pui sotul la slabit. De ce nu incerci cu monti? Mie mi-a placut mult sa tin dieta asta….

Aaaa, am uitat sa va zic….a fost de acord sotiorul ca pe guguluf sa-l cheme Theodor sau Theodora#61514;))!!!! Cel putin deocamdata….pana la noi idei#61514;)) din partea lui, ca eu sunt deja indragostita de numele asta.

Cat despre subiectul “ nu intelegem barbatii”, hehhehehehe, era o carte: “De ce femeile se uita in oglinda si barbatii la TV” (parca asa se numeste, daca nu, invers…). Ia ghiciti cine mi-a facut-o cadou acum cativa ani, chiar de Valentine’s day? Sa fi fost in apropos? Hihiihihi!

Hai ca “fug” sa citesc din urma si revin….

alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Multumesc tuturor burticilor pentru galerie si pentru simplu fapt ca va mai amintiti de mine. Si eu de-abia astept sa vin cu colorata.
De palpitatii vad ca nu stie nimeni nimic. O sa incerc sa aflu de la doctoritza si va tin la curent si pe voi. Nu ca ar fi ceva grav, dar simt cate una in fiecare seara cand ma intind in pat, o fi de la oboseala.

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Puca palpitatiile in sarcina sunt normale, deoarece viteza singelui este mai mare , nu te speria , asta am intrebat cu toatele la un moment dat iar Naty nea spus sa stam linistite, deci nu te ingrijora.
Diana bine revenisi , ca intr-o vreme tare multe griji ne faceam
Simo multumim de rugaciune , este buna pt fiecare dintre noi , pt ca odata ce o rostim pt Naty si Iulia ei sunt convinsa ca fiecare se gindeste si la sine.

Ela ai avut o inspiratie foaret mare cu rostitul rugaciunii la fix, m-am conformat( desi sunt super ocupata)

Anca mamica proaspata si pe alintata ei
Ariel nu te mai stresa cu munca , ..... ca asa sunt unii......, Bine ai revenit.

Sovi multumim pt pontul cu romexpo.Desi ti-am mai spus-o ESti tare frumoasa si imi place" Paltonasul meu fix"

va mai pupesc o data ca tura viitoare cind intru s-ar putea sa fie creangutza noua .... si
nu stiu daca mai apuc sa va pup in 44

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Gbutucica multumesc mult pentru informatii, m-am mai linistit si eu.

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ralu, Anca, va multumesc pentru raspunsuri. Nu e vorba ca nu l-am simtit, o zi, doua, nu l-am mai simtit de vreo 4-5 zile, deloc. Dar ma gandesc ca atata timp cat n-am alte probleme, ar trebui sa fie ok, oi fi eu mai paranoica.

17+ cu posibil

Mergi la inceput