LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon
Are perfecta dreptate... Super scump..
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
crykett spune:
quote:
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
E BESTIAL.SA VA TRAIASCA
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
Lavinia_P spune:
Dianarus,
Da..reteta aia..in vas ena cu unt..dar cred ca mai bine pergament..si sa pui zahar pudra..pt ca nu s-a dizolvat bine si a iesit coaja de jos mai dulce..
Am lasat la foc mediu cam 40 de minute.
minunea mea
dianocica spune:
quote:bai nene, cine l-a suparat de vocifera asa? si deja a inceput sa piarda accentul
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
a_deju spune:
quote:
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
super super tare!! :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Lavinia_P spune:
sar'manutzele!!
ma amuz si eu teribil de el..
Dianocica,
cand am inceput diversificarea marul iesea exact cum intra..acum nu mai iese..chiar daca inghite bucati mai mari...cu timpul se va obisnui,nu?
minunea mea
Donia spune:
Dureaza o gramada pana se incarca pagina!!! Nu stiu cum naiba, orice alt site se incarca in secunde, la DC imi trebuie minute!
La voi cum e?
Sa va zic ce succese am la imbracat! Impartasesc si cu voi, poate va ajuta metoda mea.
Cand ii dau partea de sus (bluza, salopeta) Cristi sta in fundulet si ii bag capul, pe rand cate o manuta, ii spun acum capul (cel mai enervant moment pentru el, clar!) apoi o manuta... bravo! a doua manuta... bravo!
Pentru pantaloni ma asez, iar pe el il pun in fund pe picioarele mele, cu spatele la mine. Ii spun bagam piciorul in pantalon... si imi intinde piciorul! bravo, un picior! Al doilea picior... bravo! La fel si cu sosetele, si tare multa bucurie mi-a facut sa vad ca intinde piciorul la imbracat, de obicei primul picior si anume dreptul.
Cand il dezbrac cel mai bine e sa fie asezat in fund sau chiar in picioare, daca il pun pe spate imediat avem parte de lupte.
Si cand il dezbrac de sacul de dormit sta in picioare si isi ia pe rand mainile de pe bara patutului ca sa i le scot din sac, apoi ridica singurel picioarele ca sa le scoata. Si neaparat avem bravo la fiecare miscare facuta cu succes.
Dar clar, cheia la mine e sa nu il tin culcat pe spate.
Voi ce trucuri mai aveti?
kikineata nu sunt trista, doar... nu stiu cum... prea multe si marunte, sunt obosita, vreau o pauza! Mi-ar prinde bine un ajutor cand si cand, dar... de unde?
Lavinia, inveleste bucata de telemea in hartie alba (si coala A4 e buna) si las-o in apa rece peste noapte. La mine functioneaza foarte bine metoda asta. Dar daca telemeaua e mai putin sarata se degradeaza mai repede, asa ca ori o mancati repede, ori faci o bucata mai mica pentru Mihaita, sa ii ajunga vreo 2 zile.
ruxandra pacat de accident, dar te-ai plimbat? Te-ai plimbat!
Frumos ai scris la capitolul trecut, mereu uitam sa pretuim viata.
asiza, sa se faca bine Denis, cat mai repede! Ce pacat ca trebuie sa va internati din nou, am impresia ca in Romania se recurge foarte usor la injectabil, dar macar sa ii ajute lui Denis.
danutz, nu compara situatiile, daca baietelul a murit la oncologie inseamna ca mai avea ceva care a precipitat situatia. Imi pare rau de cazatura lui Rares, dar el e un copil sanatos si acum sigur e bine. Insa normal ca te superi si te ingrijorezi. Asta e, de acum o sa tot trecem dintr-o extrema in alta, cum povesteai si de mama ta.
dandusa, felicitari pentru progrese! Acum ca sufla Crinuta in tort trebuie sa te simti obligata sa cumperi tort mai des... Uite ce mi-am adus aminte, ca si Roxanei ii placea asta si ii faceam un tortulet din mar ras amestecat cu biscuite... ii dadeam forma de tortulet si ii puneam o lumanare, sufla fata si tare fericita mai era... ce chestie, daca nu scriai tu nici ca-mi aminteam!
roxanica "organism puternic, mentalitate de campion, asta mi-s!" Hai sa te dragalesc putin, ca tare faina esti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
kikineata spune:
Lavinia, e pe bune super super tare...asa vb tot timpul? Mihaita e bun de presedinte!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Donia
Dureaza o gramada pana se incarca pagina!!! Nu stiu cum naiba, orice alt site se incarca in secunde, la DC imi trebuie minute!
La voi cum e?
Sa va zic ce succese am la imbracat! Impartasesc si cu voi, poate va ajuta metoda mea.
Cand ii dau partea de sus (bluza, salopeta) Cristi sta in fundulet si ii bag capul, pe rand cate o manuta, ii spun acum capul (cel mai enervant moment pentru el, clar!) apoi o manuta... bravo! a doua manuta... bravo!
Pentru pantaloni ma asez, iar pe el il pun in fund pe picioarele mele, cu spatele la mine. Ii spun bagam piciorul in pantalon... si imi intinde piciorul! bravo, un picior! Al doilea picior... bravo! La fel si cu sosetele, si tare multa bucurie mi-a facut sa vad ca intinde piciorul la imbracat, de obicei primul picior si anume dreptul.
Cand il dezbrac cel mai bine e sa fie asezat in fund sau chiar in picioare, daca il pun pe spate imediat avem parte de lupte.
Si cand il dezbrac de sacul de dormit sta in picioare si isi ia pe rand mainile de pe bara patutului ca sa i le scot din sac, apoi ridica singurel picioarele ca sa le scoata. Si neaparat avem bravo la fiecare miscare facuta cu succes.
Dar clar, cheia la mine e sa nu il tin culcat pe spate.
Voi ce trucuri mai aveti?
Noi facem exact ca voi...adica de-a-mpicioarelea totul...inclusiv schimbul scutecului...
Geaca i-o dau pe el pe hol, sau pe pragul casei...ca sa simta un pic ca-i frig, si sa nu se zbata...ca transpira in timpul luptelor...
Acu sa-mi dea cineva trucul adormitului in timpul zilei...ca daca nu ies cu el in carut in parc nu adoarme
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
aka spune:
Lavinia tare scump e. sa va traiasca vorbaretul .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)