Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Da, Roxana asa am facut perisoarele. Ca la oameni mari, singura diferenta... n-am pus albus.
gabdyd nu dau atatia bani totusi pe un storcator... asa... citrice storc si io la aia de plastic... da' vreau sa storc si mere, morcov, kiwi (doar Elenei) si altele... ce mi-o trece prin mana...
Blender vertical am si io... da' vreau sa le dau si suc, nu numai fructe pasate... de ex. dupa masa, ca sa nu le umflu burta intre mese cu zemuri...
Acu' nu cred ca e mai nesanatos sucu la storcator de-asta "neecologic", decat cel sumparat...
Asa ca o sa fiu pe undeva pe la jumate... nici suc cumparat, nici storcator ecologic...
Daca bea doar cu acid, de ce nu ii storci niste citrice, indulcesti sucul si in mai diluezi cu apa minerala... e o idee... poate o pacalesti... ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
loradin spune:
ninge,ninge ninge!!!!!!!!
Mai e putin si vine mosul! Si n-am apucat sa-i trimit scrisoarea! Am intrat sa va salut si sa va mai spun despre ingerasul meu drag!
Este energica,vesela si foarte receptiva! A invatat sa faca bravo(bate din palme) sa pupe cand ii ceri(acele balutze intinse pe obraz)sa faca ura(ridica ambele manutze in sus) si rade in cascade.Nu am motive sa fiu nefericita.Ea este acum tot universul meu.Fiecare zambet de-al ei,fiecare gest imi da puterea sa merg mai departe.Ca orice om am si problemutze insa imi par atat de nesemnificative(chiar daca alte ori ma jeleam pentru ele). Nu am de ce sa ma plang.De mancat manaca f bine,sanatoasa(MULTUMESC DOMNULUI) este,deci....
Acum ,ca anotimpul meu preferat mi-a dat binetze, vine si buna dispozitie.Visez la sanie,la zapada,la brad! In aceasta perioada sunt cea mai fericita femeie(copil).Tot ce e negru vad roz,tot ce inainte ma intrista acum ma face nepasatoare.Rad de una singura uitandu-ma pe geam si privind fulgii astia mici care coboara asa frumos de sus.
Minunea noastra la 8 luni
lauramar spune:
Multumim de raspunsuri
,inca nu am facut dar o sa incerc maine sa vedem daca-i place.Spanacul cu ou l-am incercat saptamana trecuta si l-a devorat.
Astazi am fost sa vedem rezultatul analizelor e totul ok suntem super sanatoase,sunt tare bucuroasa.
Felicitam si noi mamicile si bebeii care au mai implinit un an sau o lunisoara
.
Unde sunt pozele de 8 si 9 luni ca eu nu le vad pe prima pagina?
radcarmen spune:
Ciao!
Eliana eu am luat un storcator Vortex din Metro si este foarte bun. Are putere mare, nu face galagie f mare si scoate foarte bine suc limpede. E si ieftin, adica 150 lei. Cred ca mai este. Eu sunt foarte multumita de el.
Loradin asa imi place cum vorbesti de puiul tau si ... de iarna. Mie nu imi preea place iarna si frigul dar imi place cand vad zapada curata asternuta peste tot, ca si in povesti. Pupici la Ana.
Kmi ma bucur ca Timi este bine din nou.
Bun venit noii mamici stefimic. Sper ca mamicile de aici sa te poata indruma cu sfaturi.
O zi buna tuturor.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
madybulancea spune:
Buna seara...am ajuns acasa azi si am gasit un baietoi vesel de care mi-e fost tare dor...mi-a lipsit mult mirosul lui,privirea lui blanda si curioasa,plansul lui,gangurtul si toate lucrurile frumoase in schimb nu mi-au lipsit fitele pe care le face la papa.....
azi cand am plecat ningea as frumos si er a asa muuulta zapada ca ningea de ieri dar treb sa ne intoarcem...maine tre sa facem vaccinul iar eu tre sa mai inv...excursia asta ne-a prins bine(k tot vorbeati voi de rel cu sotu)k in ultimul timp cam lasa de dorit rel noastra,tot timpul nervosi,stresati si pusi pe harta acum ne-am mai linistit...
Imi pare rau k am citit cam pe diagonala,dar vreau sa stau mai mult cu razvanu...cred k o sa ii iau premergator ca deja nu se mai poate cu el,cu toate ca are si de-ala ca al lui Winnicu dar nu s-a prins care e faza cu el asa ca o sa ii iau si unu normal...
de papat papa banana ca cu maru nu am mai avut sanse,o sa incerc sa ii pun o feliuta in banana,piureul de legume il papa dar numai cand vrea el...ink nu i-am bagat carnita...
FELICITARI PTR PROGRESE<LA MULTI ANI CELOR CARE AU MAI CRESCUT CU O LUNA!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
absoluta spune:
fetelor eu am inteles ca albusul e bun in loc de galbenus :((
am pus in perisoare albus si i-am dat si intr-o zi albus de ou cu ficatel. Are ceva????????????????
Sherbi cauta-ma ca am luat legatura cu doamna dr. Nascuti
Zadi spune:
ddana - pentru rana de la san incearca sa te dai cu garmastan, iti va trece foarte repede si in plus nu e nevoie sa te speli pt. a suge bebe. e scump unguentul dar face toti banii.
riana - asa cum ai spus nu te superi
, dar incearca sa nu imi mai mesteci mancarea. cu timpul va invata sa manance, nu te impacienta. oricum e bine ca tot ceea ce folosesti pentru bebe sa fie al sau nu al intregii familii (cana, lingura, castronel).
decalotarea - am vazut ca unele dintre noi au dus baietei la decalotat. asa ati vrut voi? sau era imperios necesar? (adica se inrosise cocolino sau si mai grav s-au infectat). spuneti-mi si mie mai in detaliu cum a fost. eu sunt stresata maxim de asta pt. ca sotul nu se baga (imi vine
) iar mie imi e mila si oricum nu pot sa trag foarte mult pt. ca nu imi permite pielea aceea. dr. mea spune ca are pielea cam groasa si nu voi putea sa il decalotez, asa ca va trebui operat. nici nu ma gandesc la anestezie si efecte. eu il curat cu servetel umed dupa baie, incerc sa decalotez atat cat permite si gata. va rog mult sa imi raspundeti.
Mancatul noaptea - pentru cei alaptati la san nu exista solutii salvatoare, adica nu vor sa bea apa, ceai, suzeta sau la biberon. Eu sunt patita. Nu va temeti ca nu va tine pana la plus infinit.Vor renunta, iar cand vor renunta - poate ziceti ca sunt nebuna - dar va va fi foarte dor de bebe la san. Eu am plans o luna si am avut o perioada de cumplita vinovatie dupa ce am intarcat-o pe Ingrid (avea 1 an si 7 luni).Cand vad cat de mult si de repede a crescut.......
Olita - am mai scris anterior despre subiectul asta. Reiau un pic: olita dupa ce bebe sta bine in sezut; olita sta la baie pt. a face pipi si caca in ea - adica nu e jucarie; bebe nu sta mai mult de 2-3 min. pe ea pentru inceput; copilul nu trebuie certat daca nu face in olita si face imediat ce l-ati luat de acolo, trebuie laudat ori de cate ori reuseste; nu va faceti iluzii ca scapati repede de scutece pt. ca controlul mental al sfinctrelor se face abia dupa 2 ani si 8 luni - adica abia atunci se pot abtine. ei pot sa ceara la olita dar cand au senzatia de pipi dau imediat drumul si nu mai ajung la olita, dar dupa 2 ani reusesc sa se abtina.
Bravo pentru fetele din nou insarcinate. Ati facut foarte bine. Diferenta e mica si se vor accepta mult mai usor.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
riloasa spune:
Pe antibiograma era Trimthoprim/Sulfemathazole.Si in carte scrie ca biseptolul nu este antibiotic, este sulfamida. Sulfamidele sunt chimioterapice cu actiune bacteriostatica.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
carmenefr spune:
Absoluta Eu zic sa nu te panichezi cu albusul. O data nu cred ca se pune. si nu cred ca aia mica o sa faca alergie la albus de ou. Stai linistita.
Alergiile astea nu cred ca se fac ele asa usor.