Gravidutze si mamici de CLUJ-35

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA imediat dupa ce ai folosit batista bebe. sa speli furtunul si in special suportul ala ce se baga in nasuc (am un lapsus acuma ,dar cred ca stii la ce ma refer)pui sapun lichid si l agitzi pana se scurge secretzia ce i ai scos o din nasuc
dupa ce ai spalat "suportul "il pui la sterilizat ,sa nu pui si furtunul

succes

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - la ce ser fiziologic in nasuc te referi???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

OANA draga eu mereu ii pun muzica clasica :VIVALDI ,MOZART...ETC
SI nu vreau sa o invatz cu liniste deplina in cursul zilei
facem liniste dupa oara 22 ...oricum ziua sunt numai eu acasa, asa ca nici nu e galagie mare

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

se gaseste la farmacie si inmoaie mucisorii copilashului
pui vreo 2 3 picaturi in nara ,sa ridici capusorul fetitzei cand faci asta si so faci inainte de alaptat ...apoi astepti putzin

noroc cu MONICUTZA ca altfel eram ca plopul

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu am citit din urma, urez sanatate Soranei, sa se faca bine si un pt mamica ei ingrijorata si obosita.

Fetele dragi, tineti pumnii, acum merg la infectioase, infectia cu e-coli nu a trecut, tinde sa se cronicizeze pt ca nu raspunde la tratament cu antibiotic. Ba mai fac si fte urat la antibioticul luat oral... se pare ca ajung la perfuzabil, problema mare e ca ce se intampla e si fte periculos pt mine, trebuie sa ablactez (nu va spun cat de necajita sunt pt asta) si e posibil sa ma interneze, mi s-a pus asta in vedere. Incerc sa evit/refuz... nu pot lasa fetele fara mine :((

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ioi, Delia, multa sanatate....tinem pumnii sa nu fie cazul de internare.daca e cazu' pune branula si fa naveta!Tinem pumni

Oana, si la noi merge in camera lui mihai radio sau ii pun muzica de copii toata ziua, doar noaptea e liniste!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, multumesc mult, esti draguta! Eu stau pe Campului, in Manastur! Daca ma poti lua, as veni cu drag, altfel ma descurc mai greu! Cu Vigantolul e ok, era vb despre alt produs Vigantolete. Iti recomand leagan, din acela cum zicea Cristiana, eu am si sta Sara foarte bine in el, o duc cu mine, ba in bucatarie, ba in living. Si ea cu ale ei, eu cu ale mele, mai povestim, dar imi fac si treaba. E bun, ca e pt bebelusi, nu sta in fund.
Natalia, multumim de sfaturile privind diversificarea! Ei, lasa ca uite ca mai ai sit u putin si tii puiul in brate!
Olim, ce mare e bebe al tau! Hai sa vina ca ii facem galerie!
Ramo, ma bucur de vestile bune. Bine ca ati depistat problema! Cu gaurile in urechiuse, imi pare rau, ce nesimtita! Atata i-am dat si eu, dar I le-a facut ca lumea. Oi fi avand noroc. Cu cantaritul, marturisesc ca si eu am avut aceeasi problema si obsesie mai ales ca Sara nu luase bine in greutate in prima luna. Si-a revenit insa foarte rapid, acum chiar e o dolofana. Mananca putina completare, prioritar e laptele meu. Succes, mami!
Raluca, esti bine, mami? Ce face bb Mihai?
Oana,e bine cu un radio, altfel se obisnuieste cu prea multa liniste si cu deschizi usa, cum se trezeste.Eu aspiratorul nasal il sterilizez asa: spal la jet puternic capatul acela si il pun la sterilizator.
Off, Delia, ce rau imi pare de vesti! Tin pumnii, Doamne ajuta! Sanatate!
Anca, Sorana e mai bine?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata Cluj
Delia, iti tinem pumnii sa se rezolve cu bine. Si daca o sa iti faca tratament perfuzabil poate sunt antibiotice cu care poti continua alaptatul.
Multa sanatate Soranei
Bex, bine ai venit acasa. O scumpete de fetita ai. Sa-ti traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
Sa va intreb ceva. Sunt in cautare de salteluta de infasat. Am deja comoda pe care va fi asezata. Dar sunt de doua feluri si nu stiu care sa o aleg. Sunt unele mai subtiri doar din burete si unele mai rigide (adica cu ceva intaritura: lemn, placaj?). Voi de care aveti?
Pupici la mamici si bebici

29+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ramo, si noi avem patut la fel doar ca e pe culoare natur. Si salteluta de infasat e superba si se potriveste la fix. Poti sa imi zici de unde ati cumparat-o?

29+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine!

17+ cu posibil

Mergi la inceput