Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

In seara asta mi-am facut de lucru si am mai pus poze in filmulet...ca n-am mai pus de la 2 luni...
Daca aveti timp,chef si rabdare...va invit sa vizionati,cum a crescut david in 7 luni...Daca nu...nu-i suparare...ca inteleg ca e lung,vreo 6 min si ceva

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Sa-ti traiasca si sa fie toata viata cu zambetul pe buze
. E un dulce... i-am vazut evolutia cu lacrimi in oki.. ce mult se schimba puiutzii nostri!!!

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mihaeloooooooooo m-ai dat gata cu filmuletul tau.
Nota 10+ de la mine.
Am ramas muta.....
Ce femeie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

am pus linkul la albumul de 8 luni pe prima pagina. Hai, sariti cu poze.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Am sarit hooooooooooooooooooooooooooooop

Mergi la inceput

Adormirati, ha?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Val, daca are scaune multe sa ii duci o coprocultura ca noi din parc am luat diareea. Stiu si de la ce copil am luat. La ochisor are albeata din cauza mucisorilor. Scoate-i bine mucii ca se duc la ochisori. La fel am patit si noi.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

As pune si eu poza, dar sincer nu stiu cum. Sa nu radeti de mine, dar nu am mai pus.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Puiuta mea nu a vrut sa manance nimic astazi.A mancat 300 de ml de lapte toata ziua in conditiile in care este copil la aproape 8 luni.Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea.Incerc sa nu ma mai stresez dar nu pot,nu reusesc sa stau linistita cand imi refuza orice ii dau.

Una peste alta s-a culcat la ora 23 pt ca a vrut sa il astepte pe tasu.Cand la vazut a inceput sa strige la el ta-ta si a intins manutele sa o ia in brate.Dupa ce m-am cocosat eu o gramada leganand-o ca sa adoarma,tasu in 5 minute a adormit-o.Este terminata dupa el.De mine s-o fi saturat sa ma vada in fiecare zi si la orice ora in fata ochilor.Toata ziua vrea in brate,ma iubeste in legea ei,plange dupa mine daca nu ma vede dar cand vine tasu seara nu ma mai recunoaste,si cand ma gandesc ca are doar 8 luni...

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Puiuta mea nu a vrut sa manance nimic astazi.A mancat 300 de ml de lapte toata ziua in conditiile in care este copil la aproape 8 luni.Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea.Incerc sa nu ma mai stresez dar nu pot,nu reusesc sa stau linistita cand imi refuza orice ii dau.

Una peste alta s-a culcat la ora 23 pt ca a vrut sa il astepte pe tasu.Cand la vazut a inceput sa strige la el ta-ta si a intins manutele sa o ia in brate.Dupa ce m-am cocosat eu o gramada leganand-o ca sa adoarma,tasu in 5 minute a adormit-o.Este terminata dupa el.De mine s-o fi saturat sa ma vada in fiecare zi si la orice ora in fata ochilor.Toata ziua vrea in brate,ma iubeste in legea ei,plange dupa mine daca nu ma vede dar cand vine tasu seara nu ma mai recunoaste,si cand ma gandesc ca are doar 8 luni...

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Asa face si puiul meu dupa tati. Saptamana trecuta a fost schimbul 2 si nu se culca puiutz pana la 23 ca sa "vb." cu tati. Si cand il vede... chiuie, intinde manutele sa o ia in brate, abia are rabdare sa se duca si el sa se spele pe maine. Ce sa-i faci... noi stam tot timpul cu ei asa ca le e dor de tati lor. Astazi, cum tati a fost acasa, de la 9:30 e in pat , sper sa o tina asa saptamana asta si saptamana viitoare cand e sc. 1.

piticul mic si sper ca maine sa recupereze cu mancatul.

Noapte buna, vise placute (continuarea pe care o stiam eu e diferita de cea a Martutzei: puricii sa va sarute )

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Hai ca n-ati scapat de mine ca am uitat sa o felicit pe Kitty pentru performantele lui Raul, ce baiat istet are mami!!!
Si sa-i urez bun venit noii mamici Stefimic. Asteptam pozici cu puiutzul tau.

Carmen – asta e storcatorul pe care zici ca-l ai tu http: // www.electrofun.ro/Storcatoare-de-fructe/Storcator-de-fructe-Vortex-Vitalis??? Ca pe site e mult mai ieftin si vad ca are putere mult mai mare (700W) si decat Braun (240W) si decat Philips (220W). Adica modelele pe care le-a dat Iunia, ca nu am cautat altceva. Puterea trebuie sa fie un criteriu??? Ca as vrea si eu unul (robotul meu are decat storcator de citrice) sin u stiu ce sa iau sa fie si bun, si usor de curatat,si ieftin (dar multe mai vreau, nu?!?!)

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput