Cereale Nestle pentru copii "cu surpriza" :(((
Sunt de-a dreptul indignata! Azi dimineata, pregatind cerealele pentru copil am observat ceva ciudat in ele, si am scos din farfurie chestia ciudata, care s-a dovedit a fi un VIERME!!!
Nu am crezut vreodata ca mi se va intampla asa ceva, avand mare incerede in renumele firmei Nestle, mai ales in materie de alimente pentru bebelusi. Nu am depus reclamatie la OPC, pentru ca in timp ce eu imi varsam necazul in baie
, sotul a decis sa distruga orice urma de "surpriza", pentru ca altfel m-as fi intors in baie imediat ce dadeam cu ochii de vreo urma a acesteia. Nu cred ca pot face reclamatie neavand nici o dovada, nu? Acum il voi trece cat mai repede posibil pe copil pe lapte de vaca (desi as fi putut deja s-o fac, am decis sa mai aman momentul pe motiv ca laptele formula este imbogatit cu diferite elemente, vitamine, care nu sunt prezente in laptele de vaca, dar acum, prefer sa-i suplimentez altfel deficitul acesta, nici intr-un caz prin lapte formula, pentru ca tot de la Nestle este si aceasta). In fine, eu una nu voi mai folosi niciodata nimic de la Nestle, pentru ca nu mai am incredere si pentru ca mi-i scarba!
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Raspunsuri
_Ralu_ spune:
cristina, atunci deschsesesi pachetul de cereale? poate punga o fi fost cumva perforata...sau ceva de genul asta. ma gandesc...nu incerc sa gasesc scuze...
pe cutie scrie ca acestea trb consumate in MAXIM o luna de la deschiderea pachetului. eu mereu arunc cereale, pt ca alexia nu termina niciodata o punga, mai mult de 3 saptamani nu le tin.
eu i-am dat alexiei de cand s-a nascut numai produse nestle, de la lapte, cereale, iaurturi, biscuiti....borcanele....tot. n-am avut niciodata probleme, dar nu se stie niciodata...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
CristinaGoji spune:
Nici eu nu am avut probleme niciodata, si eram sigura ca nu mi se va intampla nimic rau. Punga am deschis-o ieri, dupa care am pus punga in cutie din aia de la Nestle, de tabla, sau de ce o fi.
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
magh spune:
Nestle..., auzisem eu despre un scandal in Italia, cu vreo 2 ani in urma.
Am dat cautare...ca sa fiu sigura si uite ce am gasit in germana...
http://help.orf.at/?story=3882
http://www.abendblatt.de/daten/2005/11/23/506070.html
_Ralu_ spune:
da, am inteles.
pacat ca n-ai mers la opc.
desi, nu stiu ce ai fi rezolvat. mai multa bataie de cap cred.
oricum, desi noi aici, evident ca te credem, acolo e f greu de dovedit, cum ca ai gasit ceva-ul respectiv in cutia cu cereale...cum a fost si cu inelul din cutia de lapte nestle...e cuvantul tau impotriva cuvantului lor....
cel putin faza cu inelul....era chiar greu de dovedit...adica pana la urma, oricine poate pune orice in cutia cu lapte si poate merge la opc sa spuna ca l-a gasit acolo, nu?
e trist, dar e adevarat.
acum de cate ori deschid un nou pachet de lapte/cereale...caut dupa "surpriza"....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Sheannamp spune:
Offf!![]()
Ma afecteaza enorm sa citesc asemnea lucruri.
Eu (de fapt capcauneii mei mofturosi) sunt mari fani Nestle.
Nu ar mai manca nimic fara cereale.
Trebuie depuse reclamatii si facut scandal pentru ca este clar o problema de ambalare aici in Ro (nu cred ca avem unitati de productie ci doar de impachetare a produsului nestle).
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
TOMALAVINIA spune:
Iarasi auzim asa ceva?
Si cind ma gindesc ca fetle mele maninca cereale de la ei la greu.....
Poti incerca varianta cu mailul, sa le trimiti un mail sau un telefon.La OPC nu are rost sa mergi, neavind dovada......
Uite pe o punga de chocapic de la Nestle scrie asa:INTRA IN DIALOG CU NESTLE:serviciul consumatorului po6, cp 55 Bucuresti, 08008637853
E-mail cOntact: contact.nestle@ro.nestle.com
monaraus spune:
Regretata dr. Maria Chirila, homeopat, ne-a interzis aproape sa consumam tot ce este NESTLE...
theo_2004 spune:
nu iau apararea nimanui DAR oare magazinele si firmele de transport nu au nici o vina ???
mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
geniest spune:
Nu stiu ce sa mai zic. Copilul meu mananca cereale Nestle fara lapte de vreo 3 ani. Le alternez si cu Milupa si Humana. Oricum consuma cam 1 cutie pe saptamana.
Ultima cutie de cereale NESTLE (deschisa duminica seara pe 18 noiembrie) nu stiu ce are ca l-au stricat la burtica. Mi-a zis de cand a luat prima gurita ca nu-i plac cerealele, insa am zis ca sunt mofturi si am continuat sa-i dau. Cert este ca avea scaune moi si mai dese decat de obicei. Nici pofta de mancare nu avea.
De ieri i le-am schimbat si se pare ca si-a revenit.
Mentionez ca este vorba de Cereale - Somn Usor (cele cu flori de tei in compozitie).
Ce naiba se intampla la firma asta ????
www.andreialmeu.piczo.com
betty78 spune:
quote:
Originally posted by magh
Nestle..., auzisem eu despre un scandal in Italia, cu vreo 2 ani in urma.
Am dat cautare...ca sa fiu sigura si uite ce am gasit in germana...
http://help.orf.at/?story=3882
http://www.abendblatt.de/daten/2005/11/23/506070.html
din cate stiu eu in strainanate se vinde gata preparat Nan-ul, adica exista sticlutze de lapte si cred ca de ala este vorba...nu cred ca in laptele praf este cerneala....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario