Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sigur le am grase dar nu le-am cantarit. Seara le odihnesc pe umeri ca sunt prea grele si lasate

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Oana La multi ani !!! Multa sanatate si fericire!!! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!!!

Fetelor care vor muzica: trebuie sa va inregistrati pe site ca sa puteti face dawnload.
http://www.esnips.com/doc/5ec8aa3b-25fd-43cb-9951-9c1292d53765/100-de-Cantece-wav-pentru-copii-mici
Am reusit sa trimit cateva pe email dar sunt multe si nu pot sa le trimit pe toate asa ca inregistrativa intai si incepeti sa faceti dawmnload.
Felicitari tuturor bebelusilor care schimba prefixul azi!

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Pana va slabiti voi pe aici cu baghetutza (si io 5 kile, pleeeeaaaassse , desi de ele nu scap cat alaptez, asta e sigur), eu am de facut o reclamatie!!! Se apuca omul de infrumusetat - adica nu omul, femeia, adica eu - si incepe cum e firesc cu o "destelenire": dusat, spalat parul, epilat, pensat. Buuuuun! Folosesc sapunelul Mirunei - Klorane - , shamponelul Mirunei - Penaten -, ies de sub dus toata rozalie si mirosind a bebe si surpriza: jumate din podoaba capilara imi ramane in prosop. Acu una din doua: sau parabenii ascunsi sunt de vina sau s-a deschis si la mine sezonul la naparliiiit! La propriu, pe umeri pletele-mi curg rau, direct spre cosul de gunoi!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

nu e de ras, dar ai fost foarte plastica si foarte dulce.

eu mi-am pus ieri celebra masca pe par si m-am straduit sa stau vreo 2 ore jumate. incepuse sa-mi curga oul pe fata ...dar a meritat! parul chiar luceste dupa. micky , multumim.

fetelor, vaz ca e treaba serioasa cu votarea. am vazut pe acolo niste poze minunate: voinea, nikole,nma, andicu, redai...am vazut ca poza noastra cu burtici a luat un avant serios (multumim pt voturi ). mare maestra karligutza cand s-a gandit sa o trimita la concurs. asa ca daca tot avem punctaj mare, grabiti-va sa votati. acum sa vad cine ne iubeste . andutzy, paticut...cand intrati pe aici, votati burticile.
acum mi-a venit si o idee de afacere...5 puncte consultatia online!!! iar pentru cea telefonica...faceti un cont si pentru sot, sa ne voteze si el

editez ca am uitat ceva f important: la multi ani, oana!!! sa te bucuri de tot ce e mai bun, alaturi de sot si de flacai! petrecere frumoasa azi si multumim pt sampanie si pt tort.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

io sunt suparel. dom'le, copchilu' asta din ce creste? sau ma rog, din ce vrea sa creasca? nu mananca! n-am mai vazut asa ceva! noaptea mananca din 4 in 4 ore, cum vine ziua, cum incepe tipatul, care continua cu tipat in brate, cu tipat la tzatza, cu supt de 3 ori dupa ce o binedispun un pic, iar tipat cand ne dam seama ca am fost pacalite, si uite asa. adoarme doar in brate, doar dupa ritual, doar cu suzeta, iar la cea mai mica miscare, la cel mai mic sunet, ochii cat cepele! si o luam de la capat cu tipatul. si cand mancam, 3 guri si gata, uitat in perspectiva, la peisaj, sau ...invariabilul tipat. in functie de somnul care e sau nu e.
a mancat la 6 dimineata, acum e aproape 12 si intre timp a supt 3 guri.

ca sa nu mai zic ca Doamne fereste! sa o pui la orizontala pe brate, ca pe orice copil, ca e foc! trebuie vertical, asa cum o tii la garaiala. am ajuns sa ma plimb cu ea prin casa tinuta vertical cu gura langa tzatza, mai mai o apuca tzatza sa manance!

toate ca toate, dar de ce nu mananca????

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe, Alina, cred ca trebuie sa le fac cont si la vecini pentru consultatii

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

stefania, si multumim. a mers. downloadat. acum muzica am destula, si mozart si nemozart. numai sa vrea alma sa stea cuminte cand o pun.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

io sunt suparel. dom'le, copchilu' asta din ce creste? sau ma rog, din ce vrea sa creasca? nu mananca! n-am mai vazut asa ceva! noaptea mananca din 4 in 4 ore, cum vine ziua, cum incepe tipatul, care continua cu tipat in brate, cu tipat la tzatza, cu supt de 3 ori dupa ce o binedispun un pic, iar tipat cand ne dam seama ca am fost pacalite, si uite asa. adoarme doar in brate, doar dupa ritual, doar cu suzeta, iar la cea mai mica miscare, la cel mai mic sunet, ochii cat cepele! si o luam de la capat cu tipatul. si cand mancam, 3 guri si gata, uitat in perspectiva, la peisaj, sau ...invariabilul tipat. in functie de somnul care e sau nu e.
a mancat la 6 dimineata, acum e aproape 12 si intre timp a supt 3 guri.

ca sa nu mai zic ca Doamne fereste! sa o pui la orizontala pe brate, ca pe orice copil, ca e foc! trebuie vertical, asa cum o tii la garaiala. am ajuns sa ma plimb cu ea prin casa tinuta vertical cu gura langa tzatza, mai mai o apuca tzatza sa manance!

toate ca toate, dar de ce nu mananca????

broscuta gargarita

linisteste-te, ia o pastiluta pt rabdare si fa-ti curaj ca va dura ceva. din fericire e doar o perioada. apoi se va atasa mult de tzatzica. eu m-am chnuit asa cu arina pana acum cateva zile. mi-a scazut si lactatia. noroc ca in sfarsit si-a revenit, a supt 2 zile din ora in ora si mi-a revenit laptele. crede-ma ca as fi stat si in cap numai sa manance. o puneam langa mine si ma aplecam deasupra ei, ma plimbam cu ea prin casa, manca uneori numai in masina si ii spuneam sotului sa nu opreasca la semafor, ca dadea drumul la san, asa ca saracul mergea numai pe sradute, sa ocoleasca intersectiile...ai rabdare si ai sa vezi ca merita.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oana, draga, la multi ani si tot binele din lume ! Sa fi fericita alaturi de cei dragi !

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

anya noastra dulce

sper sa fie o perioada. dar deja tine de o luna. si voi ce v-ati mai chinuit. sa incerc si eu cu masina!!!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Pana va slabiti voi pe aici cu baghetutza (si io 5 kile, pleeeeaaaassse , desi de ele nu scap cat alaptez, asta e sigur), eu am de facut o reclamatie!!! Se apuca omul de infrumusetat - adica nu omul, femeia, adica eu - si incepe cum e firesc cu o "destelenire": dusat, spalat parul, epilat, pensat. Buuuuun! Folosesc sapunelul Mirunei - Klorane - , shamponelul Mirunei - Penaten -, ies de sub dus toata rozalie si mirosind a bebe si surpriza: jumate din podoaba capilara imi ramane in prosop. Acu una din doua: sau parabenii ascunsi sunt de vina sau s-a deschis si la mine sezonul la naparliiiit! La propriu, pe umeri pletele-mi curg rau, direct spre cosul de gunoi!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Deci esti mortala. Unde vad omule si eu o pozica cu tine ca sa te fac din ochi cand vorbesti?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput