***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 2
carrie spune:
fetelor dar e ok sa facem branzica din lapte normal si nu praf?nu e contraindicat din acelasi motiv pt care nu e bine sa dai lapte de vaca inainte de un an?adica tot lapte e si daca e sub forma de branza, nu?
ce pareri aveti?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
Mihamora, multumesc mult ptr DVD-ul Baby Eistein, e super!!!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Graviduta spune:
Vreau si eu Baby Einstein!!! Auziti, dar pt ce vasta e? Am inteles ca sunt mai multe, nu?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
ella_74 spune:
carrie,
pune-i banana pasata in piureul de legume, sa vezi ce-o sa-i placa
carmen_so, soacra-mea se jura ca nu-l ia la ea in pat; nici eu nu stiu de ce nu doarme; i-am scos toate mesele de noapte, ca era obisnuit sa manance noaptea de cand il alaptam; poate fi si de la dinti, ca tre sa-i iasa cei de sus.
, mamica de David (24.04.2007)
gabiu spune:
graviduta, nu e comandat pe site, l-am primit de la nasi si nu mai am cutia, iar pe el nu scrie nimic. Stiu insa ca e luat de la un magazin toys zone ( daca te ajuta cu ceva).
carstea, ai facut cu lapte praf formula sau cu lapte praf integral? Ti-am respuns in capitolul trecut dar cred ca nu ai vazut. Nu merge cu formula
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
carstea spune:
KID, Carmen n-am incercat cu lapte pasteurizat ca nu vreau inca sa-i dau inca lapte de vaca pana la 8 luni macar(m-a convins Pepsi ca e bine sa sufli si-n iaurt).o sa las sa fiarba mai mult poate se separa.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
carstea spune:
Gabiu acum am vazut .Cu formula .Pai nu vreau sa-i dau lapte praf de pus in prajituri ca ala imi place mie si e dulce rau.Ai incercat si tu cu formula si n-a iesit?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
mica0307 spune:
Am fost si noi azi la vaccin. Si dr ne-a spus ce urmeaza sa papam in continuare.
Da nu am inteles o chestie. Voi cum cantariti carnea pe care o bagati in supica? Si dupa ce o firbeti o pasati si pe ea???
Si mi-a zis sa pun si ulei de masline fiert la bain marre. Cum Dumnezeului sa fierb uleiul asa??? pepsi help...
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
gabiu spune:
nu carstea, n-am incercat dar am o carte in care se spune ca branza se poate face din lapte de vaca (diluat in functie de varsta bb-lusului) sau cu lapte praf integral. Nimic de lapte praf formula. Si laptele praf rarau nu e dulce deloc
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
carstea spune:
Gabiu e drept ca nu l-am incercat.
Mica ti-am inteles fericirea de a o avea alaturi pe sora ta.Azi a plecat a mea sora inapoi la Londra dupa aproape o luna de stat in tara si deja ii simt lipsa.In compensare a venit sotul.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat