Gravidutze si mamici de CLUJ-35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

codruta multam de info..da, surprinzator cu farmacista aceea..de acum sa stiu sa ma duc la colega ei..
mai intrebasem si dc exista fluor cu vigantol..si mi-a zis ca nu..si era acest fluor vigantoleten...

acu, ce sa mai zic..am mai luat si zymafluor -pastilute...ca tot dra asta a zis ca in Ro nu se comercializeaza sub forma de picaturi..sa nu-mi ziceti ca nu-i asa si eu stau si ma chinui juma de ora pana se dizolva minunea aia de pastiluta..plus ca mereu mai arunc cate una doua..ca asa pica din flacon..:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alez, tu cum faci cu sterilizatul la batista bb? si la cat timp o aspiri? eu azi l-am facut a doua oara..dupa 5 zile.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare adunare...

sanatate multa Soranei...

Co, Ramona, ce fete frumoase aveti ...sa va traiasca ca-s dragalase foc!

Gabi, cuminte printesa ta...sa doarma tot drumul....draga de ea!

Vad ca o puneti de o intalneala...nu prea pot sa ajung la ora 14, asa e cand ai doi bb,programul e in functie de amandoi!

Alex, de ce nu o duci in bucatarie in scaunul de masina? mihai sta in el si in casa!

Va pup, ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi suntem tare agitate... maria tot tipa... nu stiu ce sa zic... oare o doare ceva???

ramonella - ce patanii... imi pare bine ca s- arezolvat problema cu suptul... cu cerceii??? nici eu nu sunt convinsa ca Maria le are foarte simetric insa asta este... ufff! eu i-am dat numai 10 RON! mi se pare mult 50 RON...

bex - e o scumpica pitica! si cercelusii!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

aceeasi intrebare ca si victo... cum sterilizati aspiratorul nazal????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CODRUTA mersi mult ,deci se pare ca persoana care mi a dat informatzia nu a intzeles bine

OLIM peste 4kg?oauuuuuuuu multicel ,draga de tine

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Merso de idee CODRUTZA ,crezi ca poti sa mi faci o poza cu scaunelu si sa mi trimitzi pe adresa mea de mail ?
numai daca se poate
caruciorul e cam mare si nu mi place sa l tzin in bucatarie

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

RAMO bine ca si rezolvat problema cu BEA draga de ea
sa stii ca si eu i am facut gaurile in urechiuse tot la spital si i am dat asistentei 200 de mii ,am avut noroc ca i le a facut f bine
sincer in locul tau m as duce la dobitoaca aia si i as arata ,mai ales ca i ai dat atatzia bani
nu i mai pune cercelashii sa i se astupe gaurile

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

VICTO eu folosesc "batista bebelusului"o data pe zi ,dimineatza ,sau de doua ori pe zi dimin si seara ...
f important sa incalzesti serul fiziologic si pe urma sa l pui in nasuc (potzi trage ser intr o pipeta si l pui sub jet de apa calda),asteptzi vreo 2 3 min si apoi folosesti aspiratorul
bafta

RALUCA e si asta o idee buna ,dar parca nu prea sta ea asa de comod in scoica ....o sa incerc ,oricum mersi mult

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

voi aveti liniste completa in camera bebelusilor? eu am un radio... oare e bine???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput