*** LA REDOUTE *** (61)
Raspunsuri - Pagina 19
claujro spune:
quote:
Originally posted by Giova
Clau super hainutele de copii...si binenteles de fetite sunt in top....of...vreau si eu o fetitaaaaaa!!!!
la cele de femei nu m-am uitat inca.
azi e o luna de cand am dat comanda si nu mi-a venit coletul.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Nasol! nasol! la ce banca aveai cardul cu care ai platit?
cat despre fetita...ce mai stai? apuca-te de treaba!
Giova spune:
la BRD. dar nu fac chargeback, caci idioatele de langa mine, nu mi-au facut nici data trecuta. atunci nu aveam timp sa umblu pe la alte sucursale, acum e mica suma sa pierd timpul.....
fetitza.....trebuie sa mai astepte putin....nu e momentul acum.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Lorenza spune:
Jas,eu cand le-as mai scrie in legatura cu coletul Osaka,le-as spune ca daca nu-mi raspund vei pune problema la opc-ul lor,de unde sa stie ei ca tu ai aruncat dovezile!Sau deja ai facut si asta?
adeea_ro spune:
am facut o comanda pe 12nov si am primit-o pe 21nov.
am mai facut o comanda si pe 13nov... pe care nu am primit-o inca!
ar trebui sa ma alarmez? toate comenzile facute de mine pana acum veneau in 8-9 zile, cu asta nu stiu ce s-a intamplat 
claujro spune:
Daca nu vine saptamana viitoare, pana vineri-sambata, poti sa te alarmezi. Mai asteapta!![]()
felicia74 spune:
Mie mi-au venit ultimele comenzi dupa 14 zile. Vad ca acum abia vin cele de pe 6 nov (ca de pe 12 e o exceptie). Eu am de pe 15, asa ca saptamana viitoare pandesc - cutia.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Am incarcat cateva poze de la Paris, astept sa-mi parvina si celelate. Galeriile Lafayette, Sacre Coeur, Notre Dame, Luvrul si Piramida, gradinile Tuilerie, o parada militara pe Champs Elysse si cam atat. O sa mai adug...turnul Eiffel, Versailles-ul etc.
Paris
Jasmine spune:
De aproximativ 3 luni nu le-am mai zis nimic de banii pt coletul Osaka,pur si simplu mi-a iesit din vizor chestia asta.N-am aruncat dovezile.
Eu cred ca in perioada asta coletele ajung mai greu pt ca LR e asaltat de comenzi.In decembrie va fi si mai rau,nu credeti?
claujro spune:
Jasmine, va fi mult mai rau in decembrie...eu am vazut pe viu febra cumparaturilor in Franta si am fost socata. Erau numai preturi mari si foarte mari, peste tot, nici picior de reducere si cu toate astea peste tot era coda la casa, de la magazine de haine pana la buticuri micutze cu zgranganele de par (din centre comerciale)...nu mai vb la Auchan m-am calcat in picioare sa iau niste casute Kinder cu surprize. Daca acum era asa...pai la reduceri cred ca e de neimaginat.
M-as aventura doar pentru niste jucarii..insa nu cred ca merita riscul si mi-e teama ca vor veni si storcite si stalciate de nu mai pot sa le dau cadou...
Paris

.