LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:

David de Roxanica

Ana de Panaa

Antonio de Crykett

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
buna de dimineata!! trezit, imbracat, hranit, impachetat si trimis la plimbare, cu soacra-mea bombanind ca afara e furtuna (!!! sunt cam 7-8 grade si da, bate vantul, ceea ce...o sa cam tot fie pana la vara...deci asta e!!). galusca cu furtuna mi-a servit-o ieri, si am dezbatut tema pe seara, cu mihaiul de fata, sa nu creaza ca-i musc muma de beregata doar in private... :))) si voila replica de top five "za parfect socrosneie": "pai e frig afara, si nu e niciun alt copil, si se uita lumea ciudat!!!"

ma rog, gooooooosfraba (
), sa trecem peste...
chris, am admirat-o pe pisi, cred ca e prima oara cand o vaz la fatuca-i dragalasa de cand era mica mica, bai...si e asa scumpaaaaa...imi place de mor poza aia cand se super bosumfleaza la banana :))))))
in spiritul free willy si salvati soldatul ryan (??), si noi tot cu bradu' plasticat o sa defilam.. asta pt ca anu' trecut mi-au inghetat si chilotii si operatia tot cautand ceva care sa suporte macar un fir de beteala fara sa pice.. si cum nu se exista, si ce se exista sarea cu nesimtire de 3 bulioane, am luat bradul la cutie, si pana peste vreo 5 ani cu asta o ne distram in familie. prezinta bineinteles si avantajul ca poate fi lasat impodobit pana la craciunul urmatoriu', ca tot aia e :)) (noi - a se citi je - suntem nebuni dupa craciun, dupa cum am batut campii si de alte dati... iar bradul se impodobeste pe 24 si despodobeste..singur
, sau dupa valentine's day... depinde care pe care :))) ).
revin, s-au intors congelatii.. :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
eri_ka spune:
La multi ani Ana Mihaela !
La multi ani David Mihai !
La multi ani Antonio!
ANA Purtatoarea acestui nume este sensibila si atenta la cei din jur, insa introvertita, lipsita de incredere in sine si cu toane. Este creativa si idealista, se poate exprima in diverse domenii literare si artistice. Isi doreste armonie si rafinament. Intuieste imediat sentimentele si gandurile celor din jur, insa nu reuseste sa raspunda fluent acestora.
MIHAELA Acest prenume limiteaza orizonturile si versatilitatea si stimuleaza inclinatia catre tehnica. Interesata de aspectele profunde ale vietii, purtatoarea acestui prenume este linistita si practica, inteligenta si inventiva. Studioasa si analitica din fire, cauta sa patrunda misterele vietii. O data un lucru inceput, ii place sa il termine fara intreruperi. E ordonata si ii place sa le stie pe toate la locul lor. Capacitatea de concentrare o pot indruma catre programare. contabilitate sau catre orice alta slujba care necesita concentrare si grija fata de detalii. Ii place, insa, sa isi exprime latura creativa si prin obiecte create manual. Ia viata in serios si poate fi ranita usor si profund, trecand uneori prin stari extreme, care ii cauzeaza multa nefericire si tulburare.
David - In ebraica inseamna prieten, iubit. David a fost regale Istraelului in sec 10 in vechiul testament sunt o seama de povestiri, incluzand-o si pe cea cu lupta cu Goliat.
MIHAI In Vechiul Testament, Mihail este considerat cel mai tare dintre arhanghelii si ocrotitor al copiilor lui Israel. Intr-adevar, personalitatea celui botezat cu acest prenume reflecta semnificatia numelui, caci Mihai are in mod natural tendinta de a-i proteja pe cei din jur, fie ca este vorba de copii sau de oameni adulti. Dintr-un motiv sau altul, aceasta persoana considera ca este de datoria sa sa ii apere pe cei mai slabi, chiar daca acestia nu sunt nici pe departe asa. In relatiile de lunga durata, fie ca sunt de rudenie, de prietenie sau de dragoste, aceasta persoana isi ofera, de cele mai multe ori neconditionat, sprijinul, astfel incat cei in preajma carora se afla devin dependenti de el. Postura de persoana de care depind altii il maguleste, dar il si apasa.
ANTONIO - de la "Antoniu" (nume de origine latina care inseamna "a fost pierdut") sau de la cuvāntul latin "antius" ("avangardistul" ) Numele Antonius fiind probabil de origine etrusca si fiind apropiat de substantivul `anthos` - `floare`. Vechile documente romanesti atesta, in Tara Romaneasca, formele Andonie, ca nume de sfant, si Antonie din 1425. Dupa 1500, numarul formelor creste continuu, ajungindu-se astfel la o serie destul de bogata (imprumuturi sau creatii romanesti), care apartine bazei Anton,
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
anateo2004 spune:
DAVID,ANA,ANTONIO 
chinico dupa masa iti povestesc cum sta treaba cu seba,dar acu is grabita ca fusei la dentist si drept urmare nu pot sa il culc in casa-trebuie sa ia o pausa de san-asa ca iesim afara.
dianocica e normal sa gasesti bucati in scaun,va dura destul de mult cam pana spre 2 ani.un motiv ar fi ca nu le mesteca cum trebuie,iar masticatia e ff importanta in procesul de digestie.digestia propriu-zis se face in intestinul subtire,in stomac se face un fel de pregatire a alimentelor pr acest proces.eu am citit ca desi mancarea arata la iesire cam la fel ca la intrare-vai de mine cum ma exprim
-ele sunt saracite de elementele nutritive,adica enzimele si-au facut treaba,ce ramane reprezentand fibrele.enzimele actioneaza la nivel micro,ele nu mistuies alimentul ca atare,ci desfac de exemplu proteinele in animoacizi,grasimile in ac grasi si asa mai departe,ca altel nu ar putea trece prin mucoasa si de aici in circulatie.sper ca s-a inteles ceva.
bamboletta spune:
Ma simt ca naiba
a cazut Antonia si s-a lovit la gurita si-a spart buza pe interior
plus ca s-a julit la barbie 
vazut poze si filmulete cu fulguleti care de care mai frumosi 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
quote:aaaaaaaaa. aham. priceput.
Originally posted by anateo2004
dianocica e normal sa gasesti bucati in scaun,va dura destul de mult cam pana spre 2 ani.un motiv ar fi ca nu le mesteca cum trebuie,iar masticatia e ff importanta in procesul de digestie.digestia propriu-zis se face in intestinul subtire,in stomac se face un fel de pregatire a alimentelor pr acest proces.eu am citit ca desi mancarea arata la iesire cam la fel ca la intrare-vai de mine cum ma exprim-ele sunt saracite de elementele nutritive,adica enzimele si-au facut treaba,ce ramane reprezentand fibrele.enzimele actioneaza la nivel micro,ele nu mistuies alimentul ca atare,ci desfac de exemplu proteinele in animoacizi,grasimile in ac grasi si asa mai departe,ca altel nu ar putea trece prin mucoasa si de aici in circulatie.sper ca s-a inteles ceva.

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dandusa spune:

David

Antonio

Ana

Mami de Roxanica

La multi,multi ani,frumosi si sanatosi!
Multa,multa sanatate si multe impliniri!
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
desiree spune:
ruxandra....apa trece, pietrele raman...
sa treaca de tot supararea
roxanica...ce coincidenta cu ziua mamei tale si a lui Davidutz..si la noi..mama e nascuta pe 7 dec iar Octavian pe 8 dec...de ziua ei am sunat-o si i-am facut cel mai frumos si original cadou..i-am spus ca maine nasc pe nepotelul ei... unicul si irepetabilul ei nepotel..a doua zi la ora 7 era la spital in Bucuresti..ma astepta acolo...a condus toata noaptea ca sa fie langa mine...i-am facut un cadou frumos chiar daca cu vreo 12 ore mai tarziu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
a_deju spune:

la multi ani david, ana si antonio!!! sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti!!! sa ne traiti!!!

si bineinteles, roxanica, sa-ti traiasca si mama, sa se bucure de nepot muuuulti ani de-acu' inainte!!!
party de party azi, ce mai :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
roana spune:
Sa va mai spun cu varicela lui Alex. Saracutul a facut o forma tare urata. plin plin de bube, dar plin stiti ce e aia?
si pe limba si in gurita si pe putica si in putica peste tot.
Plus febra 38-39 aproape constant eram disperata. Nu stiam cum sa o mai scad. cand supozitoare cand nurofen, dar cam degeaba...
mi-am luat liber si am stat cu el. si l-am tinut cum a vrut el,in brate cat a vrut el, ne-am iubit mult, a supt titi cand a vrut el numai sa nu mai fie asa marait si trist. avea o privire de ma termina.
Bubele tot ieseau.devenisera apoi asa parca cu puroi, acum s-au uscat, febra nu mai are, a revenit la normal aproape total. si cred ca nu are semne.
a fost cumintel, nu s-a scarpinat deloc.
E tot mai dulce. e tare umblaret si deja pare ca stie totul.
e foarte mamos chestie ce ma bucura, se prinde de mine si ma pupa asa cu toata gura si zice MAMA asa de frumos ca ma topesc. cand a zis prima data asa clar si zambind mama m-a busit plansul.
Multumesc celor ce s-au gandit la noi, ma bucur ca a scapat dar preferam sa fie mai mare