Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
codruta multam de info..da, surprinzator cu farmacista aceea..de acum sa stiu sa ma duc la colega ei..
mai intrebasem si dc exista fluor cu vigantol..si mi-a zis ca nu..si era acest fluor vigantoleten...
acu, ce sa mai zic..am mai luat si zymafluor -pastilute...ca tot dra asta a zis ca in Ro nu se comercializeaza sub forma de picaturi..sa nu-mi ziceti ca nu-i asa si eu stau si ma chinui juma de ora pana se dizolva minunea aia de pastiluta..plus ca mereu mai arunc cate una doua..ca asa pica din flacon..:(
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
alez, tu cum faci cu sterilizatul la batista bb? si la cat timp o aspiri? eu azi l-am facut a doua oara..dupa 5 zile.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Raluca spune:
salutare adunare...
sanatate multa Soranei...
Co, Ramona, ce fete frumoase aveti ...sa va traiasca ca-s dragalase foc!
Gabi, cuminte printesa ta...sa doarma tot drumul....draga de ea!
Vad ca o puneti de o intalneala...nu prea pot sa ajung la ora 14, asa e cand ai doi bb,programul e in functie de amandoi!
Alex, de ce nu o duci in bucatarie in scaunul de masina? mihai sta in el si in casa!
Va pup, ma cheama datoria
OanaAlina spune:
noi suntem tare agitate... maria tot tipa... nu stiu ce sa zic... oare o doare ceva???
ramonella - ce patanii... imi pare bine ca s- arezolvat problema cu suptul... cu cerceii??? nici eu nu sunt convinsa ca Maria le are foarte simetric insa asta este... ufff! eu i-am dat numai 10 RON! mi se pare mult 50 RON...
bex - e o scumpica pitica! si cercelusii!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
aceeasi intrebare ca si victo... cum sterilizati aspiratorul nazal????
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
CODRUTA mersi mult ,deci se pare ca persoana care mi a dat informatzia nu a intzeles bine
OLIM peste 4kg?oauuuuuuuu multicel ,draga de tine 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
Merso de idee CODRUTZA ,crezi ca poti sa mi faci o poza cu scaunelu si sa mi trimitzi pe adresa mea de mail ?
numai daca se poate
caruciorul e cam mare si nu mi place sa l tzin in bucatarie
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
RAMO bine ca si rezolvat problema cu BEA draga de ea
sa stii ca si eu i am facut gaurile in urechiuse tot la spital si i am dat asistentei 200 de mii ,am avut noroc ca i le a facut f bine
sincer in locul tau m as duce la dobitoaca aia si i as arata ,mai ales ca i ai dat atatzia bani
nu i mai pune cercelashii sa i se astupe gaurile 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
VICTO eu folosesc "batista bebelusului"o data pe zi ,dimineatza ,sau de doua ori pe zi dimin si seara ...
f important sa incalzesti serul fiziologic si pe urma sa l pui in nasuc (potzi trage ser intr o pipeta si l pui sub jet de apa calda),asteptzi vreo 2 3 min si apoi folosesti aspiratorul
bafta 
RALUCA e si asta o idee buna ,dar parca nu prea sta ea asa de comod in scoica ....o sa incerc ,oricum mersi mult
ALEX si bebe TIADRIS
OanaAlina spune:
voi aveti liniste completa in camera bebelusilor? eu am un radio... oare e bine???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi