Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
tomasa spune:
Slippers si Sabina, va multumesc mult! Probabil e ok si asa din moment ce ia in greutate...
Betty, sa stii ca de la asta era. Cel putin de dulciuri si carbohidrati eu simt ca este mare nevoie in alaptare. Observ ca simt mereu nevoia de apa si dulce in timp si dupa ce alaptez, e clar ca scade glicemia fiindca la cat de dulce este laptele de mama cred ca tot zaharul se duce acolo. Sa stii ca si eu am incercat o sapt. sa nu mai pap seara si la fel a scazut calitatea cred fiindca aia a fost singura sapt. cand bb a luat sub 200 grame. Asa ca, dupa ce am intrebat-o si pe Sabina si mi-a confirmat si ea ca de la asta poate fi, m-am lasat de sporturi din astea si am continuat sa mananc ce si cat imi pofteste inima. Pana la urma corpul nostru simte cel mai bine ce ii lipseste si noi trebuie sa avem incredere in el si sa-l ascultam, sa ii dam ce cere macar in perioada asta.
O sa am tot timpul sa slabesc dupa (daca nu cumva se va intampla de la sine, chiar prin alaptat), acum ea e mai importanta decat orice, iar cu perioada asta eu sigur nu ma mai intalnesc... Asa ca incerc sa ma bucur cat mai mult timp de alaptatul la san.
Afibebe, vad ca deja ti-au raspuns si te-au linistit fetele.
Devylla, nu fi modesta! Poate parul era aranjat, dar silueta adolescentina, trasaturile alea fine si buzele frumoase cred ca sunt ale tale . Daca nu cumva ai trucat pozele !
Piciulika, ti-am dat un PM. Daca ai timp spune-mi si mie cum iei tu globulele (intre mese presupun) si daca ai voie sa folosesti pasta de dinti mentolata. Sau orice recomandari/interdictii. Sper sa apuce sotul sa treaca sa le ia azi.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Bikmaria, se vad. Teuta ta e o scumpa!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
se vad si pozele mele?
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Maria se vad....super dulce Teo
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Vroiam sa va spun ce smecheri sunt astia mici, chiar nu imi vine sa cred. Acum cateva zile spuneam ca bebe Mario nu sta pe burta deloc, iar cand il pun incepe sa plange dupa maxim 5 minute...iar cand il ridic e tot transpirat si rosu la fata. Ehei aseara am observat ca la masaj cand este pe burtica nu zice nici pas, ba chiar isi tine capul intr-o parte, ba se ridica in manutze si este tot un zambet.
Deci de mici stiu sa exploateze si stiu ce este bine pentru ei
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
mai fetelor va multumesc mult ,noroc cu RODICA ,ca altfel nu mai vedeati voi poze su teuta mea ,am mai pus cateva in care este si alex ,baiatul cel mare ,sper sa va placa,RODICA
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
afibebe spune:
am reusit sa vad pozele Maria.
frumoasa foc Teo.sa traiasca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
Sabina spune:
Neata!!
fetele cu alaptatul...pai pe vremea de-o zice Piciulika, nu cantarea nimeni copiii:)
si oricum, e o psihoza cu ingrasatul asta, parca vrem sa-i taiem dupa aia (br, sinistru, da numa purceii se indoapa, nu?)
Betty,m n-am citit io bine? sa scazut bb in greutate intr-o zi? hai ca nu cred. mai degraba in ziua de grame mai multe nu facuse atata kk....sau ceva de genu. Sincer:)
si ai slabit 2.5 kg in 3 zile doar fara dulciuri? Moama ce metabolism aaaaai!!!!
eu cred ca carbo ar putea sa fie fulgi integrali si paine neagra, si dulciuri fructe uscate gen curmale, smochine etc.
numai ca nu am vointaaaaaaaaaaaaaaaa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Am revenit si noi. Buna dimineata!
Prisi, tu vroiai sa pleci la aia tai cu bebe. Hai sa iti povestesc aventura mea pana la Bacau. Cand am plecat, am facut 2 ore pana am iesit din Bucuresti pentru ca ploua, timp in care bebe s-a enervat rau de tot si s-a zgariat pe fata binisor. Pana la Buzau nu am putut sa merg cu mai mult de 80 din cauza ploii, cum depaseam viteza asta, cum simteam ca fac acvaplanare. Dupa ce am iesit din Bucuresti a dormit pana la Rm Sarat, unde l-am alimentat. Dupa aia a stat cuminte pana la Bacau, dar cand am ajuns m-a certat bine de tot. Acolo am avut niste problemute mici pana a adormit seara pentru ca era prea obosit si ii schimbasem locul. La intoarcere, a dormit pana la Urziceni unde am oprit pe camp sa ii dau sa pape pt ca nu se mai putea altfel din cauza urletelor. Cand am intrat in Buc, aglomeratie iar. La semaforul de la Agip de pe Colentina, am facut niste manevre ilegale: mers pe contrasens, taiat prin benzinarie pe interzis, iesit de acolo pe contrasens pe sos. Fundeni si calcat pe dubla linie continua , asta pentru ca urletele se auzeau din afara masinii, nu vroia sa se mai linisteasca absolut deloc. Vorba sotului, mai lipsea sa vorbesc la tel si sa nu am centura si eram in top . Dupa ce am ajuns acasa, bb s-a linistit ca prin farmec si a inceput sa rada si sa gangureasca. Nu mai spun ca am ajuns cand incepuse torentiala si era asa de urat afara, brrr. Recomandarea mea dupa aventura asta: mai asteapta pana sa pleci la drum asa lung. Tu faci cum vrei, dar eu una m-am lecuit, pana in primavara nu mai fac escapade de astea.
Citesc din urma si revin mai tarziu. Pup fetele si bebeii.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Piciulika spune:
Mesaj de la Radu pt Tomasa, Betty si Teodora
Dl Dobre l-a sunat ca la vama romana i-au desfacut fiecare punga sa vada ce sunt si erau foarte curiosi vamesii... trafic, dom'le!
Toate sunt in regula, doar ca el nu a mai stiut sa le puna inapoi pe caprarii.
Radu a trimis receptzionerei (Felicia) lista cu cine/cat, ca daca vine altcineva sa le ridice - d ex sotzii - sa stie cine-ce avea.
Eu acuma m-am trezit...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate