Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 18
ALEX29 spune:
BUNE idei,folos discuri de la BELLA ,cred ca ar trebui sa mai incerc si altceva
super tare faza cu bebeii
trebuie sa fi tare mandra cu fratiorul tau 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
NOAPTE BUNA FETELOR
MA DUC SA PREGATESC CEVA BUN DE PAPA
,in sfarsit avem si noi voie sa ne iubim
asa ca o sa i fac o surpriza puiului meu cel mare![]()
ALEX si bebe TIADRIS
OanaAlina spune:
alex - si mie mi-a luat sotul o singura data tampoane de sani de la bella si sincer nu mi-au placut deloc... eu folosesc doar discuri nuk... acum ce sa zic... depinde de fiecare...
referitor la
ma bucur pentru voi... noi mai avem de asteptat...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
iko spune:
Alex si fetita mea are probleme cu ochii defapt numai la una dar nu trece am sterso cu ceai de musetel dar fetele ziceau ca nu este bun am pus laptic de mama am mai incercat cu ser fiziologic ca asa mia zis medicu de familie si no mai prescris niste picaturi dar tot nimic nici eu nu mai stiu ce sa mai fac
iko
Szende Iris
Ioana13 spune:
Buna seara
Acum s-a lasat si la noi linistea.... desi bebe a fost cuminte toata ziua... e vorba de tacanelile de la jucarii, cintecele cintate de mine, ca tare ii place sa-i cint, cred ca prima data va cinta (fals ca mama-sa) nu va vorbi. Am fost in polus vreo 3 ore dupa care a dormit 3 ore, intr-o galagie infernala de la v ecini. Cind e liniste nu doarme atita, sa pot dormi si eu
.
Ati vazut ce carucioare sint pe acolo?? 
Citeodata ma gindesc ca nu am facut eu ceva ca lumea cu alaptatu de nu am avut destul lapte, dar cind va aud ca aveti nevoie de tampoane de sin... eu de vreo 2 ori am folosit, dar degeaba ca erau uscate cind le-am dat jos.
Redai nu te mai necaji de greutatea lui David... mai ales daca ai balerini in familie. Eu aveam aceeasi problema ca tine, dar invers, ca e prea grasun. Dar m-am relaxat, nu au cum sa fie toti la fel, ca nici noi oamenii mari nu suntem.
As veni si eu la intilnire, dar nu stiu daca voi fi in Cluj... daca e liber sotul o sutim de pe aici.
Noapte buna
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
redai spune:
Ioana si eu am fost balerina o perioada. Adica am facut pana in clasa a 8-a.daca vrei maine hai in Polus. Nu e o intalnire oficiala. Merge si Alex si eu.Daca vrei hai si tu.
Dupa ce a scris Cristina m-am mai linistit un piculetz.Sa vedem ce zice si medicul. Adevarul e ca sunt si eu mai sarita de pe fix. Mie imi place sa fie totul perfect.
deci daca vrei sa vii maine da-mi pe Pm nr tau, te sun si vb cum ne vedem.daca vrei te iau eu cu masina numai ca nu incape si caruciorul tau ca e cam micutza.
Eu merg si vineri la intanire. Abia astept sa va cunosc pe toate, cele care veniti.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Raluca spune:
buna dimineata,
raportam prima noapte cu treziri de papa la 4 ore... ce bine e! Sper sa se "cuminteasca" si Mihai ca sunt cam obosita.
Alex,Lore si eu dau o fuga la Polux azi, in cautare de haine de botez, da acum de dimineatza, 10-11...poate ne cocnim pe acolo.am carucior Hauck albastru , disney cu winie....si vom fi cu bunica!!!
Gabriela, Ramona-cand facem o plimbare in trei?
o zi frumoasa
OanaAlina spune:
eu nu stiu ce sa fac... Maria nu vrea sa stea decat "ajutata" cu capul pe spate... la voi cum este?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Neata de la noi.
Puiutul meu nu a vrut aseara sa doarma. A stat treaz si s-a jucat cu mami pana la oa ora 1.dar dupa aceea a dormit nemiscat pana la 9.
Raluca la Polus noi mergem in jur de ora 14:00.Poate mergi si tu un pic mai tarziu.
oana nu prea se intelege intrebarea ta.
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
vroiam sa zic ca Maria sta cu capul pe spate, adica cu fata in sus, doar intre perne pentru ca altfel il tot intoarce pe o parte...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi