***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
ramona,
sotul meu nu s-a dus nici acum sa depuna dosarul meu pentru stimulent; a zis ca nu e destul de motivant sa faca drumul pana acolo; cred si eu
duda35,
eu ma dau acum cu fiole de la vichy impotriv caderii parului; am luat o cutie cu 18 fiole si ma dau de cate ori ma spal pe cap, adica o data la doua zile; firul de par devine viguros si lucios.
Didialex,
daca aveam mai multa minte ramaneam si eu in Germania cand am putut dar cred ca frigul de la voi din case m-a gonit 21-22 grade zici?
Sotul meu a lucrat vreo 6 luni acolo dar avea greencard si puteam sa ramanem acolo definitiv; s-a intors pentru mine in tara asta de cacao unde am trait trauma vietii mele :sa nasc intr-un spital privat dar sa fie la fel de nashpa ca intr-unul de stat; vorba sotului meu, numai in Ro traiesti paradoxuri din astea triste.
Si daca imi aduc bine aminte, pe 27 dec 2000 ma logodeam la Ofenbach iar asa zisa luna de miere de logodna a fost la Titisee, o statiune de munte la granita cu Elvetia care arata ca in povesti.
am locuit si eu la sotul meu, care statea atunci in Darmstadt (adica am fost de cateva ori si am stat cateva saptamani), putin langa Frankfurt; mi s-au parut oamenii foarte reci, germana nu e o limba usor de invatat si atunci am hotarat ca nu pot sa ma mut definitiv in Ge.
Acum imi pare rau, sotul castiga foarte bine acolo, nici aici n-o ducem rau, dar Germania e un loc unde sa-ti doresti cu siguranta sa-ti cresti copiii.
, mamica de David (24.04.2007)
ankaa spune:
Am terminat si eu de citit.Mi-am facut o ciocolata fierbinte,dar pana sa apuc sa o beau s-a racit de tot.Important e k doarme piticul .
LAURADI-e zapada mare la Brasov si inca ninge.Sper sa prindeti vreme mai buna.
MICA dak vrei zapada vino aici,k e destula.Sper sa avem si de Craciun.
CARMEN-ms pt raspuns(caderea parului).Voi incerca si eu cu vitamine.DUDA-la fel imi cade si mie parul.Ma intreb dak voi mai ramane cu ceva .
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa
ankaa spune:
PETIT_ANGE-al meu a acceptat lingurita d prima data.Am citit undeva k e bine ca inainte de a incepe sa-i dai cu lingurita sa-i pui printre jucarii una,sa se obisnuiasca cccu ea,sa o duca la gurita,etc.Asa o accepta mai usor.Eu n-am incercat.
LIVIANA-si meu deschide gurita la orice,inafara de legume .
ANDRADA-bine ai revenit printre noi .
Deocamdata papam doar fructe(mar,para,banana),cereale si supa CLARA,fara urme de legume.
POZE
Alex papa
ankaa spune:
Tot eu...imi cer scuze dak va plictisesc dar scriu de pe tel si nu pot edita mesajul anterior.
La capitolul pampersi,al meu umple cam 4-5 in 24h.Si noi suntem tot la marimea 4(ALYNA24).
Aaa..si Alex e incantat de jucariile cu sunete,dar e complet fascinat de mainile noastre(mai ales ale sotului) .
POZE
Alex papa
michigan spune:
votat si noi burtica frumoasa de Gina,
ah, m-apuca nostalgiile...
ma duc sa hranesc puiul si sa ne bagam la nani
noapte linistita fara prea multe treziri!
lauradi spune:
Alyna, i l-a taiat nasa putin,atat cat sa nu-i mai intre in ochi.Eu am considerat ca asta va fi taiereea de mot,dat fiind faptul ca am citit ca se poate taia pana la un an,nu chiar la un an.Insa nasa a zis ca ea vrea sa i-l taie "ca la carte" la un an ca sa stie si baiatul despre ce e vorba. Asa ca va avea 2 moturi!
Al meu e super haios,al tau e un frumos! Am vazut pozele.Mama, are niste ochi!
Abia astept sa pot sa-l pun si eu in scaunelul acela de baie.
Eu il scot in fiecare zi in curte 10,15,30 min sau mai mult,depinde de vreme.In casa ne mai jucam,maidormim,ne mai plictisim
Tot cam asa face si al meu,Alina,iar la capitolul miros...iihhhh
Vali, bravo! Si nu ne spui si noua ce i-ai spus lui Andrei ,ca poate functioneaza si la alti mai incapatanati?
Duda, cum am mai spus cade in prostie.Eu m-apuc de tratament.
Ultimele jucarii achizitionate au fost o zornaitoare de plus de la chicco(nu e cine stie ce ,dar macar nu se mai loveste cu ea cum face cu cele din plastic) si tel educational de la fisher price,cel din reclama de pe pagina asta ,in stanga,care e super si-i place tare mult.
Am luat si noi scaunel de masa,dar nu-l pun decat cate un min doua ,ca nu sta inca bine.
Piticasigogosica,multa satate micutilor! de la noi!
Da,Carmen,are foarte mult si asta vara ne-a fost tare greu ca transpira mult.Si acum mai transpira un pic pe la ceafa.
Liviana, sa-ti traiasca baietii!Tare draguti sunt si par sa se inteleaga,asa-i?Matei nu e gelos?
Angela, cred ca treaba asta cu parul des este pe cale sa se schimbe la cat de mult imi cade.
Gabi, Capraru zice ca intre 400 si 600 ml lapte,parca asa era.
Anka, merci de raspuns!vedem maine dimineata cum e si ne hotaram daca plecam sau nu.
Laura si DUCU (29.05.2007)
ckristina spune:
Eu ma avut atata treaba ca nu am intrat sa zic si eu ‘la multi ani’ pentru pitici sarbatoriti.
Petit ange, astazi Bianca a facut si ea mofturi la lingurita; dup ace luam mancarea in linguritza, o lasam,chiar o ajutam sa puna man ape coada linguritzei; jumate in guritza,jumate pe ea, dar tot am pacalit o. ce nu termina de mancat ii diluez cu apa si I pun in biberon(macar sa termine…ca nu I fac mult)
Ella, cam tarziu vine raspunsul meu;intrebai de robotel sau oala;depinde de ce vrei:doar pentru bebe sau pentru toata familia; eu am robotelul chicco si e mic, nu ajunge sa prepar si masa pt mine si sot;avantajul e ocupa putin locspeli repede;eu l am primit; daca ar fi sa mi cumpar, as lua ceva mai mare , sa papam toti sanatos;
Lauradi, frumos baiatul frezat!
mai am cateva pagini de recuperat dar le las pe maine
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Motannel spune:
Am revenit, insa iarasi tarzior ... am recuperat cele 10 pagini, insa printre baita, plansete, agitatie, papica, adormitul de noapte care uneori dureaza mai mult (astazi am fost mai norocoasa, ptui, nu fie de deochi!). E posibil sa mai fi facut cateva greseli, insa sunt obosita si nu mai am puterea sa corectez. Scuze!
Astazi am iesit afara, iar Teodora a rezistat treaza 15 minute si a adormit ...cred ca aerul mai rece a fost de vina. Ne-am plimbat vreo ora si jumatate cat a fost soare, si a continuat somnul in casa 1 ora (nu-mi venea sa cred, altadata s-ar fi trezit la intrarea in casa!)
Ma mai laud cu fiica mea: de cateva zile isi scartzaie singura jucariile din cauciuc in mod insistent si are si preferinte ... un catel si un ursulet. Nu trebuie sa i le mai strang eu sa chitaie ...si pana acum le tziuia, insa acum e evident ca le strange constient si ritmic. Si la jucariile muzicale apasa toate butonasele ...Si a inceput sa se joace mai mult singura ... sta in fundetz si cu multe jucarii in jurul ei! Iar piureul de mar sau de legume il papam in bucatarie ... o asez pe bancheta langa mine si ii dau cu lingurita! E chiar cuminte si papa binisor ... ne mai curge din gurita, dar asta e! Multa vreme i-am dat cu lingurita in timp ce statea pe spate, apoi sprijinita de perne ... Si ii place mult sa-mi prinda fata cu manutele si sa ma stranga ... daca are unghiutele marisoare evit dragaleli dintr-astea ... (noi taiem sambata unghiutele!), iar cand suge isi intinde degetelele la pupat ...mor de dragul ei!
Ramona7, mi-am depus si eu dosarul pentru stimulent pe 6 septembrie si inca nu am primit nimic! Nici nu stiu de unde ii primesc ... pe cupon cu alocatia fetei sau de la serviciu?
Irinusha, ti-am admirat minunile si cred ca seamana foarte bine !
Petit_Ange, la mine a acceptat Teodora lingurita fara probleme [(de mititica ... ii dadeam si Sab Simplexul cu lingurita, si Calpol!), la fel si biberonul (pentru ceaiul Baby Drink)]. O fi din cauza ca e rosie? Lingurita e una rosie din plastic pe care am primit-o in spital de la Happy ... e chiar banala ....dar Teodora a fost atrasa de rosu de mititica! ... Numai cu suzeta nu am avut succes si mie imi lipseste si acum cand e pe punctul sa adoarma ca e nervoshica ... insa nu a vrut-o si pace!!! Si marul i-a placut de la inceput ... para nu pot sa spun ca-i place in mod deosebit ca e mai dulce si am remarcat ca Teodora prefera ceea ce e mai acrutz! Dar o papa si face si KK, oricum ii dau putintica!
Chiquitita, am admirat-o pe durdulutza ta frumoasa! Cate kg are acum?
Lauradi, si Ducu frezat e minunat! A stat la tuns?
Michigan, am admirat si limbuta! Stii ca avem lenjerii la fel? Doar ca a Teodorei e rosie cu iepuroii aia mari si frumosi!
Andrada, bine ai revenit! Ce mai face Antonio?
Vali5, eu ziceam de sunetul tastelor ... si ma bucur ca Teodora nu tresare cand tastez si ea doarme! Edit: Ce bine papa Andrei ... Teodora abia daca bea 500ml laptic formula, apoi supica/piureul de legume (mai rar)/ fructele ... Intre ele san ...Eu spun ca papa putintel, dar mai mult nu vrea!!! Eu inca ii fac 120ml laptic din care papa cam 100, iar restul arunc.
Alyna24, Davidutzul e tare frumusel! Mai ales cu falcute. Cum incalzesti baia cand il speli ...mai ales ca nu sta cu tot corpul in apa? Eu inca o spal pe Teodora in cadita in camera, dar ma stropeste toata! Edit: multumim ca ne-ai admirat si pe noi!
Lbelciug, curiosul cu ochii mari e super!
Carstea, felicitari pentru manacacios! Poti verifica daca e deshidratat pipaind fontanela ... daca e usor trasa in interior inseamna ca-i trebuie hidratare!
GinaM, cu adevarat esti o mamica minunata!! Am votat!
Si mie imi cade parul groaznic ... l-am tuns o data , insa cred ca ma tund "baietel".
Noapte buna tuturor!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
lauradi spune:
Merci,Ckristina!
Fac si eu urarile pt maine de pe acum,caci maine nu stiu daca intru ca s-ar putea sa plecam in Poiana.Asadar,in ordinea nr de pe body(stiu ca-s multi pe 20):
Louisa Marie de Lauraa
Ioana Adriana de Cristalina
Lukas Daniel de Pistachio
Matei Alexandru de Tamaraspt
Giulia de Katiapam
si pt o super mamica ,
Pepsi
Laura si DUCU (29.05.2007)
mica0307 spune:
liviana vazut si eu pozici frumoase. Vreau sa iti spun ca la filmulete (ca le-am vazut pe toate) Maya era tare atenta.
Am pus poze noi. Si cu sora mea
aici.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze