*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am incercat codul 45136,unul din acelea cu parka cadou,minus 15 euro si fdp gratuit.Merge,numai ca mie nu-mi da -15 euro si la unele produse mi-a crescut pretul.Incercati si voi,poate va merge mai bine.
Vreau sa zic ca nu-mi da -15 la produsele deja reduse,ca asa se intampla cand nu era parka disponibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor scuze !stiu ca sunt out of topic dar va rog mult care ati cumparat parfumuri de pe strawberry net,cum sunt?
La pret sunt foarte bune,dar ca si calitate si termen de garantie cum sunt?
Se platesc ceva taxe la primirea coletului.
va rog mult daca vreti puteti sa-mi scrieti pe Pm ca sa nu stresez atatea persoane cu noua mea pasiune/Mi-aduc aminte ca voi parca ati luat parfumuri de la ei.
Va multumsc,

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

24856-parka a capu
14087-cardigan negru

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Am incercat codul 45136,unul din acelea cu parka cadou,minus 15 euro si fdp gratuit.Merge,numai ca mie nu-mi da -15 euro si la unele produse mi-a crescut pretul.Incercati si voi,poate va merge mai bine.
Vreau sa zic ca nu-mi da -15 la produsele deja reduse,ca asa se intampla cand nu era parka disponibila.

Am inteles ru cum e cu codul dar ce marime e parka?
Ca nu cred ca-i universala?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:
Originally posted by Lorenza

Am inteles ru cum e cu codul dar ce marime e parka?
Ca nu cred ca-i universala?

Monikka

45136-marimea 46/48.
Dar parka cred ca e prea putin interesanta,-15+fdp-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lorenta, multumesc de cod ! Cu ocazia asta am verificat si eu contul si am vazut ca mi l-a blocat Sabine (s-a tinut de cuvant-imi spusese ea in mail dar am crezut ca nu inteleg eu bine) pentru ca nu i-am trimis unul dintre cecurile din vara inapoi... Nah, acum am si contul blocat! Bravo mie! Daca am avut tupeul sa reclam un colet nevenit, ca pana sa ii contactez eu, comandam bine-merci si fara sa le fi inapoiat cecul!

Dar nu m-am lasat, am dat comnada de pe contul finei mele, cu cardul meu. Asa s-a putut! Era prea tentatnt codul...sa pot sa ma abtin.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am deschis capitol nou!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111729Paris

Mergi la inceput