Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 19
redai spune:
oana copilul isi tine capul cand va fi pregatit. David a inceput sa se uite in sus pe la 2 luni fara ceva. sigur o sa faca si pasul asta.Maria este inca micutza.din cate stiu eu are cam o luna, asha ca mai asteapta un piculetz pana sa iti faci griji.
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
loredana - maria are 3 saptamani si 3 zile... deci nu trebuie sa imi fac griji??? deci numai cam de la 2 luni isi tine caputul si se uita singura in sus?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
NEATZA FETELOR
OANA pai sa stii ca o sa mi schimb tampoanele ce le foloseam pana acum ,is tare proaste ,o sa le incerc si eu pe cele de la nuk
lasa ca o sa treaca timpul repede si o sa puteti sa va iubiti si voi 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
IKO la inceput o stergeam pe Tiadris cu ser fiziologic si parca in fiecare dimineatza era tot mai rau ,pe urma mi a prescris dr niste picaturi care nu si au facut efectul asa ca am renuntat la toate si am inceput sa i fierb apa so racesc si sa i sterg ochisorii cu comprese sterile .apoi am trecut la stersul ochilor cu tampoanele imbibate in laptele de la san si sincer astea au fost cel mai de efect ,succes 
ALEX si bebe TIADRIS
OanaAlina spune:
alex - ti le recomand cu cea mai mare incredere pe cele de la nuk... nu se compara nici pe departe cu cele de la bella... nu vreau sa fac anti-reclama aici... insa asta este parerea mea...
vroiam sa va mai intreb o chestie... nu radeti de mine... unde trebuie sa fie partea superioara din fata a pampers-ului deasupra sau sub buricel??? voi puneti ariciul la pampers cand are picioarele intinse sau adunate la piept? ufff! habar nu am daca ii pun pampers-ul corect!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
OANA nu sti face griji legate de pozitzia capului si fetitza mea a fost si inca e la fel trebuie sa i pun ceva ca sa si poata tzine capusorul pe spate
iar la pampers ....nu cred ca e important daca e sau nu sub buric ,adica nu stiu sigur
LORE ramane in jur de 2 oricum te sun ,pe la 12 30 astept o prietena cu bebele si vine si ea cand ajunge la mine o sa te sun ca sa ti spun mai exact ora 
ALEX si bebe TIADRIS
Victo spune:
oana, nici al meu nu sta cu capul decat pe parti, mai rar drept.
ei..cu pampersul e belea...asta noapte s-a udat pana in gat..caca a iesit pe sub pampers..si a ajuns pana la sacul de dormit care era absolut proaspat spalat, va dati seama..

deci nu mai dau niciun sfat, ca iaca ce patesc...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
pai victo si eu intreb tot cam din punctul atsa de vedere... azi dimineata cand s-a trezit era uda la mijloc... exact deasupra de pampers... de aici am dedus ca nu il pun corect... mi-e si teama sa il strang sa nu pateasca ceva... iar cu piciorusele tot nu stiu cum trebuie sa fie cand ii pun pampers-ul...
atunci m-am mai linistit si eu cu dormitul pe parti al Mariei... mai asteptam un picut pana cand se va putea uita singura in sus...
o zi frumoasa la toata lumea!
raluca - te invidiez cu trezitul la 4 ore!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
asa imi trebuie daca sunt zapacita si uit...

de la cat timp ati pus caruselul la patut? nu vreau sa fac vreo tampenie...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi

18 cu posibil