Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Fetelor,voi dati calciu la copilasi?Ca mie pediatra mi-a spus sa-i dau calciu gluconic 10 zile pe luna

teo

eu i-am dat in prima luna calciu gluconic, da ma chinuiam ca nu il vroia, in a 2 a nu mi-a mai dat, iar acum ii dau sirop Pharco pe care il accepta mai usor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Si eu am o pofta de dulce iesita din comun!Nici pe timpul sarcinii n-am avut asa pofte.Si mananc ciocolata alba la greu,si cate 2 pe zi.Din aceasta cauza am mai luat 2 kg fata de cat dadusem jos cu nasterea.
Ma simt o dar deocamdata nu-mi pasa,ma intereseaza doar lapticul,mai ales ca eu ma mulg si-i dau din bibe.Zi de zi traiesc cu frica sa nu pierd laptele,ma rugam sa am sa-i dau pana la 3 luni...acum ma rog sa am pana la 4luni.
E foatre greu sa stau mereu sa ma mulg,pierd vreo cateva ore pe zi cu asta,dar pt minunea mea fac orice...

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Raportam si noi pofta nebuna de dulce. As manca orice si la orice ora. Despre slabit, eu am mai ramas cu vreo 5-6 kg desi in sarcina nu am luat decat 16, insa astea 5-6 sunt la burta si pe coapse, iar burta imi da senzatia ca nu o sa dispara prea curand, dupa cum arata. Par numai sunci si oricat as incerca eu sa o sug sa imi reamintesc cum aratam, sa dea naiba daca se suge vreun pic, prea putin. Asta e.
Eu ma chinui cu alaptatul, in sensul ca, dupa ce ca am avut atatea probleme de cand söa nascut Andrei si cat a stat in spital m-am tot muls si asa am trecut si prin furia laptelui, cu manusi chirurgicale umplute cu apa fierbinte dormeam numai sa ma mai lase durerea, acum din cauza pastilutelor este somnoros si cum il pun la san, suge 5 min dupa care adoarme iar eu raman ca Milka, plina de lapte si ma dor sanii de mor. Dr ne-a recomandat sa-i dam in biberon Nan ca sa fim siguri ca maninca, ptr ca in 5 zile nu a luat decat 20gr, deci mai deloc si asta e nasol ptr noi, mai ales ca inca nu stim cauza spasmelor, ptr ca toate analizele au iesit normale.
Asadar eu insist. Cum se trezeste-i dau san atat cat bea, cand vrea sa adoarma il trezesc si ii dau Nan. Altceva nu stiu ce sa fac. Ma poate sfatui cineva?
Ma oftic de mor sa imi dispara laptele, mai ales ca eu m-am aprovizionat cu fel si fel de ceaiuri de stimulare a lactatiei, numai sa am lapte si sa il alaptez cat ,mai mult pe Andrei ptr ca stiu cat de important este ptr el. Daca nu aveam asta era, dar daca am.... SUnt tare necajita pe tema asta.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut. Va scriu repejor ca se maraie Andrei si o trezeste pe Alex. Suntem toti 3 acasa azi, Alex e si mai rau cu raceala, sta acasa cel putin pana miercuri. Ma tem sa nu fi luat si Andrei, ca azi a facut mofturi la masa si a asi vomitat. Insa cred ca din pricina tetinei...in fine poveste lunga cu bibele, am cumparat 5 bibe noi si nu ma impac deloc cu ele. Nu mai zic ca au fost o avere. Asa ca azi am dat iama iar in biberoane si am luat altele. In fine, mai am impresia ca tuseste, nu imi e clar insa, poate sa se inece ca e plin plin de saliva. Mai vedem, nu ma duc la dr degeaba ca iar zice aia ca sunt ipohondra.

Dimineata am fost la dr ortoped, la Prof Jianu la control. Vesti foarte foarte buneeeeeee: Andrei nu mai are nimic la picioruse. A zis ca nu mai e nici urma de metatarsus , deci am prestat constiincios gimnastica si masaj. Le putem reduce la 5 min seara dupa baita. A zis ca nu crede sa se agraveze, ca in mod normal se corecteaza singur noi doar am ajutat putin. Revin la control dupa 2 luni.

Cam asta de la noi, de aceea am lipsit. Aseara am lucrat la selectia de poze pentru calendare si inca mai am. Azi am dat si o raita in Carrefour. Hai ca incerc sa citesc si din urma putin...dar foarte greu cu bb scandalagiu. Nu vrea suzeta aia deloc si isi face sila cu ea. Ma duc sa ii ofer un bibe, suntem cam decalati cu mesele azi din pricina plecarii matinale.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Marta cat Ca ii dai Mirunei pe zi?

noua ne-a dat 5ml dimineata si 5 seara.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Rox sanatate multa Alexandrei.o sa se faca ea bine.
of dragii de ei chinuiti de mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Rox... ce mult ma bucur ca piciorusele lui Andreiutu sunt bine... felicitari pentru rabdarea cu care i-ai facut masaj... si uite ca ai scapat, las ca vezi ca n-o sa se agraveze...

Off, saracuta Alexandra, sper sa-i treaca repede.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Betty, am citit sfatul tau si zau asa ar trebui sa fac, dar nu ma lasa inima.

Pinacolada, sunt mai bine cu alergia, am ramas doar cu bubele initiale si inca 2. Nu stiu de la ce e, banuiesc ca a fost ceva alimentar.

Aaa, sa nu uit. Fetelor, azi dimineata a venit si minunea peste mine, ca zau ma panicasem de era gata sa iau un test de sarcina. Tocmai citisem un articol despre contraceptie si despre al nu stiu catelea preze care are molecule nu stiu cum si eram deja panicata. Imi aminteam de niste colegi de liceu care erau la diferenta de 10 luni insa erau in aceeasi clasa. Nu asta era insa problema ci faptul ca luasem medicamente cu pumnul pentru tot felul de probleme...

Ana, exact asa e si la noi, nici la baia lui Andrei nu mai ajunge, de regula soseste dupa ce ii culc eu pe ambii. Si chestia cu consemnatul in weekend e si la noi, dar vad ca de 2 saptamani cam incalca consemnul. Pe Alex s-a oferit sa o ia, insa era cobza, unde sa o ma scoata pe vremea aia. Si nu stiu daca ar mi mers ea, ca nu agreeaza iesirile la intalnirile lui de afaceri. A incercat si s-a lecuit fata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by afibebe

Marta cat Ca ii dai Mirunei pe zi?

noua ne-a dat 5ml dimineata si 5 seara.

5 ml pe zi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Pinacolada, vazut repede poze cu baietii tai dragalasi. Luca iti seamana foarte bine. Ma bucur ca am fost utila cu recomandarea locului de joaca. Noroc ca nu era Alex aici sa ma vada uitandu-ma la poze ca ea adora acolo si ii e tare dor,

Danielle, sigur ca imi plac colindele, chiar si lui Andrei ii plac, desi el nu agreeaza muzica.

Afibebe, si Andrei face cam apos. De cand e pe Nan 1 numai galben face. Ce e in neregula cu asta? Era constipat, insa de o saptamana face foarte bine si chiar moale.
Cum putin mai 700 ml pe zi? Pai grasul meu manca vreo 800 si putin pana acum cateva zile de cand e bulimic.
Eu stiam ca de la calciu se constipa.

Ma duc sa il hranesc. Ca de aia urla asa. Mai devreme nu a vrut sa manance si acum nu au trecut nici 3 ore si plange de foame. Revin sa citesc si sa raspund la capitoul nou.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput