Mamici de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by violeta69quote:
Originally posted by maryb
violeta, la ce clinica ti-a zis ca nu au acele substante pentru listeria ??? ca si eu cand am vrut s-o fac la Hypocrat 2000 tot asa mi-au spus. si pe aia nu am apucat s-o fac.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
la medicover mi s-a spus ca nu au substantele pt listeria!
Edit:scuze,credeam ca tot de medicover era vorba si la tine,dar nu era asa...am vazut dupa....
inseamna ca nu prea se mai gaseste in Bucuresti substanta asta
ce ghinion pe noi...ca totusi e destul de importanta si analiza asta!
Vio 7+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Vio 7+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
ANAXENA,nr de tel 0724464646.este de la cabinetul dr iosup din str sandu aldea.o sa ti raspunda o asistenta,intrebi ce vrei sa stii.
VIOLETA,care i faza cu tiroida?cum se numesc analizele pe care ti le ai facut,unde le ai facut si cat costa?si cum ar putea influenta asta evolutia lui bebe?nu de alta,dar m ai cam speriat,pt ca eu am greutatea de 83 kg ,asta dupa ce pana la 25 de ani am avut 50kg.toata lumea imi spune ca poate am probl cu tiroida,dar n am ajuns pana acum sa fac aceste analize.
fetelor,va recomand sa faceti analizele la clinica medlife din grivitei.se recolteaza inclusiv sambata,analizele sunt gata a doua zi,iar rezultatul il poti vedea on line.
LOUANA,imi pare rau pt hipertensiune,ai grija de tine!
Mami de Cris si 9+
Poze Cris
multumesc mult de tot
am sunat si mi-au zis ca mai bine sa vin la 14 sapt si astfel m-au programat pe 21 dec
iti raman datoare
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Aalina spune:
Fetelor nu va pot reda ce simt. Am fost aseara la medic.Dupa UM sarcina ar fi avut 9 saptamani si o zi. Dupa ecograf embrionul avea 6 saptamani si 4 zile. E normala o asa diferenta? Si ce m-a ingrijorat a fost ca nu s-a vazut activitatea cardiaca. E normal? Va rog sa imi ziceti care si cum ati trecut prin asta cum a fost la voi caci trebuie sa rezist pana saptamana viitoare cand merg iar la control.
Medicul era destul de optimist da eu...
Va pup
Dorian
prunca...pruncul
the_andreea spune:
Buna dimineatza.
Aalina e primul control la care mergi de la inceputul sarcinii?Poate a fost ovulatie tarzie(nu neaparat de 3 sapt dar poate e mai mic cu 0 sapt si o sa o recupereze el mai tarziu).Si daca doctorul era optimist,poate stie el ce stie.Si nu inteleg,cum nu s-a vazut activitate cardiaca?Nu ai vazut tu sau nu a vazut nici dr?
Eu zic sa stai linistita deocamdata si sa gandesti ca totul va fi ok.Sau poate sa te duci sa mai ceri si a 2a opinie,la alt medic.
Bafta multa.
Pupici la toate fetele si o zi cat mai usoara.
Andreea 10+ si Theona-Lucia (27.08.2002)
ana_a spune:
Aalina, eu zic sa te linistesti!Nu ma pricep eu la chestii dastea, dar daca medicul a fost optimist, e bine sa fii si tu, mai astepti o saptamana si sper din tot sufletul sa fie bine.multi!
Fetelor eu scriu in fuga, sunt la munca si nu prea am timp de DC, dar va rog sa-mi tineti pumnii, azi am sa-i spun sefului de sarcina, sunt curioasa de reactia lui...eu lucrez aici numai din mai anul acesta si nu era in plan vreo sarcina.
Revin dupa ce reusesc sa va citesc toate mesajele la toata lumea!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
boticelina spune:
Buna dimineata tuturor fetelor!
Spuneti-mi si mie va rog, daca stie cineva, care sunt valorile normale ale tensiunii in sarcina? Ca nu stiu ce m-a apucat aseara sa-mi iau tensiunea si aveam 9,5 cu 6,5 si am fost certata ca e prea mica, s-au speriat ca sunt anemica si alte d-astea. Sau poate aveti vreun link...
In rest am visat un vis foarte ciudat azinoapte. Stiam ca trebuie sa ma astept la asa ceva dar trebuie sa recunosc ca m-a surprins modul in care s-au incurcat itzele creierashului meu
Va pupam si va dorim o zi minunata!
Monica si gargaritza 6+
"If you are unware of your choices, then you have none"
Irda spune:
'Neatza fetele!
Sunt si eu pe-aici, dar cam amarata!
Dupa ce vreo 3 zile ajunsesem si eu cu secretia la normal si eram fericita...ieri dimi m-a pocnit din nou cu maroneli....asa ca am sunat dr., am mai facut un Gravibinon si acum stau ca pe ghimpi pana luni cand am programare la eco!
Offf.....sunt cam down azi...imi pare rau.....da' al naibii sa fie daca inteleg de ce atatea probleme ca sa aduci pe lume un puiutz pe care ti-l doresti de nu mai poti!
Alina.....mai asteapta o saptamana....poate a avut loc ovulatia mai tarziu.....implantarea.....or fi fost toate decalate si de-aia e mai mic puiul....plus ca ei nu se dezvolta uniform....stiu o mamica al carei pui la o eco era cu 2 sapt mai mic si la urmatoarea ....peste alte 2 sapt era cu cateva zile mai mare decat varsta sarcinii...recuperase diferenta!
Mai e si cum masoara dr.....ca juma de mm la deal la vale deja iti da alte valori!
Pup fata!
Aveti grija de voi!
Ma duc sa fac ceva de papa si sa "chinui" patul...daca ma lasa Dari!
Va pupicesc pe toate si sa aveti grija de voi si de bebeii mici!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Aalina
Fetelor nu va pot reda ce simt. Am fost aseara la medic.Dupa UM sarcina ar fi avut 9 saptamani si o zi. Dupa ecograf embrionul avea 6 saptamani si 4 zile. E normala o asa diferenta? Si ce m-a ingrijorat a fost ca nu s-a vazut activitatea cardiaca. E normal? Va rog sa imi ziceti care si cum ati trecut prin asta cum a fost la voi caci trebuie sa rezist pana saptamana viitoare cand merg iar la control.
Medicul era destul de optimist da eu...
Va pup
Dorian
prunca...pruncul
stai lnishtita,intradevar poate ai ovulat mult mai tarziua,asha s-ar explica varsta sarcinii...iar activitate cardiaca are la peste 6 sapt..shtiu ca te gandeshti la ce-i mai rau,poate ar trebuii sa mai ceri o parerea de la un alt dr si asta cat mai repede ca dc ma gandesc la ce e mai rau trebuie sa actionezi imediat
iti tzin pumnii si sper sa fie bb bine
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
monalac spune:
ALINA MARIA,ma bucur ca te simti bine,sa dea dumnezeu sa fie la fel in continuare!!cat despre ce ai cumparat de mancare//mama,mama,ce pofta mi ai facut!//
AALINA,imi pare tare rau,insa eu zic sa mai mergi la un eco,mai performant.la ce dr ai fost?pana acum tu nu ai facut niciun eco,ca nu mai stiu?eu si acum ma gandesc la ce mi s a intamplat acum 6 ani,cand la 11 saptamani de sarcina mi s a spus ca sarcina se oprise in evolutie si mi s a facut avort.asta desi la 9 saptamani de sarcina facusem eco,iar bebe era bine mersi....si acum stau si ma gandesc daca nu cumva sarcina era bine si s a inselat dr...dar atunci nu aveam acces la net,habar n aveam de eco 2d...asta e.mereu o sa ma intreb//oare nu am omorat copilul?//
iti tin pumnii!!
ANAXENA,ma bucur ca ai reusit sa faci programare,cat despre//iti raman datoare//,stai linistita,doar suntem aici ca intr o mare familie si pun pariu ca daca e o problema,toate fetele ne vor sari in ajutor...
BOTICELINA,sper sa fie bine cu tensiunea.oricum,e bine sa ti o controlezi mereu.
ANA_A,nu ti face probleme cu seful,daca e un om intelegator,nu ar tb sa aiba alte recatii decat de intelegere...
VIOLETA si alte gravidute care vor sa faca listeria,faceti le la medlife.
MADA,ce face fata,se simte mai bine?
eu sunt bine,inca mai am greturi,dar suportabile si de azi am intrat in saptamana a 10 a.am sunat o azi pe dr pacu sa i spun ca ma duc sambata la medsana,chiar daca ma omoara la buzunar,ca i 125ron o eco,iar in spital ii dau 50ron,insa nu are cine sa ma duca la buc pt ca sotul pleaca dimineata la 5 30 si vine seara la 18 30 acasa.nu stiu daca v am spus,dar sotul a fost prof ca si mine,insa de o luna si a schimbat serviciul,a luat ex la pompieri,la bucuresti si 2 luni face un curs,zi de zi cu exceptia wekeendului.pana va intra la ture e f f nasol,vine f obosit,dar asta e,ne descurcam tare greu cu banii,aici macar va avea un salariu mai mare,dublu decat in invatamant.si n am decat sa plec dimineata cu el si sa stau la cumnati pana seara,cand vine el sa ma ia,dar e f nasol ca tb sa l las pe cris cu altcineva o zi intreaga si nu prea am cu cine,iar daca l iau cu mine il dau peste cap sa l trezesc la 5.hai ca am scris o gramada.pupici tuturor gravidutelor.
10+
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
mey fetelor am o lene in mine de nu mai pot,vorba aceea "de ma doare"
n-am chef sa ies din casa,ash vegeta toata ziulica..ce bb puturos o sa fac
proiectul bebe pink