*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Noua colectie de vara pentru copii http://enfant.epreview.pictime.fr/?omniturecode=0010985RN098647890985

pt femme http://femme.epreview.pictime.fr/?omniturecode=0010985RN098647890985

asta ca sa stim ce cumparam la vara, la reduceri

Edit: si ca sa stim si noi ce se va purta vara viitoare....

Claudia de unde ai catalogul cu hainutele astea noi?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

Jasmine, nici Sabine nu ti-a raspuns ref. coletul Osaka? Ea care de obicei raspundea promt? Ce nesimtiti sunt SI la faza asta! Incredibil!

cand am intrebat altceva mi-a raspuns.De cate ori am intrebat de banii pe care mi-i datoreaza pt coletul Osaka...tacere.Si doar o intrebasem inainte daca imi ramburseaza banii si a zis ca da,sa-i trimit chitanta de la posta scanata.I-am trimis-o si asta a fost tot.Nici nu mai stiu de cate ori am scris pe tema asta,cam de 6-7 ori.Si la Sabine,si pe site.Nici un raspuns.Mi-am luat gandul de la banii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:

Noua colectie de vara pentru copii http://enfant.epreview.pictime.fr/?omniturecode=0010985RN098647890985

Monikka

Am metodele mele secrete
De pe forumul francez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:

Jasmine, nici Sabine nu ti-a raspuns ref. coletul Osaka? Ea care de obicei raspundea promt? Ce nesimtiti sunt SI la faza asta! Incredibil!

cand am intrebat altceva mi-a raspuns.De cate ori am intrebat de banii pe care mi-i datoreaza pt coletul Osaka...tacere.Si doar o intrebasem inainte daca imi ramburseaza banii si a zis ca da,sa-i trimit chitanta de la posta scanata.I-am trimis-o si asta a fost tot.Nici nu mai stiu de cate ori am scris pe tema asta,cam de 6-7 ori.Si la Sabine,si pe site.Nici un raspuns.Mi-am luat gandul de la banii aia.

No comment!

Mergi la inceput

quote:

quote:

Jasmine, nici Sabine nu ti-a raspuns ref. coletul Osaka? Ea
care de obicei raspundea promt? Ce nesimtiti sunt SI la faza asta! Incredibil!

Jalnic pentru ei.Ne aducem aminte ca acum 5-6 luni se bateau cu pumnul in piept ca cifra de afaceri cu Romania pentru ei este nesemnificativa,si era vorba de cateva mii de euro buni.
Acum se dau la fund pentru 20-30 de euro.JALNIC!Dovedesc ca sunt foarte seriosi .

Monikka

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

Monikka

Am metodele mele secrete
De pe forumul francez...

Ok .Lucrati la sri d-na?
ca pre stiti multe.
Eu n-am reusit sa intru pe acheter nici pana in ziua de azi.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:

Eu n-am reusit sa intru pe acheter nici pana in ziua de azi.

Monikka

Pai, Moni, ti-ai facut cont? Numai asa poti intra pe forumul asta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:

quote:

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

Jasmine ,tin minte ca in vara cand erau pb cu LR una dintre fete zicea ca-i bombardeaza cu mailuri din juma in juma de ora,parerea mea e sa nu te lasi cu atat mai mult cu cat tu ai fost corecta si ar tb sa aiba bunul sint sa fie si ei la fel .mai trimite-i mail Sabinei si scaneaza chitanta si atasaz-o ,explica-i pb (mura in gura) daca altfel nu intelege ...sau intelege si face pe "proasta"?
eu zic sa nu abandonezi pb.

eu inca nu am intampinat probleme cu ei, toate coletele mi-au ajuns pana acum ,dar si daca ar fi ceva cu siguranta nu m-as lasa pagubita.

si orcat ar creste euro in perioada asta parerea mea ca unele produse sunt foarte ieftine in comparatie cu ce gasesti la noi .

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau super hainutele de copii...si binenteles de fetite sunt in top....of...vreau si eu o fetitaaaaaa!!!!
la cele de femei nu m-am uitat inca.

azi e o luna de cand am dat comanda si nu mi-a venit coletul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput