FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

moniland ce spui tu cu donatorul e utopie curata
la giulesti cel putin
intre 2 pasi pe hol ii spui embriologului cam cum ai vrea sa fie copilul
nici nu isi noteaza nimic
nici nu iti spune cam ce variante ar avea
si nici macar despre varianta care a pregatit-o pt tine
sincer nici nu stiu exact cam cum sta treaba
ideea e ca iti face intr-un final o IAD cu sperma
a cui de unde
e sanatoasa?
cum arata donatorul
oare e de lla cei ce fac si ei IA in aceasi zi cu tine, si opreste putin si pentru tine
astea sunt marile mele intrebari
si cred ca si explicatia la asa multe IAD nereusite
ca doar noi fetele se presupune ca suntem ok?
si daca sperma e buna atunci unde e problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Vai de mine Ana, ma sperii.
De abia astept sa vorbesc cu dr. meu sa vedem Clujul cum face. Oricum din cate m-am prins la Giulesti e o nebunie permanenta.
Voi platiti sperma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Eu ptr informatiile despre donator care le-am enumerat, ptr faptul ca a prelucrat-o, a spalat-o si i-a ales numai pe cei mai buni (asa mi-a zis dr), ptr o IAD dubla, de la acelasi donator am platit 100 euro. Biologul a fost dr Matei de la Sabyc.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Aha, ai platit manopera . Caci in mod normal sperma nu se plateste ca e donatie, nu? Sau poate in alta parte dar nu in Romania.
Oricum 100 euro nu e mult daca fac o comparatie cu manopera la FIV.
Dar Iuca inseamna ca si la o IA cu sperma sotului tot atat se plateste. Ca tot prepara sperma, mai putin faza ca iti descrie donatorul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iuca dar chitanta ti-au dat
eu cred ca e o mare spaga
la giulesti e gratis
mai mult avand in vedere ca nu tr sa faca spermograma ca in cazul recoltarii pt IA, si spermograma se face la donare sa vada daca e ok procedura de IAD e mai ieftina decat IA e 150 ROn fata de 200 ron, bine ca asistentele te imbrobodesc si baga ele in buzunar dif, e altceva
dar sa dai numai pe " manopera" 100 eur mi se pare strigator la cer
unii chiar nu se mai satura
pe astia nu ii vede Dumnezeu
ca isi bat joc de durerea noastra

Mergi la inceput

E am platit 100 euro ptr donator si 500 euro ptr IAD dubla. Cam mult fata de giulesti, dar m-am gandit ca sunt sansele mai mari. Mi-a facut 3 eco la monitorizare si cate o eco dupa fiecare inseminare, sa vedem daca s-a spart foliculul si daca au ajuns gigeii unde trebuia. Au fost spalati intr-un mediu ionic, si se vedea la ecograf o urma alba.
Din cate stiu eu la giulesti e mult mai ieftin si se da in jur de 50 ron ptr donator si 200 ron ptr inseminare, dar fetele care au facut acolo stiu mai bine.

vio

Mergi la inceput

Nu mi-a dat chitanta, dar crede-ma ca nu ma interesa unde se duc banii acestia, as fi dat si mai mult numai sa reuseasca.
Iar dupa aflarea rezultatului nu mi-a parut rau de nici un leu, mi-a parut rau doar ca nu a reusit. Si sa nu credeti ca stau pe vreo comoara, banii aia erau 2 salarii de ale mele. Daca pun la socoteala si drumurile la Bucuresti, nu mai spun.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland te-am cautat pt ca nu intelegeam cauza starii tale
Acum am inteles. Insa as mai vrea sa te intreb un lucru: sotul tau a facut biopsie testiculara sau punctie ? Voi stiti care sunt cauzele ? Are varicocel sau se stie ca e de obstructie ?
Scuze ca te bombardez cu intrebari, probabil ai mai scris lucruirile astea dar nu le stiu eu
Pt ca acum am o viziune de ansamblu a FIV cu biopsie si pt ca uite totusi la noi din bio au reusit sa gaseasca 10 spermatozoizi care cu ICSI au fecundat cele 10 ovocite ale mele.
Scuze eu sunt la prima incercare si sunt f entuziasta, tu ai trecut prin multe si cred ca iti e greu ...dar nu stii de unde sare iepurasul, nu ?

Mergi la inceput

Si eu tot asa zic. La cat ne chinuim la urma urmei daca reusim nu mai conteaza cat am cheltuit.

Ana fiind Clinica particulara isi pun ce tarif vor ei, la Giulesti e altfel ca e de stat. Acum fiecare merge unde crede ca sunt sanse mai mari. Eu de exemplu am ales Clujul (si acolo e de stat) pentru ca am incredere in ei.

Pisix, gigeii sotului meu nu au reusit sa fecundeze ovocitele mele sau daca s-au fecundat nu si-au continuat dezvoltarea. Si am facut FIV+ICSI de fiecare data. Asa ca acum sunt in cautarea altor gigeii. Iti doresc sa ai un FIV reusit si sa nu cunosti gustul amar al infrangerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland pana aici am inteles. Insa nu am inteles daca sotul tau a facut punctie sau biopsie testiculara.
Nu vreau sa crezi ca ma dau experta dar ...chiar sunt curioasa
Moni sunt si infrangeri, sunt si lupte castigate, toate fac parte din viata si le luam asa cum vin.

Mergi la inceput