Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
am reusit sa mai dorm si eu de la 5 jumate la 8 , sunt si eu odihnita, de azi am ramas singure pana joi, asa ca sunt de serviciu non-stop , e cuminte Miru da cat e treaza vrea atentie continuu

va doresc o zi buna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

prisi ce ai facut pana la 5.30?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by afibebe

prisi ce ai facut pana la 5.30?

am citit ziarele si m-am uitat la tv

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata` si de la noi!
Si noi am dormit mai bine in noaptea asta. Mi-a reusit pana la urma cu alaptatul la 3 ore. Am avut si eu laptic si culmea a dormit si bebe mai bine, nu doar 5 minute si iar treaz. Parca s-a jucat si mai mult timp! Sau poate e doar impresia mea... important ca suntem amadoi fericiti acum, ce mai conteaza chinul de zilele trecute.
Maria nici eu nu vad pozele tale. Poate am noroc mai tarziu!!
Cecilia ai un baietel tare expresiv si dulcel!
Sper sa reusesc si eu intr-o zi sa pun poze....

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ptiuuu....ce dragute sunteti mai.ASa as vrea in fiecare zi laudatori ca tare bine mi-a picat la psihic.No ca tot m-am tuns...si acu' ma enerveaza bretonul asta din ochi...eu nu sunt satisfacuta niciodata dupa cum observati.
Danielle,Roxana,Cecilia,Betty,Compozitoarea zapacita,Tomasa,Piciulika,sper ca n-am uitat pe nimeni.Va multumesc si pupacesc.
Danielle trebuie sa iti faci timp si de un cuafor...pai altfel cum?Macar sambata sau duminica.Aici poti merge si cu copilul...si vede personalul de el...insa eu am lasat-o cu tasu',vad ca s-a descurcat binisor...a facut si mancare in timpul asta.
Rox nu e parul meu frumos...eram deabia tunsa si aranjata...plus ca au bagat aia sampoane si tratamente bune...daia lucea asa...acu' arat cam aiurea...daia nush ce sa cred cu bretonul asta
Apropo de haina....aia acopera pulpele grase si fundul mare.....si da senzatia de talie subtire...,insa totul nu este decat o iluzie.
Vroiam sa va povestesc ceva...da cu un bb urlator in brate...imi e greu sa scriu cu o mana doar...revin.

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi!
Ne-am trezit sa papam si acum iar la somnic.
Mami se apuca sa citeasca din urma si revine.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Am dormit si noi de la 10:30 pana la 5, papat, sculat la 7:30 si papat apoi in reprize de cate 10 minute apoi somn 30 minute pana acum. Piticontul este acuim la mami in pat si doarme de zor....cred ca ma duc si eu...poate intre timp se regleaza productia de lapte. Oricum aseara m-am trezit la 3 ore de cand s-a culcat bebe si m-am muls ca sa am cel putin sa ii dau completare in caz ca cere seara si sa nu ii dau formula....sunt sigura ca lucrurile o sa mearga mai bine. Cum spunea Piciulika, sa alaptezi este o rresponsabilitate si trebuie sa avem grija....si cred ca stiu care este motivul pentru care nu mi-a ajuns lapticul - de 3 zile am renuntat la dulciuri si am slabit 2.5 kg asa ca aseara am mancat la greu de toate iar noaptea aveam deja sanii beton.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Dupa o seara mai agitata, da mai avem si noi din astea, adica nu a vrut sa doarma chip, dupa baita(ora 9) papat un san si apoi chef de joaca neica vb Annisiei, pana la 12 cand am reusit sa-i bag tattzi in gura si papat si al doilea san si cazut lat de oboseala pana la 6.15, papat iar amandoi sanii si dormit pana la 10, papat iar acum doarme, pupa mama baiatul mititel. Am visat eu ca doarme s-a trezit si se cearta banuiesc cu ursuletii de la carusel....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

se vad si pozele mele?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu nu vad nici o poza.

Mergi la inceput