Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Stefimic, bine ai venit printre noi. Da-ne detalii despre voi si scrie repede repede sa scapi de moderare.

Absoluto, io adun fluturi cu damigeana?! zapacito, ai dat albus la copil?!?! tz,tz,tz. Acu daca ai dat si nu s-a umplut de bube ai scapat, albusul parca nu se da ca e f alergen. Sa nu mai faci de-acu' pana la un an.

Zadi, decalotarea pe plaiurile romanesti se face in general preventiv si dupa cum isi da cu parerea dr la care mergi cu bondarul. Unii fac mai devreme, altii mai tarziu, dar ce am observat este ca tendinta generala este de a-i decalota si nu de a-i lasa "natural". Operatiunea in sine din ce am cercetat este de scurta durata, jaaaaap! nu mai e pielicica, mama nu apuca sa zica nici pas, bebelu nici atat....smiorcaielile vin acasa dupa aia si nu ptr mult timp, 1 zi, doua. Se mai intampla sa mai reuseasca decalotarea si acasa, in timpul manevrei de curatare a lu cocolino sau cum ii zici tu.

Loradin, ce bine ca te-ai mai inveselit si tu

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

I-am facut sfecla rosie cu un galbenus si niste branzica de casa.Alexa mi-a zis procedura
Mie la gust nu mi-a placut, ei da!!!
Asa ca a mancat cu placere, la final, mai avea putin in gura, si-a stranutat!!!
Era plina de sfecla, pe haine, pe masuta, scaunel..... pe fata...

Ma duc sa prepar neste chiftelute marinate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Saluti!
Nu stiu cum va nimeresc dar ultimele cuvinte citite au fost "chiftele marinate" si am o cascada in gura. Ma omorati si am o foame de lup ca azi copilu nu s-a mai gandit sa-mi mai lese si mie ceva in canita ci a lins tot. La masa de pranz i-a dat tasu sa bea apa din pahar si am auzit cioc -cioc ce credeti ca era :
ne-a iesit primul dinte.
Sunt asa de fericita , desi drept sa va spun nu am vazut nimic doar am simtit la pipait.

Absoluta stiu ca Roxi era cu fluturi, dar tu mama serioasa? Las ca si noi am facut galuste si din albus si din galbenus si nu avem nimic.

La noi e frig dar nu am vazut niciun fulg de nea . Va rog trimiteti si la noi!!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am eu un fel de carticica cu retete dar nu stiu cum sa vo dau.Este bunicica si alegeti de acolo de vreti voi.
Cred prin mail merge sa vo dau.Daca vreti imi da-ti adresa voastra de mail si vo trimi cand am timp.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Riloasa, e.coli la fetita mea era rezistent la f.multe antibiotice si la biseptol si sensibil doar la cele mai puternice, asa ca i-am facut gentamicina ca era sensibil la asta. Acum astept sa mai treaca o saptamana sa ii fac din nou analiza la scaun si mai vad.
Oricum acum este mult mai bine ca m-am cam chinuit vreo 2 saptamani cu diaree destul de urata. Eu cred ca face si alergie la lapte si asa ca am trecut-o pe lapte de soia.Si acum e bine.
Eu cred ca sunt purtatoare de e.coli, am facut tratament dar pesemne ca nu a trecut.
Si acum o data cu fetita am facut si toata familia tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici! noi suntem incepetori si am dori sa ne indrumati si pe noi sa putem sa ne adaugam si noi pe lista cu bebei de martie 2007. noi ne-am nascut pe 9 martie 2007, am avut greutatea de 4120g, inaltimea de 52 de cm, prin operatie cezariana la ora 21. suntem baietei si ne cheama STEFAN.
noi avem deja aproape 8 luni jumatate si v-as ruga daca aveti bebei de varsta noastra sa ne spuneti ce papati voi. noi papam deja carnita, out, iaurtel, ficatel, cereale si laptic. daca voi papati altceva spuneti-ne si noua, va rugam. pupici la mamici si burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

[bu]

Avem un dintisor!!!!!!!

Mihaela - pai cu o asa fata are si de ce sa fie fericit tati!!! Am mai vazut si astazi pozici cu smecherici de Stefi

Carmina – Olivia Ster era impotriva borcanelelor nu Oana Cuzino (care mie personal mi se pare ca nu are nici un fel de naturalete ca prezentatoare), a si schimbat repede subiectul cu o replica de genul: astazi sint si alte metode de pasteurizare care fac ca termenul de valabilitate a produselor sa fie mai mare.

kiss - Numele Georgia l-am ales pentru ca am nascut-o de Sf. Gheorghe si pentru ca-mi place Georgia O'Keeffe (adica picturile ei, ca n-am cunoscut-o pe ea, dar i-am vizitat muzeul .
Si pe Horia l-am vazut ce frumos a fost el la doctor, cu asa un flacau cum sa nu faceti furori.

Din ce am citit aseara mi-a ramas in oki noul model de geanta. Super!!! Si tot de la Roxanici am retinut faza cu vulpea.... bai, eu is nascuta la tara, dar n-am vazut in viata mea o vulpe in libertate, desi de cateva ori i-a mancat mamei gainile, dar a facut-o si ea discret, noaptea .

revin dupa ce citesc din urma,

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Unde a disparut albumul de la 8 luni ca vroiam sa vad si eu puiutzii care au mai adaugat o lunisoara??? Sau am nevoie de okelari?!?!?!

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

yo-hooo! back again! n-am avut net in we.... si de dim si pana acu...zarva totala. asa, sa raspund si io la ce stiu..va iau invers

absoluta o dat anu e foc si se spune asa: daca pana la 8 luni nu a facut alergie la nimic se pot da si produse cu continut mic de albus de ou foaarte bine pregatit (ex in checuri de casa...ca aia imi amintesc, galusti...). pb cu albusul nu este numai de alergii. albusul de ou se comporta ca o antivitamina H, vitamina H are rolul de a normaliza metabolismul lipidic si glucidic. Aceasta vitamina ajuta organismul sa preia energia din alimente si totodata ajuta la cresterea parului si..inca cceva...in tratarea acneei parca...
da doamne sa nu fi spus tampenii ca am citit pe undeva...

olitaavem una in care intra tot copilu asa ca tre sa cumpar una miiica miiica. acum sta f bine in fundic deci am sa o mai testez dar nu mai mult de 2 minute asta daca nu scanceste inainte..face..bine..nu face...iarasi bine..plange?... peste 3 zile incerc iar . pana la 2 ani om reusi noi ceva ceva.

riloasa da, ai dreptate cu biseptolul. eu is alergica la anitbiotice deci stiu :)

mancat noaptea...noi nu avem pb asa ca s-ar putea sa fiu pelanga..dar zic si io. nu mis e pare corect sa il lasi sa planga daca ii este foame! da, il lasi daca vrea rasfatat, plimbat si tu de 2 ore faci pe omul orchestrra... dar daca ii e foame..da-i sa pae. dureaza mai putin decat o ora de urlat si sunteti toti fericiti. foame nu e un moft..e o necesitate.. si poate deveni dureroasa.

ficat de pui am combinat ieri cu sufleul de dovlecei al elyannei. adica in loc de ou am tocat ficatul fiert in prealabil. in rest aceeasi poveste. a papat 400g...

gabdyd daca o cunosti pe doamna vaca nu conteaza ce etate are zic eu..mai bine una mai tinerica si sanatoasa...

elyanne de ce nu iti iei tu un storcator din ala cu 2 vase?
iaca 1 www.elanko.ro/models.php?model_id=1319&_t=Storcator%20de%20fructe%20Philips%20HR%201821" target="_blank">de firma un braun www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/3025/clatronic_storcator_de_fructe_ae_2641_ws" target="_blank">si un amarastean

cam atat ca oboii..daca mai era ceva.. amintiti-mi ca sunt si io batrana...a,da.. io al medic inc anu am facut nimic..peste 2-3 luni va spun ce si cum. si amine iau analizele complete la piti. hlg si glicemia au iesit ok.

pupici!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Supa pentru mofturosi

Ai nevoie de: morcov, telina, patrunjel, pastarnac, cartof, rosie, ardei si in plus o lingurita de ulei de masline presat la rece si o portocala.

Cum procedezi: Speli legumele, le cureti, le speli din nou, le pui la fiert. Portocala o cureti foarte bine de coaja. Cand au fiert legumele, le mixezi impreuna cu portocala.

Pregatesti astfel o crema de legume delicioasa pentru bebelusul tau, iar adaugand zeama in care au fiert legumele, o supa grozava.

Pofta mare!

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput