***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

LBELCIUG, ai gasit cresa care sa-ti convina (aia cu program saptamana)?Cum e?
Michigan,si eu i-am luat un scunel lui R ca-mi-a placut cum statea puiul lui Gabiu dar daca nu sta bine in fundulet nu sta ca lumea.R aluneca in toate partile in el ca el nu sta singur in fun, asa ca am sistat pentru un timp baia in scaunel.
Citind cat lichid beau capsunelele voastre si simtindu-ma cu musca pe caciula ca nu am mai facut copilului un ceai de nu stiu cand m-a dus repede si am facut un instant de musetel.Dar mi-am adus aminte de ce nu i-am mai facut ceai.NU BEA!As zice ca e deshidrat pe langa ce cantitati beau ai vostri copii.R bea lichid doar lapte si ala cam 600 ml +nu stiu cat suge o data pe noapte.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

carmen so curioasa fata!
carstea si eu m-am gandit ca va trebui totusi sa astept sa stea in fundulet, of ,ne mai chinuim in cadita vreo luna si ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, multumesc!
Carstea, era vorba de gradi cu progr saptamanal. Da, am gasit-o si am vizitat-o. E f ok, este la fel ca una normala, doar ca cei mici petrec mai mult timp acolo (multi sunt luatid e parinti acasa, seara, asa cum dorim si noi sa-l luam pe Matei). M va merge de la anul acolo.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANDRADA te primim si fara temele facute!Vino sa ne povestesti ce face Antonio, pe unde ati umblat ,ce mai mancati, ce progrese ati facut.Ne-a fost dor de voi!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTE LUNICI Razvan de Ramona si
LA MULTI ANI !!! AMELY

Pepsi,
si eu am citit despre borcanele biologice, am sa incerc si eu - am vazut ceva Heinz- dar acum la inceput dupa ce fac legumele la abur merg striviye cu furculita sau trebuie sa le pun in blender ?

Didialex,
multumesc pentru raspuns - o sa fie confuza o vreme dar trebuie sa invete si romaneste...

Lauradi,
dragul de el !Te mosteneste pe tine , si tu ai parul des ! Si noi avem parul in ochi dar rezolvam cam de Craciun...

Alyna24,
am vazut si la alte fete suportul acela de baie, imi place tare ! La noi e cam rece in baie, trebuie sa avansam si noi curind ca vanita e cam mica ...

La subiectul poze : capsuneii nostri cresc ! In curind vom alerga prin casa dupa ei, ne vor cere mincare ...

Eu ieri i-am dat cereale de ovaz,din acelea care se fac cu apa, au si lapte in ele , voi vedea reactia,i-am dat odata, nu s-a constipat, sa vedem...ii plac dar era mai incintata de cele cu orez - deh ! aveau aroma aceea de vanilie...Pepsi, inca nu am gasit organice, dar acum am masina si o s-o iau din loc la cumparaturi !!!

Mutumesc fetelor care mi-au scris referitor la pisici, incet, incet ma obisnuiesc cu ideea, asa e, sanatatea lui Nicole e mai importanta. Voi face o curatenie GENERALA, si asta e, viata merge inainte !

Va doresc o seara placuta tuturor !

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vali5, uau cat mananca piticul tau, al meu daca suge 600 ml/toata ziua +vreo 100 gr de piure. Bravo voua
alyna24, e un scump pustiul tau cum sta el in scaunel
michigan limbuta scoasa
duda35, eu l-am pus pe al meu de la 5 luni in scaunul de masa ( pe el scria ca se poate folosi de la 4-36 luni. Si nu sta inca singur in fundulet, deci poate fi folosit si inainte. Succes la cautari
lbelciug, ai niste baieti f. frumosi si cu niste trasaturi f. conturate
mica0307 si al meu ma trage de nas, ochi, gura si-mi baga manuta lui in gurita ca-i place ca-l apuc de degete
carstea, al meu nu sta inca singur in fundulet dar scaunelul de baie e destul de micut si-l incadreaza f. bine, astfel incat sta sustinut din toate partile. Si eu credeam ca nu-l voi putea folosi pana mai tarziu dar l-am pus de incercare si vad ca ii vine ok. Si noi mancam 600 ml toata ziua, apa/ceai deloc, si piure cam 100-120 gr. Slabut dar totusi aratam bine, nu stiu cat ar trebui sa manance la 6 luni. Fetelor, voi stiti?
Eu am citit in suplimentul de nutritie de la mami ca la 6-7 luni trebuie sa manance de 2 ori /zi cate 100-150 gr de piure ( fructe/legume). Al meu nu mananca atat! Dar lapte?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna seara, fetele cucuietele!

scireti, scrieti, nu va incurcati. eu nu prea mai apuc cu al meu pici, ca a descoperit ce interesnt e sa te rostogolesti si exerseaza pana oboseste, apoi nu se mai linisteste decat in brate. mi-a rupt spatele. azi a fsot uscat si pe alocuri chiar soare, asa ca am iesit la plimbare - o ora jumate l-am plimbat ca adormise si nu am vrut sa il trezesc, dar pana la urma nu am mai putut, mie imi era frig si foame rau asa ca l-am dus in casa. moama, ce a mai plans...a fost asa de marait ca a trebuit sa-l car doar in brate. acum doarme.

vorbeati de cat mananca/beau bebeii. al meu are cam sase mese in 24 de ore, cam la patru ore ziua (bea aprox 200 ml, dar ma multumesc cu orice cantitate de la 14o ml in sus). cand ii dau la lingurita, nu conteaza ce e in ea, mananca tot. pana acum nu am avut curaj sa ii dau mai mult de o jumatate de borcanel, dar dupa nu mai vrea lapte. si nu vrea lapte cel putin trei ore dupa. de-aia mi-e si frica sa ii dau inca o masa de fructe, ma gandesc ca ramane cu prea putine mese de lapte. o sa mai vad. si david nu bea altceva in afara de lapte. am incercat cu apa si ceai si nu a vrut nimic. i-am luat acum o canita cu tuturoi moale, o sa i-o dau sa se joace cu ea si apoi o sa-i pun si lichide, poate funcitoneaza.

am vazut ca a revenit andrada, ce bine!

vazut poze, dar nu mai insir, ca sa nu se simta careva exculs. azi am avut o zi mai proasta, dar mi-a trecut uitandu-ma la poze (bine, imi trecuse de cand l-am dansat pe al meu de noapte buna). avem niste copii minunati. fara nici o exceptie.

ma duc sa ma culc, nu stiu ce am de sunt asa de obosita. noapte buna!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, va multumesc frumos tuturor acelora care ne-ati votat.
Cele care mai doriti sa vedeti burtica in crestere si sa votati ma gasiti la pag': www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 cu foto':"De 3 ori mamica!" si la pag':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23 cu: "Esti un copil minune!".
Multumesc anticipat!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Carmen_So, gata, m-ati convins si nu voi lua Danone. Oricum nu sunt fan Danone. Merci!

Liviana, ce glascior are Bogdanel, e asa haios cum spune el "ba-ba"! Ai niste baieti tare frumosi. Eu mereu l-am admirat pe Matei, cu ochii lui mari si frumosi. Iar Bogdanel e un scump. Cu cine seamana ei cu ochii asa mari?

mica, si pe mine m-a zgariat ieri Andrei pe fata. Iar cand isi baga degetele la mine in gura rade un pic ca sa ma provoace si eu incep sa ii rontai degetelele - rade in hohote.

Graviduta, da, eu sunt Valentina. Multumim!

Alyna24, si kk lui Andrei variaza, uneori e taricel si alteori mai moale, dar nu stricat la burta. Acum fac si ei ca noi, in functie de ce mananca. Si cred ca e normal sa miroasa mai nasol. Asta e, daca le-am diversificat meniul...

gabiu, multumim! Dar nu mananca chiar zilnic 1000 ml de lapte. Cred ca undeva intre 800-1000 ml / 24 ore. Cand am scris mai devreme ma grabeam si am calculat cate mese de lapte are x 200 ml cat ii prepar la o masa. Eu vreau sa aiba macar 2 mese fara lapte, adica una de fructe si una de legume.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vali5, si asa e super bine Cate kg are?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput