PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Babee spune:
De ce nu incercati sa mutati copilasii din patuturile de bebe in patuturi normale?Ma gandesc ca ar fi un pas si poate in timp nu mai sunt atatea probleme cu somnul.Poate simt nevoia de schimbare, de ceva nou.Zic si eu..
Cu masina n-am facut nimic, am ajuns dupa programul de lauze al doamnelor de la casierie, n-am putut plati deci nu am putut lua masina.Ceea ce inseamna ca si maine dimineata voi face acelasi drum, dar doar cu un copil de data asta.Astazi a fost bine, ne-am distrat iar copii au fost incantati.
Mi-a trecut tot cand m-a sunat tata sa-mi spuna ca miercuri vine la noi.Asa bine mi-a parut...sper sa se relaxeze si el si imi prinde bine ca al meu sot e putin cam aglomerat in perioada asta.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
julax spune:
crissa71,te inteleg ca si noi suntem oarecum in aceeasi situatie.Si cand te gandesti ca atunci cand era mic era constipat...Incerc si eu sa gandesc pozitiv si sa cred ca o fi de la dinti.La voi se confirma oarecum aceasta teorie.dar daca ai apucat sa-i faci analizele astea,as zice sa faci tot ce ti-ai propus si daca totul iese ok sa te calmezi si sa iei aminte la ce a spus sotul tau.si cum a mai spus o mamica de aici sa consulti eventual si un alt pediatru.Numai bine!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
MissJJ spune:
Buna fetele!
Crissa si eu zic sa mergi si la alt medic si try and stay calm ca daca te ingrijorezi mereu si faci scenariile cele mai nasoale nu e bine. Mergi la alt medic zii ce griji ai si etc, fa-ti evnetual o lista clara cu toate grijile tale, cauta un medic bun care sa stea sa asculte si sa fie pacient friendly si treci cu el prin toate si ai sa vezi ca va fi ok. Nici eu nu zic ca e un copilutz bolnavicios sau ceva, orice copil mai ales cat e mic face tot felul de virusi diaree febra si din astea cum zicea si Avmaria si aici e la fel mi-a zis si mie medicul pediatru de la urgente doamna stai calma ca va face copilul inca vreo nu stiu cati virusi din astia si febra si tot felul de minunatii pana creste asa isi dezvolta imunitatea.
Eu azi am avut primul episod asa masiv de asta ca sa nu ma bucur ca mi-e numai greata si efectiv sa trec si pe la prietena mea de portelan, toaleta.
Fata mea mai nou are boala de a se da pe canapea ca pe topogan, ca la noi is puse una langa alta canapeaua si fotoliile si au lateralele in asa fel cand is puse unul langa altul is ca un topogan, is di din piele si aluneca pe ele si asta face fiicamea toata ziua se suie cu chiu cu vai ca e greu funduletzul si apoi tot o aud uiii uiii si i-am mai zis vezi sa nu cazi si ea face ca, ca si rade de numa. Pana acuma nu a cazut sau ceva sa vedem de acu inainte ce o face.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Piersicutze spune:
Dragele mele,
bine v-am regasit dupa o lunga perioada de absenta, totusi motivata. Am avut o groaza pe cap. Joi plecam doar eu si sotul pentru 2 zile. Am un pic emotii sa o las pe pici cu bunicile, sper sa fie bine, dar vreau si eu sa dorm un pic. Noptile mele sunt din ce in ce mai albe. Ea doarme in patul ei, dar se scoala de nu stiu cate ori pe noapte si mai nou la 5 dimineata e in picioare, reusesc sa o mai adorm, dar somnul meu cam se duce. Apoi ziua incepe iar. Innebunesc cu statul asta in bucatarie si toata ziua imi bat capul cu ce sa mai gatesc pe placul ei si mai repede.
Crissa nu stiu ce sa zic. In mare te inteleg ptr ca si eu sunt o mamica panicoasa, pediatra mea saraca cred ca e exasperata. Eu zic sa iti gasesti un medic bun de incredere, cu care sa poti comunica normal si care sa te indrume. Si nu in ultimul rand sa ai incredere in instinctul tau de mama. Poate fi si de la lapte. Eu am patit asa de la Nan. Acum iar ii dau Nan fara lactoza si exista niste cereale, care Alexandrei ii priesc se numesc Burtica sanatoasa. Nan junior nu ii prieste nici ei, am incercat sa ii dau combinat fara lactoza si Nan junior si tot ii apar bube. Poate ca nu ii priesc unele mancaruri. Acum nu trebuie sa ii placa tot ce gatesti. Si Alex face mofturi, azi m-a pasaportat cu ciorba si nu am silit-o ptr ca stiam ce ma asteapta. Drept urmare a ros un cartof copt si doua copanele. Linisteste-te un pic. Pupam piersicoiul mic.
Alex a mea e din ce in ce mai nabadaioasa. Incepe si ea sa se catere. Toata ziua tre sa ma tin dupa ea. Ii plac mult cartile. I-am cumparat cateva in germana, una dintrele ele canta. E foarte happy. Cand a venit tipa cu cartile s-a asezat langa mine si a inceput sa le rasfoiasca, si le-a oprit doar pe cele, care au interesat-o. De unde le-am luat eu, au si carti in engleza www.ebookshop.ro. Sunt foarte frumoase si nu sunt asa de scumpe.
Ioana tot voiam sa te intreb pe ce lapte l-ai trecut pe Vlad? Stiu ca voi ati avut probleme de la Junior.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Babee spune:
Mada bine ca te mai racoresti, eu n-am putut deloc sa vomit in lunile x, aveam doar senzatia aia scarboasa.Haioasa fata ta, si Phillip facea asa si i-am luat tobogan dar acum e afara in curte si nu il mai aduc in casa ca e prea mare.
Si sa nu uit pozicile:In Schönbrunn si Omul de zapada
Cristina_Ioana spune:
Babee, mai vreau pozeeeeeeeeeeeee!!!
Pai, Luca acum doarme pe canapeaua extensibila din camera lui, care este ca un pat dublu, deci mare....in patut ti-am zis ca nu prea mai incape ca se loveste de zabrele si nu ii convine. Treaba e ca el se invarte si frichine toata noaptea, de-asta ii place in patul mare, care apropos, nici asta nu prea ii mai ajunge, o impinge pe bona pe o feliutza de pat...si pe mine la fel...daca doarme in patul nostru mare de 2m ajunge cu capul pe la picioare...
Ma batea un gand sa incerc sa il las in patul mare din camera lui, sa vedem poate am noroc si nu cade...si ma duc la el numai cand se mai frichine ca ii e sete...asta fin'ca de la anu' nu mai avem bona...deci as putea sa incerc o schimbare....daca nu tine, tot calare la mami si tati in pat...sau la buni...numa' sa fie om langa noi
E cineva care ia Yasmin?
Tocmai am aflat azi de la farmacista ca ar tb sa iau pe langa Yasmin niste Barocca sau alte vitamine macar 10zile/luna in sezonul rece, ca cica nu stiu ce anemie mi-ar da, ca as pierde din org nush'ce Stie careva ceva?
Adevarul e ca mai am putin si cad pe strada, asa de anemica si obosita sunt...cred ca orice vit ar fi binevenita acum
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Eu luam Novynette. Am renuntat la ele, pentru ca imi dadeau niste stari oribile. Imi era super rau, aveam stari de voma, ameteala nasoala. De cand am renuntat ma simt mult mai bine. Nu mai iau in viata mea anticonceptionale.
Cristina_Ioana spune:
Eu ma simt foarte ok cu Yasmin, doar ca am o perioada cam nasoala care m-a cam secat de puteri si nici nu prea mananc.
Si eu am incercat mai multe tipuri de pastile si m-am simtit f nasol, numai cu astea sunt ok.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Babee spune:
Sabina cand am citit de carti mi-am bagat si eu un ochi pe site-ul ala si am gasit cate ceva interesant..e de tinut minte, acum prea tarziu ca n-ar mai avea tata timp sa le primeasca.Unde mergeti voi doi porumbei?
Doamna C am priceput cu patul, atunci pune bara de-aia de protectie(ia uita-te si la aia de la Ikea poate se potriveste).Legat de anticonceptionale,eu am facut mutle reactii urate la ele,inclusiv la plasturele anticonceptional.Se pare ca la mine nu prea merge nimic, nici cu dozaj usor hormonal, asa ca mi-a promis sotul ca face el ceva-cica anul viitor dupa ce se naste bebe.Daca medicul ti-a spus sa iei ceva, ia ca mai bine sa fie !
Sa mai pun poze cu zapada?