LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
Yagmur spune:
Avem party astazi.... SUPER!!!!
LA MULTI ANI, DAVID 
LA MULTI ANI, ANTONIO 
LA MULTI ANI, ANA 
Diana, felicitari pentru primul pas
Lavinia, eu mooooooooor de nervi ca nu pot vedea nimic de pe tube 
Dia, as fi vrut sa spun ca Luca e bine, de fapt este bine, vesel nevoie mare, nu mai curg chiar atat de tare mucisorii, dar i-au aparut azi noapte mici bubitze, albe, pe fatza si pe burtica.. inca nu imi dau seama daca e ceva alergie sau de la frig..... voi vedea diseara cum evolueaza situatia.....
Eu abia am venit de pe teren, e soare cu dinti, avem -3 grade aici.... venit iarasi rusii cu abundenta... ma simt cam lesinata....
Revin mai tarziu
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ruxandra am inteles dar zi-mi DE CE ai optata tu si/sau medicul tau pt. varianta asta?
Ca sa nu risc sa faca pojar la varsta asta, ca-i o boala tare uracioasa facuta inainte de 2 ani.
Noi am hotarat ca, atata vreme cat Grigore nu vine in contact cu prea multe (nu prea il ducem prin autobuze, magazine mari, aglomeratii, etc.), nu avem un risc prea mare. Dar este numai o optiune.
Parerea mea e ca este o.k. asa cum a decis dr vostru. Daca nu ma insel, peste 1-2 luni il puteti face si pe celalalt.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
Ruxandra, o las in scaunul de masa dupa ce mananca, pun CD cu cantece de leagan si ceva jucarii de plus pe masa si dk e rupra adoarme. Eu si sotul meu ne facem de lucru pe la bucatarie, baie...ca dk stam acolo ii distragem atentia si e exact ca-n filme...adoarme, ii pica ochii si apoi capul. Daca nu mataie si unul din noi o leagana cu scaunul ca si cu carutul avantajul e ca nu se poate ridica in picioare...ceeea ce face in carut.
Ehehei zice si TATA dar nu asa ci Tea-Tea si evident...cu ochii mijiti si cu un zambet de miliarde.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
roana spune:
fetelor minunatelor,
Nu vreau sa mai creez polemici dar dupa ce mi-am pierdut
doua zile citind capitolele precedente simt ca trebuie sa zic si io ceva.
In primul rand nu am nimic cu nimeni si nu inteleg de ce cineva trebuie sa fie "mai important" ca altcineva pe un forum public.
Aici fiecare scrie ce vrea, cand vrea, cum vrea. Oricum fiecare lasa sa se vada din el atat cat doreste.
De exemplu Kokorina nu vroia sa isi faca publice pozele. nici eu nu vreau asta, pentru ca pur si simplu nu ma simt eu bine sa ma afisez sau sa imi afisez familia pe diverse site-uri. voua care imi sunteti prietene v-as pune poze dar ..asta e alta poveste. unele dintre voi nu aveti probleme cu treaba asta, altele da. pur si simplu suntem diferite.
Nu scriu des, deci nu sunt o fata populara pe aci, dar de fiecare data cand am avut intrebari mi s-a raspuns, mi-ati laudata povestea nasterii, sau de multe ori am parut invizibila. nu m-a deranjat niciodata.
dar imi pare rau ca sunt atatea rautati si fiecare are afinitati sau neafinitati pe un site public. normal ca fetele din bucuresti care se cunosc " real" sunt mai apropiate, dar asta iar e deja alta poveste.
mie imi suntei drage toate. sa nu uitam insa ca suntem impreuna cumva datorita Mironei care a deschis odiseea si care atunci s-a luptat sa ne tina unite. daca intre timp s-au schimbat multe, au plecat fete, au venit altele nu e vina ei sau a noastra. fiecare face ce vrea. Sunt fete care au mai mult timp de net, care s-au "afirmat" pe aici si unele care scriu rar, asa ca mine, dar citesc tot si scriu cand am timp sau ceva de zis.
Eu de exemplu va consider prietene, chiar daca nu am scris multe luni ca nu am avut acces la net, nu a intrebat nimeni de mine cand nu am scris cum se intreaba de altele cand lipsesc o zi, nu ma intereseaza treaba asta.
Eu scriu aici pentru ca va iubesc pe toate, pentru ca ma ajuta sa evadez din rutina si pentru ca va consider prietene.
Toate sunteti minunate.
La multi ani copilutilor frumosi....
Scuze ca m-am lungit, dar ma doare cand va vad asa.....
chinico spune:
azi de acasa, ca mai tarziu la munci chiar tre sa muncesc..
la multi ani DAVID!
la multi ani ANA!
la multi ani ANTONIO!
desiree nu m-am exprimat eu bine. degeaba umanul, vezi, degeaba :))
eu zic ca sunt autoritara. cred. cu compromisul in bat insa. habar nu am daca il aplic cand si unde trebuie, ca nu m-am nascut muma de copchil si invat pe drum.
si sunt protectoare. cred. :)
nu prea am termen de comparatie. din auzite/citite e frumos...dar lipseste cu desavarsire adevaratul obect al studiului...
pe de alta parte astia din jurul meu spun ca sunt blandetea /democratia/intelegerea intruchipata...
no. amu pricipit?..ca io tot nu stiu pe unde sunt..
de imbracat imbrac shefa in continuare pe comoda de infasat. obligatoriu cu jucarii la indemana. altfel iese cu scantei.
ruxandra_sb spune:
Dianarus, felicitari! Bravo Marc!! 
Roxanica, uau ce frumos. Chiar ca i-ai daruit mamei tale un cadou nepretuit.
Yagmur.. i-ai dat cumva un medicament nou?
uitai: Laura, Desiree multumesc. Si daca ma credeti.. ieri dimineata eram asa suparata ca nici nu vroiam sa intru.. da n-am putut sta prea mult departe.. rau is.
Si incet, incet mi-a venit si cheful.. apoi nu mai mai opream.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
roxanica la multi ani mamei tale. o zi intr-adevar minunata. un
mare de la mine pt tine si pt david.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
ora 9 (rimeaza cu doua , chinico :))
Si cu freza noua...a lui Serban...

La Multi ani sarbatoritilor + mamei Roxanicai....sa aveti parte numai de bucurii!!
am mult de lucruuuuuu..intru mai tarziu..da mai trag cu okiu...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
crykett spune:
AZI E ZI DE SARBATOARE
Facem cinste la toti fulguleti si minutale lor mamici 

avem tot ce va doriti
DAVID si BUNICUTA LUI
ANA-MIHAELA
Multumim celor care ne-au felicitat

Nu credeam ca vom avea invitati,dar deja au sunat citva care au zis ca vin,asa ca ma apuc de pregatiri intense.Va pup si sper sa mai vin.
AM UN ANISOR
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI
kikineata spune:
La Multi Ani, doamna MAMA lu' Roxana!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata