*** LA REDOUTE *** (61)
Raspunsuri - Pagina 15
miki68 spune:
Salut fetelor! N-am mai scris de mult pentru ca nu am despre ce. N-am mai cumparat nimic pt. ca a cam crescut euro. Analistii financiari zic ca in mod sigur "leul se va intari" in preajma sarbatorilor datorita sumelor care vor veni din strainatate catre Romania. Asa ca, astept. Vroiam insa sa va zic ca am vazut jucaria aia despre care s-a vorbit cu ceva timp in urma, pisicuta care toarce, miorlaie etc. (care-i cca. 50 euro pe LR) in noua oferta selgros. E la "modica" suma de 2 mil. si ceva (nu-mi amintesc exact). So, tot mai rentabil de pe LR.
In alta ordine de idei, Claudia ia incearca sa trimiti o plangere la adresa misu.negritoiu@ingromania.ro. Poate domnul CEO te va ajuta cu chargeback-ul.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
Clau de ce nu-i scri direct Sabinei. stiu ca mi-a zis sa nu-i mai scriem pe adresa ei de mail, dar mi-a raspouns, totusi cum ca pachetul a fost trimis ....
tu ai de pe 19 oct., eu de pe 24
. maine cred ca iar merg la posta, dar sa prind tura cealalta, caci d-na de acolo cred ca s-a saturat de mine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miki68 spune:
Claudia, si inca ceva. Nu mai pomeni de cec-urile care ti le-a trimis LR pentru ca probabil cei de la ING le vad ca o alternativa la a-ti recupera banii. Eu cand am trimis documentele pt. cererea de refuz catre abn amro am sters cu pasta corectoare pasajul din e-mailul trimis de LR in care se facea referire la faptul ca voi fi despagubita printr-un cec si cred ca asa i-am pus in priza.
cristina d.
lavi02 spune:
Graviduta multumesc pt cod! Am dat comanda, Doamne ajuta!
Am o pereche de adidasi in comanda, asa ca sper sa vina colet, nu scrisoare. 
claujro spune:
miki, multumesc pentru adresa, nu stiu cine e nenea (mea culpa
),am sa scriu asta seara, cu celelate ai dreptate! 
Giova, am scris direct la aide&services...tot Sabine imi raspunde si acolo, mai astept. Coletul meu e din 13.10 ...nu din 19.10.
Oooooooooofffffffffff! E tare frustrant sa alergi dupa banii tai! Pana la urma sunt, in cazul meu, 1.600 si ceva de mii (vechi), nu-i pot lasa asa si sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic. Numai ca "lupta" asta e epuizanta. Imi pare rau ca nu sunt si la nopi lucrurile clare..cu bancile, cu drepturile clientilor etc.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
miki, multumesc pentru adresa, nu stiu cine e nenea (mea culpa),am sa scriu asta seara, cu celelate ai dreptate!
Misu Negritoiu - presedintele bancii ing romania
cristina d.
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by claujro
miki, multumesc pentru adresa, nu stiu cine e nenea (mea culpa),am sa scriu asta seara, cu celelate ai dreptate!
Misu Negritoiu - presedintele bancii ing romania
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujroHabar nu aveam! Dar daca e presedinte trebuie sa se si priceapa la chestiuni bancare?
Glumesc! Atunci o sa am grija cum formulez textul...
Clau, nu uita: obraznicul mananca praznicul. Cu tupeu inainte!

cristina d.
Lorenza spune:
Eu am facut charge-backul la Transilvania si tot asa ii trageau cu cecul,ca daca primesc cecul,gata,s-a rezolvat.I-am lasat asa o perioada,dupa care m-am dus sa ma interesez,iar m-au intrebat de cec,si eu le-am zis ca n-am primit niciun cec,desi bineinteles il primisem de cand.Oricum nu cred ca se poate incasa si cecul,pentru ca eu cred ca se intreaba la banca daca autorizeaza plata sau nu.Doar n-o fi varza si la banca la fel ca la LR?
Clau,mai lasa-i un pic si pe urma le spui ca n-ai primit niciun cec si vrei banii inapoi.Oricum daca sunt asa prosti si nu le trimit cu confirmare de primire,n-au nicio dovada ca ai intrat in posesia cecului.Tu o tii pe a ta,ca n-ai primit nimic.
Nuschu,Doamne cate aventuri ai avut cu LR!Cred ca ai o rabdare in tine si-o bunatate de poti sa uiti asa repede.Te felicit!Eu cred ca stau mai prost cu nervii,n-as fi rezistat.
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
azi am primit si eu coletul din 13nov era facut varzarupta cutia si umblat in toate pungile facute ghem rufele mototolite si trantite inapoi in ambalajele de plastic
urat tare din partea postei sau a vamii sau a cui naiba si-a bagat ghearele ...macar nu mi-a lipsit nimik
o sa intru diseara sa bag si linkuri dar numai jumate din comanda a fost a mea restu a unei prietene
edit: uitam sa va spun ...nesimtitii astia de francezi mi-au pus o maleta edeis pe care o comandasem 38 alb au pus 46/48 tot alb...este imensa noroc ca am avut cui sa o dauca ii trimiteam imediat un mail sabinei s-o fac varza...si pe eticheta aia a lor lipita pe punga cea cu codul intern scria masura 38
deci stiu clar ce-am comandat
mama lor de magari!!!

Bey, ce nesimtiti! Ar trebui returnata dar vezi ca e prea costisitor!