Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

stiu cum e ca si eu de cand il am pe bebica, as dormi intruna, seara la 10 deja dorm, la munca casc intruna, cred ca daca as putea sa stau acasa nu m-as misca din pat...

si am o foame, dar de cate ori ma incearca mai beau un pahar de apa plata cu lamaie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor va multumesc.
Pai eu sunt nebuna, medicul e normal. Si eu am incredere in el. Omul mi-a zis ca pana saptamana viitoare sa asteptam frumos sa vedem cum evolueaza embrionul ca se poate foarte bine sa fi ovulat mai tarziu si asta e. Da pe mine ma chinuie intrebarea aia cu inimioara. El mi-a spus ca nu e cazul sa ma gandesc la ce e mai rau, caci statistic vorbind probabilitatea sa fi ovulat mai tarziu, mai ales ca am un ciclu lung si neregulat e mai mare decat sarcina oprita din evolutie cum am zis eu, caci el nu a zis asa ceva. Oricum nu am ce face si o sa astept pana saptamana viitoare cat de cuminte pot. Am incredere in medic, e cel cu care am nascut, daca chiar o fi ceva are si eco 4D la clinica deci nu asta ar fi problema. Eu scurgeri nu am, durerile de burtica mi-au fost normale. Cu creierul stau mai prost, v-am zis. Asa imi trebuie daca citesc. La prima sarcina parca am fost mult mai linistita in domeniul asta ca eram mult mai aeriana, nu prea stiam eu nimic de sarcina.
Mona eu sunt in Ardeal asa ca nu vin la medicii din Bucuresti.
Irda tinem pumnii la eco.
boticelina nu stiu valorile normale stiu ca eu aseara aveam 12 cu 9 si mi-a spus ca e ok.
Ana_a tinem pumnii la anunt azi.
anaxena chetia ca inimioara se vede la 6 saptamani m-a speriat si pe mine. Of.
Va pup.
Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Irda imi pare rau sa aud ca au revenit maronelile. Sa speram sa reusesti sa stai in patutz cat mai mult sa te odihnesti.
Aalina eu zic sa nu iti faci pb prea mari, te cred ca esti ingrijorata, dar nici ecograful nu da masuratorile exacte suta la suta si exact cum a zis Irda fiecare copilash se dezvolta altfel. Eu stiu sigur ca si la mine va fi mare diferenta fatza de varsta dupa UM si cea adevarata pt ca am ciclul de 36 de zile deci ovulez mai tarziu decat la unul de 28 asa a fost si data trecuta si a fost ok. Daca era ceva pb sigur iti zicea medicul. Oricum "pisicul" conteaza asa ca incearca sa gandesti pozitiv pana la programarea urmatoare.
Boticelina valorile in sarcina difera mult de ex la mine de cate ori am mers la control de fiecare data era alta valoare, ba sus ba jos. Nu le am eu in cardiologie si cu tensiunile si etc dar daca la control nu iti zice nimic de rau nu iti fa griji. Si incearca sa eviti chestii din astea sa iti faci griji din orice minunatie stiu ca e greu ca na vrei sa fie totul bine si faci nspe mii de scenarii dar incearca sa eviti, cand vei merge la control ti se va spune exact daca e bine sau nu. Daca tu te simti ok si nu te ia cu lesin sau mai stiu eu ce nu iti fa pb, zic eu.
Ana tinem pumnii.
Vicky ms de lamuriri. Oricum la mine in ce am primit de la spitalul asta comparativ cu ce am primit data trecuta scrie ca intre 10-14 sapt face early dating scan si intre 18-20 eco morfologic. La sarcina trecuta scria ca la 12 sapt face eco morfo si la 18-20 a doua unde iti zice si sexul daca se vede. Aici e si in fct de fiecare spital ca au politici diferite.
Mona ma bucur ca te simti bine si ca a reusit sotul cu noul job. Nasol ca nu ai cu cine lasa pe Cris stiu cum e si eu cu fata daca e sa plec de dim nu am ce safac o chinui saracutza tre sa o car dupa mine, vb tatalui meu copilul asta a crescut pe drumuri. pai daca nu am cu cine sa o las ce sa fac treburile trebuie rezolvate nu asteapta. E greu dar tre sa reusim cumva.
Fata e bine am fost ieri la medic si m-am enervat de numa imi venea sa le bat pe gastele alea de la receptie is numai doua la care am mers si data trecuta si am depus toate actele pt mine si fata eu inregistratata fata nu. Bun zice va fac programare veniti mai devreme cu vreo 10 min sa mai completati odata hartiile. Bun ma duc completez le dau hartiile zice ok luati loc in sala veti fi chemata de medic. Si stau si astept intra toti care erau in sala vin altii intra si aia noi nimic acolo in sala. Merg la aia la receptie zic pai au trecut 40 de min nu ne vede si pe noi cineva? Aaa pai nu stiam ca vreti sa vedeti medicul, cum nu stiai frate ca am programare facuta doar nu stau in sala de asteptare la dispensar asa de flori de mar. Bun zice imi cer scuze etc luati loc veti fi chemata acusi, trec iar vreo 10 min fata deja nu mai avea rabdare eu cu greturile mele ma abtineam si vine aia iar si imi zice vai scuze tre sa mergeti la etajul 1 nu aici jos si i-a luat 10 min ca sa isi dea seama. Ok dau sa merg sus zice vai sorry nu merge liftul tre sa luati scarile zic ok da atunci las carutul aici cum naiba sa il car pe scari dupa mine ca nu pot. Ei si urca draga cu catel cu purcel la etajul 1 fata imbracata gros eu la fel sacosa cu actele dupa noi canitza de suc carpa ei, ajung sus gafaiam ca trenul erau doi mosnegeii acolo care cica vai da ce mai gafai e asa grea fata. Na ce sa le mai explic stiti eu isi si gravida si bebe asta are aproape 13 kg daca nu mai mult. Uff si intr-un final dupa vreo ora si ceva ne-a vazut si pe noi medicul.
A zis ca fata e ok nu e infectie jos ci numai o iritatie care se pare e de la raceala care e un virus cica mai pacatos anul asta si de aia si voma si scaunele moi si ca deja se reface fata sa ii dam multe lichide a controlat gatutzul a zis ca nu e rosie si nici nu are infectie deci suntem ok ne revenim dupa virus atata tot. Bine ca e ok si nu are alte pb.
Azi sunt happy Florin nu merge la servici asa ca pot sta sa ma odihnesc si eu mai mult sa mai stau intinsa si in genere mai relaxata ca are cine sa ma ajute cu bebe.
Cam atata de la noi o sapt usoara in continuare pupici la toate fetele!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

The_andreea an fost la control acum 4 saptamani cand mi-a facut eco vaginala si mi-a confirmat doar sarcina ca in rest mare lucru nu s-a vazut acolo. Activitate cardiaca nu m-a lamurit doctorul ca ar fi, desi repet el nu parea ingrijorat. O sa mai astept o saptamana ca nu am incotro. Oricum in orasul asta pe mana altuia nu ma dau.

Mada ma bucur ca e ok fetita.
Pupici

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor, va pierdusem, nu stiam de unde sa va iaucaci nici nu sunt tare in domeniu, ce sa va zic, chiar mi-a fost dor de voi si discutiile noastre, dar na, ca sunt cu voi aici si va astept.
Eu una cred ca este bine bb.-ul meu acolo, numai ca stiti voi, simptome nici acum dupa 6 saot. si 5 zile de la UM , in ceea ce priveste sanii la fel, ba ma dor, ba nu ma dor.
Va pup si astept vesti bune
TUCHI123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
am si eu nevoie de ceva lamuriri din partea mamicilor care au deja o nastere:care e treaba cu peridurala(scuze daca nu am scris exact cum trebui dar chiar imi este fff strain)-pt ce este ,unde si cand anume se face,daca trebuie cumparata de undeva ori se da din spital etc.
eu cand am nascut nici nu stiam de asa ceva si sincer o iau cu informatiile de la zero.multumesc anticipat pt raspunsuri si pe toate.
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!!
Va doresc tuturor o zi buna si plina numai de evenimete placute su vesti bune!!!!!
Aalina incearca sa stai cuminte pana la urmatoarea eco pt ca daca te agiti ii faci rau lui bb. fiecare sarcina e diferita asa cum si noi suntem diferiti unii de altii. daca doctorul era optimist tu nu ar trebui sa fii altfel. Curaj, o sa vezi ca o sa fie bine.
Mada ma bucur sa aud ca fetita ta nu e foarte bolnava si ca o sa se faca bine. Aveti grija de voi.
Tuchi in privinta simptomelor si eu stau cam la fel. Bine, eu am mai putin ca tine, 5s+6 zile, dar n-am greturi, pofte. Mi-e foarte somn in schimb si sunt lipsita de energie, as lenevi in pat toata ziua. Si ma dor sanii dar nu mereu cu aceeasi intensitate.
Mikycris e buna intrebarea ta. si eu sunt f curioasa in privinta epiduralei. Poate sa-mi spuna cineva daca si unde se poate face in Bacau? Eu am auzit un caz in care pacienta ii spusese doctoritei din timpul sarcinii ca ar vrea epidurala, dar aceasta nu i-a spus decat cand era in travaliu ca in maternitate ei nu fac asa ceva.
Pupici tuturor

Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy pus asteptam vesti de la tine. Cum a fost la doctor?

Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetelor!!

Prind si eu un moment de respiro sa va mai scriu una alta.
Crisarh tu le-ai spus sefilor de sarcina?Imi aduc aminte (daca nu gresesc) ca lucrezi numai din septembrie acolo.

the_andreea, sa stii ca nu-i obligatoriu sa ai vreun rau, trebuie sa te bucuri ca te simti ok.Eu la prima sarcina inafara de somn si pofta de lapte alceva nu am avut.Undeva dupa 2 luni de sarcina ma incerca o usoara indispozitie de la stomac dar am scapat cu bine

mada_mxm, multa sanatate fetitei tale sa se faca bine cu burtica!

brujo, golul asta in stomac parca il simt si eu dar rezist eroic, mi-am propus sa fiu tare si la munca si acasa, mai ales ca Stefan ma ia de fresh cand il scot de la camin.

bubuleana, sanii vor deveni tot mai durerosi, in special dimineatza, imi amintesc de la prima sarcina ca spre sfarsitul perioadei imi erau plini de vene albastre si ma intepau, in special la sfarcuri aveam o senzatie de mancarime, cam dupa luna a 7-a dupa dus imi stergeam sfarcurile cu un prosop aspru, cica asa trebuie, sa-i formezi pentru bebe, sa poata sa pape.Mai avem noi pana atunci...

anaxena, eu voi naste cu medicul cu care am nascut si prima data, sper. Dar cu siguranta voi merge si la alt medic pentru un ecograf.

AlinaMaria, ma bucur ca e mai bine infectia urinara, incet incet o sa treaca! Mmmm mi-ai facut pofta cu mancarea...eu inca nu am pofte anume, parca nici nu mananc suficient...

Fetelor, eu mi-am propus ca de data asta sa mananc multe fructe!!!Pentru ca la prima sarcina nu am putut, nu imi cadeau bine la stomac, am baut numai lapte, cu miere de albine si unt, iaurt si banane....si Stefan al meu face la fel acum, nu vrea nici sa se apropie de fructe...
Dar va spun sincer ca nici acum nu pot manca fructe ca nu imi trebuie...Azi am reusit performanta de a manca 3 mere.

Ralu, eu am fost fumatoare, acum nu mai fumez de loc, nici o tigara, si cu Stefan am reusit sa fac la fel, dupa ce am vazut testul de sarcina am pus punct tigarilor si a fost ok. Am citit si eu ca trebuie sa le reduci treptat, dar nu cred ca e vreo problema daca psihologic vorbind nu-mi mai trebuie si vad ca nici organizmul nu mi le cere.

Inca nu i-am zis sefului nimic, o sa-i spun mai incolo

Sa va intreb in legatura cu acidul folic, cate pastile luati pe zi?Daca luati?Eu cum nu am ajuns inca la medic, am fost la farmacie si mi-a luat o cutie ieri am luat prima pastila. Nu cred sa fie bai mare ca nu am inceput inainte sa stiu ca raman gravida.

M-am cam lungit...mai revin!

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

scuze epidurala este corect!
astept ceva informatii cat mai clare.
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput