PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

avmaria, , multumim de sfaturi, e tare bine sa te linisteasca cineva cand nu stii ce sa faci cu puiul tau;
tweety, multa sanatate Clarei, sa dea D-zeu sa nu ajungeti la operatie; sper sa nu ma insel, dar si Muuh a scris ca operatia de polipi nu se face pana la 3-4 ani, pt se refac;(te-am sunat pe mobil, dar n-am reusit...)
consi,
ioana, hm, ce cavaler
martta, mie dr mi-a spus ca atata vreme cat nu are febra, pot sa ies afara, chiar daca are muci;
cristina ioana, te inteleg perfect pt ca si noi dormim in patul mare;am renuntat la patut pt ca se trezea f des, plus ca adormea f greu dupa aceea; si tot asa, se loveste de gratii, se foieste intruna, nu stiu daca de la dinti sau nu, dar de cand a inceput faza cu dintii, numai in pat doarme; cel putin cu doua nopti in urma n-am dormit mai deloc, atat ce o chinuie; sincer, mi-ar placea sa doarma in patutul ei, dar nu cred ca are loc, aici in pat plonjeaza peste tot; vezi ca la sf lunii este kidexul, la romexpo, poate ai noroc de aparatori din acelea; m-ar bate si pe mine gandul sa ma uit la un patut din acela cum spunea babee;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anasia, facand o comparatie intre paturile copiilor, al lui Phillip este mult mai bun(cel masinuta) pentru ca are lateralele usor ridicate si nu se loveste, plus ca nu am avut nevoie de aparatoare speciala.Rebecca azi noapte si-a prins piciorul stang in aparatoare si a trebuit sa i-l scot.Acum sa iau o jucarie de plus mai lunga ca sa pun acolo(a se citi tot de la Ikea).
Una rece, una calda sa imi calmez nervii nervosi.Sau mai bine zis ce inseamna sa mai fie un copil in casa-mai mare- de la care sa se invete una alta.Cand Phillip deschide cutia cu Lego e si Rebecca prezenta si imbina si ea cuburi.Acum a deschis singura cutia si s-a pus sa faca ceva frumos.M-am uitat atenta la ea, prefera cuburile rosii si galbene.Data viitoare fac filmulet.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

babee, imi place si mie patutul-masinuta, e super;
am uitat sa le urez mamicilor
vbartan

mishi

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

fetele din C-ta, se pot face aerosoli la spital, unde anume? am finuta bolnavioara care facem tratament cu antibiotic injectabil pt ca cel cu suspensie n-a dat roade; ma gendesc ca poate o s-o ajute mai mult;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, la fel si Luca, se lovea de gratii, se trezea din ora in ora si pe urma chin sa adoarma la loc...asa in patul mare macar doarme ok
Ce naiba sa fac? si eu mi-as dori sa doarma singur in patut in camera lui, dar daca nu se poate, ne descurcam cum putem
Sar'na de pont, o sa merg la targ, poate gasim aparatori.Mai zi-mi atunci aproape sa nu uit, ca eu sunt batrana si bolnava

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

martta, ce este exluton si pt ce iei?

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si noi am tras un cap azi nopate de patut !!!!
Am avut o noapte cam alba. Numai pe picioare, ies inca 2 masele. Ce bine ca mai avem 2 si gata. Si cum va spuneam ca am stat numai pepicioare, la un moment dat am adormit. Strumful s-a trezit si a plecat prin pat...si cum nu vedea mare lucru, s-a aruncat cu capul pe marginea patutului. Scandal mare...dar ce sa facem.
Cat despre suspensii, e clar nu le putem folosi prea mult odata ce au fost deschise.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ceau fetelor,
La multi ani sarbatoritelor de azi, Mishi si Vbartan!Sanatate si tot ce va doriti!
Sanatate tuturor piersicutelor bolnavioare!
Avmaria:bine le mai scrii tu acolo...Ma bucur ca sunteti o.k. si cresteti frumos...pupici
Cristina_ioana:Si noi ne inscriem in aceleasi probleme...dar deocamdata nu-mi fac griji...Eu tot sper ca o sa-i cumparam ceva mai incolo un patut din ala masinuta si sper bineneteles sa doarma in el ca-i plac f. tare masinile..e innebunit dupa ele.Deocamdata doarme cu mine, imi e si mie mai comod si el reuseste sa doarma mult mai bine daca ma simte aporape..cu dintii astia e jale mare!!Don t give up!Mai e timp destul...eu cred ca totusi la un moment dat vor vrea sa fie independeti...
In rest despre noi...am mai fost la un pediatru(care ne-a urmarit cat de cat pana acum) si sunt tare suparata!De ce?
Pai.. pt. ca sotul meu da vina pe mine ca din cauza disperarii mele si a faptului ca eu pun prost problema, doctorita si-a format o parere de "copil cu probleme digestive"!El zice ca Cipi nu are probleme si ca eu exagerez si suprareactionez...Pt. ca Cipi a facut puseurile de febra si scaune moi atunci cand i-au dat dintii!Ca copilu e sanatos...si ca va trebui sa schimb pediatrul pt. ca aleia i-a intrat in cap ca e un copil cu probleme si o sa-i tot dea tratamente si regimuri cand el ar trebui sa manance destule de multe alimente la varsta asta...!!
Si tot stau si ma gandesc..daca are dreptate?! Daca e vina mea ca l-am crescut prea sensibil..ca nu i-am bagat alimente destule si la timp..ca ca...caca..
Desi am unele semne de intrebare..poate s-au suprapus dintii cu deranjementul stomacal...Nu stiu ce sa mai zic!I-am dus azi iarasi proba de kk pt. copro si coprocitograma, vedem si exudatul.
As vrea sa ma asigur cumva ca e totul o.k desi nu stiu cum..!Noi luna asta dupa 25 trebuie sa facem si vaccinulala pt. oreion...si celelate..si vreau sa fie copilul sanatos ca la ce efcte am auzit ca re...ma apuca groaza!
A..si am vorbit cu doctorita sa-l duc tot azi sa-i iau proba de urina si de sange!!Mi-e cam groaza...oare merita sa i le fac?!O fi util sa-l chinui?Binenteles fara sa stie sotul ca ma manaca.."chinui odorul..exagerez..iti bat joc de un copil perfect sanatos!!"
Voi ce ziceti fetelor?Exagerez eu?Ce sa fac?!
Va sarut pe toate,scuze ca m-am intins si dati-mi si voi un sfat ..ce ati face in locul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Dariana:..iti raspund eu ca am luat doua luni .
E un anticonceptional care se poate lua cand alaptezi!Eu am avut probeleme de la el...pe fondul vechilor mele probleme si pt. ca nu l-am luat bine..adica uitam sa-l iau seara si-l luam dimieata..sau o data chiar de doua ori cred ca am luat cate doua...unul seara si altul dimeata..uitand de nauca ce eram!!
Si uite asa am facut un chist functional care mi-a disparut in cateva luni..dar a fost super naspa..
Am jurat ca nu mai iau anticonceptionale!!
Si inca sunt(nauca!..adica)...dar incep sa-mi revin...TE pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Crissa, ce sa ti spun aceste probleme le-am avut si noi de 2 ori. Odata chiar au fost dintii, si a doua oara incepusem sa-i dam nestlte junior. I-au trecut dupa o saptamana.. Daca copilul e vesel si se joaca nu este bolnav. Daca dureaza de mult timp, e posibil sa fie ceva. Poate ar trebui sa il mai vada inca un pediatru. Nu strica inca o parere. Poate o avea dreptate si sotul, noi mamele din disperare szi oboseala exageram. Mie una chiar mi s-a intamplat.
Multa bafta!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput