Ecografie
Raspunsuri - Pagina 2
puisorul spune:
Syb, nu iti pierde speranta. Nu exista semne de pierdere de sarcina, cel putin la mine nu au fost. Am pierdut o sarcina in urma cu doi ani la sase saptamani fara nici un semn. Utrogestan poti sa iei linistita. Mie mi l-a prescris ginecologul tocmai pentru ca mai pierdusem o sarcina. Am luat de la 6 pana la 15 saptamani pentru ca ajuta la fixarea sarcinii. Sa te odihnesti si sa fii optimista. Daca poti, mergi la un cabinet privat. Te asteptam cu vesti bune si iti tinem pumnii.

29+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
monalac spune:
sybylle,ce mai faci?cum te mai simti?eu sper sa fii bine.asteptam vesti.si te astept sa fim colege de odisee.
10+
Mami de
Cris
Poze Cris
Chuny spune:
Multumesc de intrebare. Sunt bine si inca nu am avut hemoragie. Maine am o ecografie si sa speram ca o sa vin cu vesti bune. Eu ziua stau cu Vladimir si e cam greu pt ca trebuie sa il ridic uneori. Iar el de vreo 2 saptamani sta agatat de mine toata ziua ... cum trec pe langa el ma insfaca de pantaloni si nu mai scap.
Abea astept sa ma pot inscrie la odisee, deocamdata inca nu pot pt ca sunt o fire pesimista. Va pup !
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
monalac spune:
sibylle,ce tot vb de hemoragie,ce ti veni?sunt sigura ca maine la eco va fi totul bine.ciudat ca esti pesimista,in povestea ta despre //nasterea ariciului junior//,totul era atat de hazliu si intr un ton atat de optimist...inseamna ca esti cu adevarat scriitoare,numai scriitori adevarat se pot transpune...cat despre carat in brate,eu am scapat de asta,nu l mai iau pe cris in brate decat dupa ce a facut caca,sa l spal la fund.de asta am si amanat sa mai fac un copil,am asteptat sa mai creasca putin,pt ca a fost un copil tare dificil.acum ii explic ca ma doare burta si nu mai insista.dar e baiat mare,are aproape 3 ani.maine,dupa eco,nu mai ai niciun motiv sa nu te inscrii la odisee.
11+
Mami de
Cris
Poze Cris
alinushca spune:
Syb, sa vii maine sa ne spui ce s-a intamplat. uite ca e buna invatatura de minte pentru toate fetele de pe forum sa se pripeasca si se ia dupa cate una din sutele (?), miile (?) de cadre medicale scarboase care dau nepasatoare cate o bomba care nici macar nu explodeaza ...
Cu multa incredere inainte.
marimar spune:
Sibylle cum esti?Cum te simti? Ai fost la doctor?
Tinem pumnii pentru vesti bune !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Chuny spune:
Vestile sunt bune.
Bebele meu e un voinic si se tine tare. Se mai vede doar o urma a hematomului si dezlipirea e f mica. Cica am uterul retrovers si de asta nu se vede mai nimic la eco abdominala. Ciudat, inca nu stiu ce inseamna asta iar programare la ginecolog voi avea prin luna a patra. Trebuie in continuare sa fiu atenta cu Vladimirul meu scump si sa nu il ridic prea mult.
Daca nu faceam ecografie prin saptamana a saptea, nici nu as fi stiut ca am acel hematom si as fi facut efort in continuare. Daca mai sunt mamici din Franta care citesc acest subiect, le sfatuiesc sa ceara medicului de familie o ecografie de situare a sarcinii inainte de prima ecografie oficiala care se face la 12 saptamani.
Sarcina usoara mie si tuturor gravidelor !
Chuny spune:
Ah, si multumesc de mesaje. Vin curand la odiseea de iulie-august !!!
marimar spune:
Sibylle, asta e o veste extraordinara !!
Felicitari !
sarcina usoara si un bebe sanatos, mincacios si fara colici ! te asteptam la odisee !!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !